CAND? a-ti taiat motul CUM? a-ti procedat {obiceiuri, traditii zonale, etc.} UNDE? sa tinut petrecere CE? meniu a-ti avut CADOU LA NASI ? ce a-ti luat MENTIONEZ AM BAIAT DE 9 LUNI SI VREAU SA II IAU MOTUL, O FI BINE O FI RAU SA IL IAU DE ACU SAU SA MAI ASTEPT... PANA LA 1 AN ? ![]() |
||
kidz000488 Postat pe 29 August 2009 23:30 |
||
---|---|---|
Buna...taierea motului, din cate stiu eu, in transilvania (eu locuiesc in Medias) nu se prea "practica". Eu am o fetita de 7 luni si pe la 5 luni am tuns-o ca ii venea parul in ochi. E numa o traditie, parerea mea ca faci ce vrei. Dar din cate stiu de la o nepoata din Bucuresti, taierea motului se face la 1 an si se face o petrecere, oricum mi se pare normal din moment ce ii ziua de nastere. Oricum fiecare face cum vrea. Va pup si numa bine |
||
ralucimp Postat pe 30 August 2009 08:39 |
||
buna...eu zilele trecute i-am rupt turta fetitei mele.eu stiu ca dupa ce implineste 1 an.noi am facut-o la un an si 1 luna pt ca atunci am putut. i-am comandat turta(nasa) si apoi am pus pe tava obiectele si ea a ales(primele 3). si am comasat si cu petrecerea pt 1 an si am invitat copii.am facut acasa la socrii. masa mare pt adulti si masa mai mica pt copii. meniu..aperitive,friptura,sarmale,peste,tort,prajituri,bauturi..ca la party. eu zic sa astepti pana la un an. te pup |
||
|
||
horobeanu Postat pe 30 August 2009 13:03 |
||
noi am facut: - in ziua cand facea el un an - acasa la noi, cu nasii si bunicii -meniu: cartofi frantuzesti, salate de diverse feluri, snitele ,pizza facuta in casa, cartofi prajiti, tort, sucuri , bere - nasa a taiat motul, nasii i-au adus lui bb cadou de ziua lui, noi am luat la nasi o cuvertura cu 2 perne acelasi model |
||
pinicuta Postat pe 30 August 2009 20:48 |
||
a, si desigur i-am pus pe tava diverse obiecte din care el a ales , si se zice ca ce alege il va reprezenta in viata de adult (daca e o seringa, se face dr, daca e o carte, va "avea carte" etc) | ||
pinicuta Postat pe 30 August 2009 20:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
insarcinata in somaj | 3 | De la: pinicuta 11 Ianuarie 2010 21:34 |
TAIEREA MOTULUI "CAND?, CUM?, UNDE?,CE?" | 5 | De la: pinicuta 30 August 2009 20:50 |
Alergic la aeru rece???? | 1 | De la: lumi_store 19 Decembrie 2009 17:20 |
|
||
o mare nelamurire | 31 | De la: tatusilvia 5 Aprilie 2009 16:11 |
Taierea motului la baieti | 48 | De la: SEBY1YEAR 23 Februarie 2010 15:41 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9