CAND? a-ti taiat motul CUM? a-ti procedat {obiceiuri, traditii zonale, etc.} UNDE? sa tinut petrecere CE? meniu a-ti avut CADOU LA NASI ? ce a-ti luat MENTIONEZ AM BAIAT DE 9 LUNI SI VREAU SA II IAU MOTUL, O FI BINE O FI RAU SA IL IAU DE ACU SAU SA MAI ASTEPT... PANA LA 1 AN ? |
||
kidz000488 Postat pe 29 August 2009 23:30 |
||
---|---|---|
Buna...taierea motului, din cate stiu eu, in transilvania (eu locuiesc in Medias) nu se prea "practica". Eu am o fetita de 7 luni si pe la 5 luni am tuns-o ca ii venea parul in ochi. E numa o traditie, parerea mea ca faci ce vrei. Dar din cate stiu de la o nepoata din Bucuresti, taierea motului se face la 1 an si se face o petrecere, oricum mi se pare normal din moment ce ii ziua de nastere. Oricum fiecare face cum vrea. Va pup si numa bine |
||
ralucimp Postat pe 30 August 2009 08:39 |
||
buna...eu zilele trecute i-am rupt turta fetitei mele.eu stiu ca dupa ce implineste 1 an.noi am facut-o la un an si 1 luna pt ca atunci am putut. i-am comandat turta(nasa) si apoi am pus pe tava obiectele si ea a ales(primele 3). si am comasat si cu petrecerea pt 1 an si am invitat copii.am facut acasa la socrii. masa mare pt adulti si masa mai mica pt copii. meniu..aperitive,friptura,sarmale,peste,tort,prajituri,bauturi..ca la party. eu zic sa astepti pana la un an. te pup |
||
|
||
horobeanu Postat pe 30 August 2009 13:03 |
||
noi am facut: - in ziua cand facea el un an - acasa la noi, cu nasii si bunicii -meniu: cartofi frantuzesti, salate de diverse feluri, snitele ,pizza facuta in casa, cartofi prajiti, tort, sucuri , bere - nasa a taiat motul, nasii i-au adus lui bb cadou de ziua lui, noi am luat la nasi o cuvertura cu 2 perne acelasi model |
||
pinicuta Postat pe 30 August 2009 20:48 |
||
a, si desigur i-am pus pe tava diverse obiecte din care el a ales , si se zice ca ce alege il va reprezenta in viata de adult (daca e o seringa, se face dr, daca e o carte, va "avea carte" etc) | ||
pinicuta Postat pe 30 August 2009 20:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tatici plecati in strainatate | 45 | De la: tatusilvia 13 Iulie 2009 13:52 |
zborul cu avionul | 4 | De la: anamariaguta 28 Noiembrie 2008 13:52 |
Mustarul si maioneza de la ce varsta? | 5 | De la: julita79 16 Februarie 2009 18:40 |
|
||
Vaccin pt:varicela si cel pneumococic,ce parere aveti? | 7 | De la: segio2009 30 Noiembrie 2009 16:56 |
Pe internet din crese si gradinite | 12 | De la: dianecrii 23 Aprilie 2009 17:19 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice