Dragele mele,am un baietel de 8 luni jumatate si de pe le 4 luni adormim numai leganat,cand ne vine somn ne punem pe plans si vrem sa fim legenet.De multe ori legen si cate o ora sau stau cu el sa-l legen cat doarme ca se tezeste si plange ca nu are somnul facut.Fie ca e zi sau noapte eu stau si il legan. VA ROG FRUMOS A MAI PATIT CINEVA ASA ? CUM ATI REUSIT SA IL DEZOBISNUITI DE LEGANAT, CA EU NU MAI STIU CE SA-I FAC. AJUTOOOOOR!!!!!!!!!!! VA PUP!!!!!! | ||
dea3 Postat pe 31 August 2009 23:35 |
||
---|---|---|
Buna. Eu am o fetita de 7 luni...de vreo 2 sapt incerc sa o dezvat de leganat...cu plans, cu marait....am inceput sa o mai tin putin in brate si cand vad ca isi inchide un pic ochii o pun in patut intr-o parte si o mangai pe spate si ii cant....am ceva rezultate si sper in max o luna sa o pun direct in patut si numa sa o mangai... Spune-i de fiecare data ca trebe sa faca nani, sa creasca mare....mai pune-l in pat langa tine, mangaie-l....eu asa fac noaptea cand se ma trezeste....o iau in pat si o lipesc cu spatele de mine si o mangai pe burtica si dupa ce o adormit o pun in patut. Mama mi-a spus ca pe la 1 an cand pricep, at poate nu mai trebe leganati. Spor la incercat.... |
||
ralucimp Postat pe 1 Septembrie 2009 09:26 |
||
buna.....si eu am trecut prin faza leganatului ..fetita mea are 1 an si 5 luni si de o luna dormim singure in patut fara leganare.....sincer am fost disperata cat trebuia sa o leagan si ziua si noaptea de cateva ori ...si tot timpul imi faceam griji cum sa o dezvat.....nu mi-a fost greu am mers la tara la strabunica si avem si acolo un patut pt ea...am pus-o acolo si i-am zis sa inchida ochii sa doarma ,va inchipuiti ca a plans putin dar am luat-o in brate si a adormit iar ieara cand am pusa a adormit singura cu sticluta de lapte...si asa am reusit sa dormim ......sper sa reusiti si voi cum am reusit si eu....va pup | ||
|
||
florina_kidz Postat pe 1 Septembrie 2009 10:00 |
||
multumesc pt raspuns! va pup | ||
dea3 Postat pe 1 Septembrie 2009 18:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mami-imi e foame... | 62 | De la: anaROBERT 12 Aprilie 2010 00:30 |
Sunt mamici si din Arad de forum? | 10 | De la: garbo245664 4 Noiembrie 2011 23:31 |
URGENTTTT.......ati nascut mammici careva la spitalul judetean ilfov buc?la d-na doc racu silvia? | 1 | De la: mihaela89 28 Septembrie 2010 00:06 |
|
||
intrebare???????????? | 10 | De la: mihamedlife 26 Noiembrie 2009 21:15 |
Laptele de capra -DA sau NU - | 14 | De la: tusi_Oli 13 Mai 2010 13:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice