Buna la toate mamicile!!!!am deschis acest subiect pentru ca,Larisa mea are 3 luni,si ii curg balele rau de tot, orice deget prinde baga in gura,manuta ei la fel o roade si plange cateodata din senin.O tin in brate sau sta in patuit, si incepe pur si simplu sa urle de parca o doare ceva.Si stiu ca nu sunt colici pentru ca ne-au lasat de la 2 luni.Voi ce zice-ti?e posibil sa-i dea dintii de acum?a-ti mai auzit pe cineva in aceeasi situatie???Va pup | ||
radoi_violeta87 Postat pe 9 Septembrie 2009 22:36 |
||
---|---|---|
Buna, si eu am o fetita de 4 luni si inca de la 3 luni saliva destul de puternic si isi papa manuta mai tot timpul. Pe atunci inca alaptam...si nu-mi dadusem seama ca eu nu mai aveam lapte indeajuns pentru ea. Abia cand am trecut-o pe lapte praf...ea a inceput sa nu-si mai roada degetele...iar acum rade tot timpul. Acum cred ca era infometata. si acum mai baga manuta in gura cand i se face foame, dar acuma stiu. In ce priveste balutele...de cate ori ii face placere ceva saliveaza mai abundent. Sper ca te ajuta cu ceva informatia |
||
kidz000791 Postat pe 9 Septembrie 2009 23:26 |
||
lui sebi i-au aparut la 7 luni primii dintisori de jos dar pot sa apara si la 10-11 luni oricum sunt cazuri cand le-au aparut si la 4 luni asa ca nu-i o regula | ||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Septembrie 2009 14:00 |
||
lui eugen i-au aparut primi dintisori pe la 5 luni si acum la 13 luin are 16 :) aproape toti a inceput sa saliveze pe la 3 luni jumate si nu s-a mai oprit insa sa sti ca am auzit si de copii care s-au nascut cu unul/ doi dinti, dar si de copii care pana la un an jumate nu aveau nici unul... asa ca depinde de la copil la copil |
||
corina_dragoi Postat pe 10 Septembrie 2009 15:19 |
||
Buna mamici!!Noua dintisorii ne-au iesit la 5 luni si cateva zile ................si am tras cu ei de la 3 luni , cand a inceput maraiala.Acum la un an si 5 luni avem 16 perlute | ||
adelafistis Postat pe 10 Septembrie 2009 15:24 |
||
baietelul asistentei noastre s-a nascut cu 2 dintisori era vedeta la spital acum are 5 luni si i-au mai aparut inca 2 dintisori sus si e un scump | ||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Septembrie 2009 14:08 |
||
Buna tuturor mamicilor.Eu am 3 copii.La doi dintre ei le-au iesit primii dintisori la 6-7 luni iar la cea mai mica abia la un an si o luna.pupp. | ||
Delia_kidz Postat pe 12 Septembrie 2009 16:44 |
||
si bebe al meu are 2 dintisori la 7 luni si o saptamana, nu am avut probleme cu el, doar ca e putin mai agitat. Dar ma intreb, la cat timp ii vor aparea altii ca sunt tare curioasa. Am o prietena care are bebe de 5 luni si are si el tot 2 dintisori si inca plange intruna, iar sus s-a albit si intarit gingia, sa-i dea oare alt dintisor? asa repede? voi ce spuneti? | ||
aly_raz Postat pe 13 Septembrie 2009 15:51 |
||
Din cate imi amintesc ca am citit intervalul intre dintisori este de cam 3 luni.NOi la 7 luni aveam 4 dintisori , iar spre mirarea mea mai mult am tras cu ceilalti dintisori decat cu caninii care i-au iesit toti intr-o saptamana , fara febra sau alte complicatii , doar putin marait .Cunosc insa pe cineva la care fetita are doar 6 dintisori , iar de vreo 5 luni nu i-au mai dat nimic prin gurita(are 1 an si 6 luni) .Multi pupici si dintisori sanatosi si neplangaciosi | ||
adelafistis Postat pe 13 Septembrie 2009 17:45 |
||
Buna mamici! Bebe al meu are 8 luni si primii dintisori au aparut la 6 luni jumate. Acum avem 4 dintisori. 2 sus si 2 jos. Dar dintii de sus nu sunt cei din mijloc, ci din lateral. Vi s-a intamplat la bebei sa iasa dintii de sus mijloc mai tarziu decat ceilalti? sanatate |
||
nicol28 Postat pe 9 Octombrie 2009 11:42 |
||
nicole 28, nu te ingrijora, si eugen a facut la fel dar doar cu unul si acela jos... era tare caraghios cu un dinde in mijloc jos pe urma unul lipsa si unul lateral si unul singur sus. A stat asa cam 2 luni ca eu ma si ingrijorasem , ca nu mai stiam daca ii mai iese ceva jos intre cei doi dinti sau ramane asa cun un mare spatiu gol Intre timp s-a rezolvat si acum la 1 an si 3 luni are 16 dinti. |
||
corina_dragoi Postat pe 9 Octombrie 2009 15:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
teste sarcina fals pozitive? | 3 | De la: danicosmi 8 Decembrie 2009 22:50 |
indemnizatia copilului | 7 | De la: garbo074345 30 Noiembrie 2010 11:26 |
eu vreau sa intreb daca cineva cunoaste persoane care iau in spatiu ..sunt din R.Moldova , am primit cetatenie dar nu gasesc pe nimeni sa ia in spatiu..adica sunt multi dar costa mult de tot | 18 | De la: alfheim 30 August 2011 13:26 |
|
||
nu face pipi noaptea | 7 | De la: garbo220993 17 Noiembrie 2011 17:15 |
Tunsul - benefic sau nu ? | 22 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice