Buna ziua mamici...vroiam si eu sa va intreb daca stiti de la ce varsta apar visele la bebeii nostri? fetita mea are 1 an si 2 luni si de vreo saptamana incepe sa planga in somn instantaneu si apoi dupa cateva secunde adoarme iar. se poate sa viseze ceva urat si sa se sperie?? multumesc |
||
horobeanu Postat pe 12 Septembrie 2009 10:00 |
||
---|---|---|
buna.... din cate am citit si eu pe net visele apar la bebei in jurul varstei de 10-12 luni.... se poate sa fi visat ceva urat sau ceva ce a vazut in timpul zilei si nu i-a facut placere....stai sa vezi mai tarziu cand o sa inceapa sa vorbeasca in somn.... printesa mea a cum cateva seri vb in somn: "mamaie ana"(sa ii dau bomboana lu ana) in ziua aia l-e luasem bomnoane si ne intalnisem cu prietena ei si imi spunea sa ii dau bobo si lu ana... si ea noaptea a visat faza asta cu bomboanele...ca pe mine si pe sotul ne bufnea rasul... si dupa a dormit dusa nu a mai spus nimik ca sotul statea cu telefonul pregatit sa o inregistreze.. ![]() ![]() |
||
deliarebecca Postat pe 12 Septembrie 2009 13:07 |
||
macar sa-mi duc aparatul in camera lui sebi sa-l am pregatit nu de alta poate-l apuca si pe el vorbitul in somn ![]() chestiunea se repeta chiar si de 2-3 ori pe noapte dar doar cand ii apar dintisorii in rest doarme dus ![]() |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Septembrie 2009 14:13 |
||
Bia acum se trezeste din ora in ora noaptea, dar asta e din cauza maselelor care-i ies. oofffff, de vreo 4 nopti nu mai stiu ce sa facem noaptea. ![]() ![]() |
||
horobeanu Postat pe 12 Septembrie 2009 18:02 |
||
Bebe viseaza inca din burtica mamei (nu s-a descoprit inca ce ar putea visa), dar cred ca pana la o anumita varsta nu se pot manifesta. Fetita mea de 1 an si 8 luni s-a trezit plangand si cand am intrebat-o ce a visat mi-a zis HAM HAM si mi-a aratat burtica. Visase ca un cutu rau o muscase de burtica :) Pupici la pitici. |
||
claudia07 Postat pe 28 Septembrie 2009 08:20 |
||
Si a mea visa, cel putin asa cred, cind avea 1 an si ceva se trezea urlind si dupa iteva momente adormea la loc.Acum ca e mai mare )2 ani si 5 luni) mi-a cazut din pat alergind dupa personajele ei preferata ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 28 Septembrie 2009 11:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dupa 1 an de gradi tot nu vrea sa mearga si plange | 6 | De la: Lya_Maris_1 12 Iunie 2013 19:28 |
masajul si gimnastica la bebei si strumfi | 6 | De la: horobeanu 13 Mai 2009 12:29 |
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR! | 7 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:26 |
|
||
Ce marca de scaun de masa sa aleg? | 4 | De la: garbo_384177 15 Iulie 2014 13:02 |
DIVERSIFICAREA | 12 | De la: aliceyvo 31 Iulie 2009 17:16 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9