salut toate mamicile si cer scuze ca nu am intrat mai des pe forum.ma nelinisteste starea bebe-ului meu:are 5-6 scaune pe zi dintre care 2-3 moi si urat mirositoare.o fi de la dintisori??saliveaza abundent de pe la 3 luni.acum are 6 jum.de mancat ,mananca bine,dar nu prea asimileaza ca scoate tot.poate fi si o alta cauza?cum ii dau supa cu morcov isi revine,dar apoi iar se deranjeaza...ce sa ma fac?pana merg la dr poate imi dati voi o solutie.pupici | ||
antoaneta_kidz Postat pe 14 Septembrie 2009 19:35 |
||
---|---|---|
Antoaneta, daca ,,scoate tot'' asa cum spui tu, nu inseamna ca nu asimileaza. Asta se poate constata numai prin analize de sange. Am trecut si noi prin asa ceva , iti recomand sa ii faci coprocultura si coproparazitologic, eventual si analiza de digestie. Sunt analize de scaun si poti sa le faci inainte de a merge la dr. iar regimul este f important , adica daca bea lapte formula, i-l poti prepara cu mucilagiu de orez, banane,mere coapte si branza dulce. Fara cartofi, portocale etc. Iar restul, iti va spune dr. | ||
carla_dana_p Postat pe 15 Septembrie 2009 08:39 |
||
multumesc mult,carla.chiar ma gandeam si eu sa merg la analize.merele le fierb la abur(trebuie sa le coc la cuptor?) | ||
|
||
antoaneta_kidz Postat pe 15 Septembrie 2009 17:04 |
||
ce mananca copilul? il mai alaptezi cumva? de la cat l-ai diversificat si ce mancaruri i-ai introdus pana acum? | ||
kidz_2629 Postat pe 15 Septembrie 2009 23:02 |
||
salut mamici.victor mananca lapte Milumil,iar de la 3luni si 20 zile am inceput sa-i dau suc de morcov.la 4 luni am inceput cu banana cu mar si treptata i-am introdus branza,supa de legume,carnita de pui si acum galbenusul de ou. | ||
antoaneta_kidz Postat pe 16 Septembrie 2009 09:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vergeturile!!!!!!!!!!! | 6 | De la: kidz007604 8 Aprilie 2010 16:00 |
scoica de masina pentru bebe | 1 | De la: stancorina 19 Aprilie 2010 09:48 |
doctori | 16 | De la: spirescu_ramona 3 Iunie 2011 08:58 |
|
||
mamica dupa nastere | 65 | De la: irinar2010 13 Aprilie 2010 10:21 |
Poti la mare daca esti insarcinata | 16 | De la: TATUSILVIA 4 Mai 2009 14:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară