Vand carucior Wampol 2in1 , culoare portocaliu-crem, in stare foarte buna, produs in Polonia. Se poate trimite oriunde in tara. Caracteristici: * Cadru usor, din aluminiu. * Spatar reglabil �n 4 pozitii de la orizontal p�na la vertical * Centura de siguranta �n 5 puncte. * M�ner reglabil bidirectional, suport picioare, reglabil �n diferite pozitii. * Suspensii mari laterale. * Suport picioare reglabil �n diferite pozitii. * Fereastra de supraveghere pe capotina. * Suspensie separata reglabila la fiecare roata. * Plasa de siguranta anti t�ntari. * Roti de marime mare. * Husa lavabila. * Capotina este reglabila vara+iarna. * Se �nchide plat. Accesorii incluse: * Port bebe cu �ntarire inferioara. * Geanta pentru scutece, biberon, stergatoare. * Saculeti pentru picioare. * Cotiera de iarna si sport. * Invelitoare de iarna pentru picioare * Cos inferior mare pentru cumparaturi. La adresa http://www.muccelmic.com/carucioare-multifunctionale/carucior-wampol-explorer-tour-full-p-628.html puteti vedea modelul. Daca doriti va trimit poze ale caruciorului si ale accesoriilor pe email. Rodi |
||
pixooxiq Postat pe 26 Septembrie 2009 19:36 |
||
---|---|---|
Buna,dar un pret ??? cat costa caruciorul??? | ||
myra_mary2007_yahoo_com Postat pe 26 Septembrie 2009 22:26 |
||
Buna! Imi poti spune un pret pt carucior? Eu sunt din Iasi, iar bebelusul meu e pe drum:). Imi poti trimite poze si cu caruciorul tau? Pe site-ul indicat de tine arata f bine carutul. Adresa mea e [email protected] |
||
|
||
adris Postat pe 18 Octombrie 2009 15:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand hamuri pentru mers | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2009 19:51 |
Produse copii Anglia | 1 | De la: micaalsa 11 Martie 2011 07:00 |
CALENDARE personalizate pentru 2010 | 1 | De la: alexandra 3 Decembrie 2009 23:28 |
|
||
Vand carucior Quinny Buzz | 5 | De la: kidz003993 7 Octombrie 2009 14:09 |
Vand balansoar Baby Einstein | 1 | De la: BebeicaShop 5 Noiembrie 2009 21:07 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn