Vand carucior Wampol 2in1 , culoare portocaliu-crem, in stare foarte buna, produs in Polonia. Se poate trimite oriunde in tara. Caracteristici: * Cadru usor, din aluminiu. * Spatar reglabil �n 4 pozitii de la orizontal p�na la vertical * Centura de siguranta �n 5 puncte. * M�ner reglabil bidirectional, suport picioare, reglabil �n diferite pozitii. * Suspensii mari laterale. * Suport picioare reglabil �n diferite pozitii. * Fereastra de supraveghere pe capotina. * Suspensie separata reglabila la fiecare roata. * Plasa de siguranta anti t�ntari. * Roti de marime mare. * Husa lavabila. * Capotina este reglabila vara+iarna. * Se �nchide plat. Accesorii incluse: * Port bebe cu �ntarire inferioara. * Geanta pentru scutece, biberon, stergatoare. * Saculeti pentru picioare. * Cotiera de iarna si sport. * Invelitoare de iarna pentru picioare * Cos inferior mare pentru cumparaturi. La adresa http://www.muccelmic.com/carucioare-multifunctionale/carucior-wampol-explorer-tour-full-p-628.html puteti vedea modelul. Daca doriti va trimit poze ale caruciorului si ale accesoriilor pe email. Rodi |
||
pixooxiq Postat pe 26 Septembrie 2009 19:36 |
||
---|---|---|
Buna,dar un pret ??? cat costa caruciorul??? | ||
myra_mary2007_yahoo_com Postat pe 26 Septembrie 2009 22:26 |
||
Buna! Imi poti spune un pret pt carucior? Eu sunt din Iasi, iar bebelusul meu e pe drum:). Imi poti trimite poze si cu caruciorul tau? Pe site-ul indicat de tine arata f bine carutul. Adresa mea e [email protected] |
||
|
||
adris Postat pe 18 Octombrie 2009 15:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior Tako 7 in 1- 600 ron | 2 | De la: kidz008058 12 Mai 2010 00:01 |
Vand balansoar Baby Einstein | 1 | De la: BebeicaShop 5 Noiembrie 2009 21:07 |
Vand carucior marca Hauck | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:18 |
|
||
Concurs interesant | 1 | De la: Diana_September 25 Decembrie 2011 21:49 |
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:13 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice