va rog sa ma ajutati cu un sfat,fetita mea are 1 an si o luna si de ceva luni bune nu scapam de o iritatie foarte urata in zona intima, a avut niste episoade de scaune moi,cu tratatament am facut-o bine ,acum nu mai are probleme dar,in schimb de fiecare data cand are scaun fie el si moale si tare,ii da sangele in zona unde e iritata si o ustura,am fost la doctor cu ea pe tema asta de multe ori si ne-a dat tot felul de creme,creme preparate,advantan,sudocrem,ceai de galbenele,avene.etc ca nici nu mai stiu,cu nimic nu ii trece doar o amelioreaza,dar complet nu i-a mai trecut de mult,va rog poate stiti vreun remediu,de schimbat si spalat ,mereu,nu mai stiu ce sa mai fac,folosesc pampers de cand am nascut-o am incercat cu happy dar nu i-a mers,daca aveti vreun sfat va rog,ca mi-e forte mila de ea,acum ii dau cu kanamicina de trei zile,i-a mai ameliorat situatia dar nu problema,i-am facut si copro si urina si e totul ok.va multumesc | ||
clara_kidz Postat pe 30 Septembrie 2009 11:05 |
||
---|---|---|
buna.imi pare rau pt bebelusul tau.si fetita mea a avut acest gen de iritatie,dar nu am dus-o la doctor.am tratat-o dupa mine.baita doar la fundulet si in zona intima cu ceai de galbenele si musetel de 5 -6 ori pe zi si tamponata apoi cu prosopel f f moale apoi dat-a cu o crema de la farmacie numita nidoflor.sper k i-ai dat ceva care sa o sranga la burtik.este f important sa nu se mai duk moale afara.sper sa-ti fie de ajutor.pa pa | ||
andreea_si_dany Postat pe 30 Septembrie 2009 12:10 |
||
incearca cu crema de galbenele e foarte buna | ||
|
||
kidz000970 Postat pe 30 Septembrie 2009 12:13 |
||
Pentru iritatii mi se pare cel mai bun uleiul.Eu am folosit ulei de masline nefiert sau ulei de floarea soarelui fiert 20-30 minute.A scapat imediat de iritatii.Poti sa incerci.Pur si simplu cand o schimbi de pampers o ungi cu ulei pe zona iritata. | ||
andre_david Postat pe 30 Septembrie 2009 12:29 |
||
buna.incearca si cu cutaden. pe prospect scrie sa nu se foloseasca la copii sub trei ani dar doctorul mie mi-a recomnadat-o si a fost foarte buna. se gaseste si sub o alta denumire-reviken. eu am fost f multumita de ea. si acum o folosesc. | ||
DEEITA Postat pe 30 Septembrie 2009 13:15 |
||
buna. eu am baietel si la fel a avut o iritatie in zona scrotului si la cuc care nu-i trecea si doctorul dermatolog a spus ca orice roseata care nu trece e candidoza si ne-a dat unguent cu clotrimazol 1% care insa lui i-a accentuat mai tare roseata si a spus ca e posibil sa fie alergic la clotrimazol, asa ca ne-a schimbat cu nidoflor care este activ si pe candida si mai are si altele in compozitie. cu asta i-a trecut dupa o saptamana. si schimbat scutecul cat mai des, spalat cu ceai de musetel, crema de galbenele noua ne-a zis dr ca nu e buna de nimic, daca e posbil sa o mai lasi si fara pampers, noi nu am incercat pentru ca nu face pipi la olita, in schimb i-am lasat scutecul un pic mai larg...incercasem toate cremele cicatrizante de la bepanten, cutaden, o crema de la seba med la noi a aparut dupa un tratament cu antibiotic, dar si statul mult cu pampers favorizeaza candidoza. |
||
kidz_2629 Postat pe 30 Septembrie 2009 14:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LA MULTI ANI!!! | 1 | De la: doinak 1 Iunie 2009 15:55 |
cat se ia din indemnizatie in luna cand incepi munca? | 4 | De la: anamaria_racu 15 Iunie 2010 16:26 |
Schimbarea alimentatiei | 3 | De la: garbo_379067 24 Iulie 2013 13:01 |
|
||
MAMICI DIN SIBIU | 1 | De la: diana_maria 16 Februarie 2010 21:14 |
rivalitatea in familie | 6 | De la: carmenn7 9 Februarie 2009 21:29 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice