- mama este in concediu pentru crestere copil si are 85% din venituri indemnizatie pentru crestere copil - ramane insarcinata in perioada concediului de cresterea copilului - cat primeste pentru al doilea copil nascut? |
||
rgcdcbs Postat pe 4 Octombrie 2009 09:45 |
||
---|---|---|
Sa iti traiasca puii. Sunt in aceasta situatie. Iei in continuare indemnizatia de 85%. Pt bebe 1 iei 2 mil pana face 2 ani. Pt bebe 2 iei 2 mil tot pana la 2 ani. Indemnizatia ta nu are legatura cu nr de copii. Pt fiecare ai 2 mil. RECAPITULARE: 85%+ 2 MIL+2 MIL. Sper ca te-am ajutat. O zi buna. |
||
Euridice Postat pe 5 Octombrie 2009 17:57 |
||
eu stiam ca pt al doilea (dupa ce face 2 ani primul) se face o medie intre salariul tau si indemnizatia pe care ai primit-o la primul copil, dar e doar din auzite... cel mai sigur intreaba primarie, sau unde ai depus actele pt indemnizatie. | ||
|
||
pinicuta Postat pe 6 Octombrie 2009 02:04 |
||
Indemnizatia pt al doilea copil se va calcula exact ca la primul - veniturile de pe ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului si acum depinde de cate luni de indemnizatie ai avut si cate de servici in care ai avut salariu. Si se face la fel, iti face media si iti de 85% pt. cel de-al doilea. S-ar putea sa fie un pic mai mica decat la primul. | ||
kidz000722 Postat pe 6 Octombrie 2009 08:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Infacol-cel mai bun pentru colici 30-34 ron | 1 | De la: infacolromania 9 August 2009 08:11 |
am revenit! | 16 | De la: somotiucu 15 Februarie 2010 14:05 |
Poti la mare daca esti insarcinata | 16 | De la: TATUSILVIA 4 Mai 2009 14:50 |
|
||
cred ca am inceput de depresie, am nevoie de ajutor | 227 | De la: Jojolin 7 Ianuarie 2011 08:21 |
Crema anticelulitica in timpul sarcinii | 20 | De la: andreeamocanu86 4 Decembrie 2011 20:00 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice