Voi de unde ati comandat invitatiile de botez si cat v-au costat? Eu as vrea sa le comand de pe www.invitatiibotez.wgz.ro. Sunt texte si formate originale, pe nicaieri nu le-am mai vazut, insa se trimit pe mail. Intr-un fel e mai bine, ca e mai usor si e si mai ieftin (3 euro oricate invitatii trimiti), o prietena a apelat la ei si a fost foarte multumita, dar nu stiu daca invitatii vor aprecia. Lumea s-a invatat cu invitatia pe hartie. Voi ce ziceti? Sau le comand la ei si le scot acasa la imprimanta... | ||
smoldoveanu Postat pe 6 Octombrie 2009 17:31 |
||
---|---|---|
eu le-am facut singura. in corel. intr-un colt sus am pus capul lui bebe(am decupat dint-o poza) si in greapta jos, pe post de semnatura am luat de pe google o suzeta. intre a fost textul la care m-am inspitar de pe net. le-am printat pe imprimanta alb-negru, nu color. le-am facut in asa fel a sa intre intr-un plic DL, ca cel de la facturi. nu a fost deloc greu. daca ai instalat corelul pe calculator pot sa iti trimit modelul. poate iti vin idei. oricum, tuturor le-a placut si au zis ca nu au vazut invitatie mai originala, avind poza copilului pe ea. |
||
adrica Postat pe 6 Octombrie 2009 21:04 |
||
Invitatii se pot vace si acasa cu o imprimanta buna si cu coala a4 foto,cu un programel istet,adik Pearl Mountain - Picture Collage Maker Pro 2.0.3 build ,cautat prin torenti ,si cu putina imaginatie ies f.f.f.f frumos. | ||
|
||
adrianpanevo Postat pe 17 Octombrie 2009 23:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna, sunt ioana si am o fetita de 5 luni si 2 sapt, am nascut-o cu 2,5 kg acum la 5 luni si jum. are 6,2 kg, dar la 4 luni avea 5,5. Sunt f ingrijorata ca in 2 luni a luat doar 700g. E NORMAL???!! | 10 | De la: adelafistis 16 Ianuarie 2010 09:15 |
ERUPTIA DENTARA | 3 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:53 |
diaree la sugari | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:16 |
|
||
Menstruatia in timpul alaptarii | 55 | De la: dor72 16 Iunie 2011 16:49 |
Rochite de Serbare pentru Gradinita | 1 | De la: rotundu_lucia 3 Iunie 2010 13:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice