constipata:(((((ajutor!!

fetelor nu mai rezist!!!de cand am nascut si ba nu ai voie pe aia ba aia ba aia si ma tin de "regim" m am constipat de nu mai pot!! pana acum aveam cel putin 2 scaune pe zi iar acum daca am 2 scaune pe saptamana e bine.sa nu mai zic k mananc bine ptr k mi trebuie lapticul bun ptr printesica si am niste durerei insuportabile de burta.am senzatia ca plesnesc!!! ceaiul negru este permis pe perioada alaptarii? ca ceaiul de musetel nu are nici un efect .orice sugestie e bine venita ca nu mai pot .pop
carter
Postat pe 18 Octombrie 2009 22:06
Buna, cum in timpul alaptarii tot ce mancam se duce in lapte, nu ai voie ceaiuri laxative de nici un fel. Aceeasi problema am avut-o si eu in prima luna, era chiar sa ajung sa fac clisma, dar am reusit cu ceai de anason si musetel, tarate de grau, seminte de in (toate le gasesti la orice magazin naturist) si multe fructe uscate.
Bea seara inainte de culcare o cana de lapte cald cu miere si 2/3 linguri de tarate de grau si 2 lingurite de seminte de in, dimineata pe stomacul gol, o lingura de ulei de masline una de miere si o cana de apa, mananca fructe uscate si kiwi. Eu asa am scapat de constipatie...consumam multe iaurturi si supe sau ciorbe fara paine, salate ca era sezonul lor si altele...daca nu poti fara paine, e foarte buna painea de secara. Eu am scapat intr-o saptamana si apoi am mentinut ritmul o perioada pana nu am mai avut probleme. Sanatate multa!
aly_raz
Postat pe 19 Octombrie 2009 12:55
incearca ceaiul de urzica!!!asa am fost si eu am nascut cu cezariana si dupa aia m-am constipat f.tare abia reusea o data pe sapt. dar cu ceaiul de urzica mi-am revenit!
Szilvia_kidz
Postat pe 24 Octombrie 2009 22:10
si cum il prepar?cantitativ ma refer.pop ms ptr sfat
carter
Postat pe 24 Octombrie 2009 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bunicii isi rasfata prea mult nepotii??? 17 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:49
Vitamina D3 Injectabil 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Cum scapi de raceli 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08
pentru mos craciun 1 De la: ionelutza 13 Decembrie 2009 14:12
bani castigati cat timp stai acasa cu bebe 6 De la: silviu_m74 31 Martie 2009 21:20
Setari Cookie-uri