Buna!Am o fetita de 5 luni si nu vrea deloc sa manance cu lingurita nimic.Cand o vede strange din buze.Am niste cunostinte care au un baietel de 2 ani si ii dau si acuma papa cu bibe?Sa fie oare vreo problema/ sau este prea mica?Merci. |
||
ina_rebeca Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:37 |
||
---|---|---|
buna ina nici fetita mea nu papa la 5 luni cand i dadeam cu lingurita se intorcea ai multa rabdarea acum la 8 luni casaca singura gurita asa sunt copii nu iiti fa griji o sa mance ea succes | ||
raluca08_kidz Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:45 |
||
Servus! Eu la fetita mea i-am dat cu lingurita de la 3luni jumate sucuri. Iar pe la 6 luni manca foarte bine cu lingurita. Singuru sfat ce ti-l pot da e sa ai rabdare si sa ma incerc. Incearca sa ii pui laptic in lingurita, sau ceva suculet. Ca poate prinde un gust ce ii place si va deschide gurita. |
||
|
||
ralucimp Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:48 |
||
eu iam luat fetitei mele o lingurita dela primii pasi cu cap de ursulet si io dadeam sa se joace cu ea ca nici ea nu vroia sa pape la 4 luni cu lingurita.si in joaca asa a acceptat usor cate usor,iar de la 6 luni papa perfect, ![]() ![]() |
||
mada_sabina Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:04 |
||
Merci mult mamici,o sa am mai multa rabdare,Si noua ne place sa ne jucam cu mancarea dar ...nici gand sa ducem si pe la guritza.Pupici. | ||
ina_rebeca Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
botezul | 1 | De la: mariana22 30 Ianuarie 2009 16:29 |
Despre....altceva!!! | 10 | De la: pinicuta 15 Iunie 2009 16:25 |
Sunt insarcinata sau nu? | 18 | De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 13:06 |
|
||
intrebare delicata | 6 | De la: kidz000315 18 Mai 2009 12:22 |
iritatii la bebe | 11 | De la: flo09 7 Noiembrie 2009 13:43 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9