Buna!Am o fetita de 5 luni si nu vrea deloc sa manance cu lingurita nimic.Cand o vede strange din buze.Am niste cunostinte care au un baietel de 2 ani si ii dau si acuma papa cu bibe?Sa fie oare vreo problema/ sau este prea mica?Merci. |
||
ina_rebeca Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:37 |
||
---|---|---|
buna ina nici fetita mea nu papa la 5 luni cand i dadeam cu lingurita se intorcea ai multa rabdarea acum la 8 luni casaca singura gurita asa sunt copii nu iiti fa griji o sa mance ea succes | ||
raluca08_kidz Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:45 |
||
Servus! Eu la fetita mea i-am dat cu lingurita de la 3luni jumate sucuri. Iar pe la 6 luni manca foarte bine cu lingurita. Singuru sfat ce ti-l pot da e sa ai rabdare si sa ma incerc. Incearca sa ii pui laptic in lingurita, sau ceva suculet. Ca poate prinde un gust ce ii place si va deschide gurita. |
||
|
||
ralucimp Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:48 |
||
eu iam luat fetitei mele o lingurita dela primii pasi cu cap de ursulet si io dadeam sa se joace cu ea ca nici ea nu vroia sa pape la 4 luni cu lingurita.si in joaca asa a acceptat usor cate usor,iar de la 6 luni papa perfect, bineinteles daca ii si place multa rabdare si sanatate,sfatul meu daio sa se joace cu ea inainte si chiar si in timpul mesei chiar daca o sa aiba mancare si in cap,asta e ,stergi dar ai multumirea ca se invata sa pape cum vrei tu.pupici | ||
mada_sabina Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:04 |
||
Merci mult mamici,o sa am mai multa rabdare,Si noua ne place sa ne jucam cu mancarea dar ...nici gand sa ducem si pe la guritza.Pupici. | ||
ina_rebeca Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un nou concurs | 0 | De la: 7 Martie 2010 18:36 |
mamici din craiova | 4 | De la: kidz008376 8 Iunie 2010 16:29 |
bicarbonat? | 4 | De la: alexia4 27 Decembrie 2009 15:57 |
|
||
Anticonceptionale, Injectii Contraceptive? | 18 | De la: Aly_Fab 9 Iunie 2010 00:25 |
nu mi;a venit menstruatia | 2 | De la: ralucimp 20 Noiembrie 2009 21:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice