Buna fetele!Am si eu o intrebare.Da cineva lapte Lactovit lui bebe?Ce parere avetzi despre el? |
||
ina_rebeca Postat pe 13 Noiembrie 2009 12:31 |
||
---|---|---|
buna lactovit este cel mai ieftin din toate nu stiu se poate sa fie bun pentru copilul tau | ||
raluca08_kidz Postat pe 13 Noiembrie 2009 15:18 |
||
depinde daca pune in greutate este bun | ||
|
||
raluca08_kidz Postat pe 13 Noiembrie 2009 15:21 |
||
Buna. eu nu ii dau acest lapte la bebe , pentru ca nu a vrut .Noi am incercat tot in materie de lapte praf pentru bebei din cauza ca nu manca ,dar sora mea care are un baietel de 1an si 4 lui numai lactovit i-a dat si ii merge foarte bine copilului.Ba chiar a avut o perioada pe la un an cand nu a vrut decat lapte .Mentionez ca si ea a incercat sa i dea alt lapte ,gen Humana sau milumil ca si mine, pentru ca auzise ca aceste lapte nu prea este bun(nu stiu de ce) dar georgica nu a vrut decat lactovit. Depinde de copil cred eu daca ii place sau nu.. | ||
amelia_kidz Postat pe 13 Noiembrie 2009 16:12 |
||
buna mamicilor eu dau lactovit lu bebe de 2 luni si ai merge f bine.a luat normal in greutate chear si mai mult..dar depinde de bebelul vostru.mie prima data mia zis doctora sa-i dau nan si nu i-a placut.apoi am zis sa incerc lactovitul si pe'asta il papa. | ||
valentina_mami Postat pe 11 Mai 2010 14:24 |
||
si eu am incercat toate variantele posibile de lapte praf pt fetita mea insa ea refuza tot!insa pediatra mi-a spus ca si lactovitul contine multe vitamine doar ca nu e asa de bun la gust deci poti sa-l folosesti cu incredere daca ii place! | ||
Szilvia_kidz Postat pe 11 Mai 2010 17:24 |
||
Vand cate 2 cutii lunar de lapte Lactovit formula de lapte de 400 gr contra 10 ron unei mamici interesate din Craiova. 0743028978 Anca | ||
anca_26 Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:35 |
||
salut din nou.I-am dat Inei Lactovit de la 1 an cand mi-a facut o enterocolita de toata frumusetea de la Milumil Junior.I-a placut chiar mai mult si a luat mult mai bine in greutate,l-am gustat si eu si e mai gustos ca Milumilul,dar acum la 1 an si 4 luni am trecut pe lapte La Dorna. | ||
ina_rebeca Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Perioada pentru dintisori | 22 | De la: vasilicasavoiu 18 Martie 2009 16:33 |
nu vrea laptic si pra mult ceai | 54 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:06 |
La 9 luni inca ne confruntam cu dureri de burtica | 9 | De la: kidz006377 15 Ianuarie 2010 17:51 |
|
||
anticonceptionalele in timpul alaptarii??? | 1 | De la: ubita 6 Septembrie 2009 17:37 |
Intarcarea | 3 | De la: diana_maria 8 Februarie 2010 20:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară