Buna seara mamici, ce sa fac cu baietelul meu care de azi dimineata are diaree .Poate sa fie de la dinti? pt. ca de vreo doua zile nici nu a vrut sa manance prea bine.Eu luni i-am dat ficat de pui fiert in lapte si cu putin iaurt(am citit tot pe aici pe forum), si a mancat cateva lingurite apoi a vomat tot, iar ieri am incercat sa i dau peste dar a facut lafel,el nu a vrut nici acum ~doua luni peste sau ficat....poate sa fie de la ele?Astazi i-am dat cateva lingurite de orez cu morcov si lapte de la Milupa special pentru diaree.Crede-ti ca daca doamne fereste nu este ceva mai grav ar trebuii sa i treaca pana maine(in noaptea asta ii mai dau un biberon cu lapte ).Cine a trecut prin asa ceva ...cum ati procedat?(imi este frica pt. ca el oricum nu era foarte mancacios si are si 8kg la 9 luni si doua sapt.si sper sa nu scada si mai mult).MULTUMESC SPRE SA FIE CINE PE AICI CARE SA MA AJUTE CU NISTE SFATURI. | ||
amelia_kidz Postat pe 18 Noiembrie 2009 22:39 |
||
---|---|---|
Vero cand a avut diaree a tinut-o vreo 2-3 zile, dar se pare ca e de la dinti, ca ne-a iesit al doilea dintisor. Mie dr de fam mi-a zis sa ii dau debridat de 3 ori pe zi cate 3ml. Acum nu stiu, Vero are 9 luni jumate si 9,300kg. Dar daca e de la dinti nu prea ai ce face...poti sa ii mai dai si un pic de ceai de menta. Sa va faceti bine. Va pupam |
||
ralucimp Postat pe 18 Noiembrie 2009 22:50 |
||
Debridat avem si noi , dar nu vrea sa auda de asa ceva .Acum este fff agitat sper sa fie bine in noaptea asta ,daca nu plecam la spital .(noi avem deja 4 dinti si acum 3 sapt.am fost la doctor pt. ca nu manca si ni s a sps ca i-ar iesii 4 dinti sus ,de aceea sper sa fie de la ei).M ultumim pentru urari, o seara linistita. | ||
|
||
amelia_kidz Postat pe 18 Noiembrie 2009 22:56 |
||
Poti sa-i dai si jumatate de pliculet de smecta diluat in ceai daca ai in casa nu-i face nici un rau din contra dar daca diareea continua si maine eu zic ca cel mai bine sa te duci la dr multa sanatate la bb | ||
alice_david Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:13 |
||
Cum se simte micutul?Mai are diaree?Sanatate multa. | ||
andre_david Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:14 |
||
Buna dimineata, aproape am scapat de diaree..ne-au iesit 4 dintisori (cam multi in 3 zile nu? ), mai mancam si astazi regim si maine sper sa fie 100% bine cu diareea.DAR AVEM O ALTA PROBLEMA ACUM: I-AU APRUT NISTE PETE ROSII PE EL. MAI INTAI PE CAP AM OBSERVAT IERI DE DIMINEATA , AM CREZUT CA ESTE DE LA TRANSPIRATIE ,CA A FOST PREA CALD,IAR ASTAZI CAND NE AM TREZIT ARE TOATA BURTICA PLINA PANA SI LA PUTULICA DE PETE.AM FOST LA SPITAL SI NE A SPUS CA POATE SA FIE O ALERGIE .VOI ATI PATIT ASA CEVA ...............CUM ATI REZOLVAT ......CAT A DURAT? | ||
amelia_kidz Postat pe 21 Noiembrie 2009 10:29 |
||
nu tia dat nimic pt al.ergi aerius foloseste verisoara mea si leoperamid pentru diaree isi face imedeat efect 2 ml | ||
raluca08_kidz Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sarcina | 3 | De la: kidz004995 3 Noiembrie 2009 14:45 |
peeling chimic | 21 | De la: vanda10 16 Februarie 2017 15:47 |
NU STATI DEGEABA!!! METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!! | 0 | De la: 23 Februarie 2010 11:37 |
|
||
Un pot gasi sa intreb un medic? | 7 | De la: alexasava 5 Februarie 2017 08:54 |
peeling chimic | 1 | De la: adria777a 8 Iunie 2011 12:50 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9