dragi mamici, sunt in ultima luna de sarcina si am o pofta de mancare f mare...ma intreb cateodata, oare o sa raman cu pofta asta si dupa nastere?? precizez ca nu am avut pb de greutate inainte,dar acum am luat vreo 16 kg...sper sa pot sa-mi revin dupa aceea.,, si sa nu mai devorez atat de multa mancare.... voi cum ati reusit sa va reveniti?? |
||
kidz001722 Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:14 |
||
---|---|---|
buna...nu-ti face probleme ca e normal.si eu am avut pofte cat am fost insarcinata(si ce pofte,imi faceam numaI BUNATATI, DESERTURI,ETC,ETC) si am luat 22 kg.dar dupa ce am nascut si am alaptat a fost la fel iar apoi am inceput sa slabesc iar la un an dupa sarcina aveam aceeasi greutate inainte de a fi insarcinata. am inceput si serviciul la 2 luni de la nastere si asta m-a ajutat.eu sunt instructoare de fitness, asa ca la serviciu muncesc si imediat au inceput sa se vada rezultatele. asa ca succes si stai linistita.nastere usoara... |
||
horobeanu Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:32 |
||
stai linistita k in prima luna dupa ce vei naste nu vei avea pofta de mancare deloc...mie cel putin asa mi s a intamplat...si vei da jos rapid cand va creste bb..dupa 4 luni cand nu va mai avea stare..te pupam si nastere usoara si bb sanatos | ||
|
||
carter Postat pe 24 Noiembrie 2009 08:46 |
||
multumesc ptr raspuns :) sanatate multa si voua si copiilor :) m-am mai linistit :) |
||
kidz001722 Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
plecarea in romania | 4 | De la: horobeanu 9 Iulie 2009 22:40 |
Indemnizatie pt al doilea copil | 2 | De la: pinicuta 14 Iulie 2009 13:28 |
ce ziceti de... | 1 | De la: kidz005740 30 Noiembrie 2009 19:16 |
|
||
Mamici din Timisoara... si nu numai | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 10:01 |
SALINA JURCA TIMISOARA | 2 | De la: garbo185021 3 Februarie 2011 19:34 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn