Buna dimineata , mamici ...de la ce varsta ati spalat bebelusii pe dintisori? Cum ati procedat la inceput ,ca sa nu se sperie .Baietelul meu are 10 luni si 9 dintisori, problema este ca nici pe fata nu ii place sa l spal (baie ii place se balaceste se joaca)..dar cand vine vorba de spalat pe fata este un chin ..mai ales dimineata sau dupa ce mancam ..voi cum procedati???? | ||
amelia_kidz Postat pe 28 Noiembrie 2009 10:55 |
||
---|---|---|
eu l-am spalat pe sebi de al primul dintisor si i-a placut tare mult nu a avut de ce sa se sperie am folosit pasta de dinti de la nenedent si periuta de silicon degetar care e super ii face masaj la gingie chiar si atunci cand ii ies dintisorii. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 28 Noiembrie 2009 11:17 |
||
Ce bine ca reusesti,baietelul meu nici cand il durea gingia nu ma lasa sa l dau cu ceva pentru durere.Nu deschide gurita decat ..la biberon,suzeta , sau lingurita cand ii este foame Tare greu imi este..de unde se poate lua periuta acceea? poate ii place ...dar pasta de dinti nu o inghite? stie sa scuipe .... | ||
|
||
amelia_kidz Postat pe 28 Noiembrie 2009 17:48 |
||
Nici baietelul meu nu ma lasa acum sa il spal pe dinti...imi ia periuta si se spala el adica o baga in gurita si o suge dar eu nu ii pun pasta de dinti.mi -a zis pediatra ca fara pasta de dinti. asa ca eu nu prea reusesc sa il spal. |
||
ninutza_kidz Postat pe 28 Noiembrie 2009 23:49 |
||
Eugen are 1 an si 4 luni si 16 dinti, si el a fost rapid la facut dintisori :). Pe la 10 luni avea 8 dinti asa ca si noi am inceput devreme cu spalatul pe dinti, pe la 7 luni cand avea 5 - 6 dinti. La inceput ii dadeam periuta in mana si ma spalam eu in fata lui si el radea, i se parea amuzant. Pe urma vroia periuta mea sa se joace.. si tot asa incet incet vazandu-ma pe mine in fiecare dimineata a acceptat sa se spele si el. Acum eu il spal pe el si el pe mine Are si el momente cand nu vrea sub nici o forma sa se spele dar de obicei e legat de o stare generala de rau: raceala, febra, etc si atunci il las in pace. Folosim si pasta de dinti speciala Oral B pt copii sub 6 ani, foarte foarta putina insa, pt ca nu reuseste inca sa scuipe bine. |
||
corina_dragoi Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:21 |
||
De unde ati luat voi periute de dinti?Adica firma ca a noastra e sub forma de degetar avem nenedent si pasta si...periuta care e un degetar de silicon cred ca din cauza asta ii si place asa mult ca-i face masaj mai mult dar culmea vrea si el periuta ca a mea si nu stiu de unde sa-i iau poate sa comand ceva pe net ca acum nu vreau nici sa se raneasca cu ea. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Decembrie 2009 14:03 |
||
Buna ziua tuturor!!De mult nu ai mai intrat Seby1Year.Sunteti bine sanatosi ? Eu i-am luat perie de dinti de la colgate, este periute de la 1 an daca nu gresesc, la fel si pasta.A mea mai si inghite cand se spala si nu a patit nimic Sau sunt acele seturi cu 3 perii e dinti pe etapa de crestere cred de la primi pasi. |
||
alinakatt Postat pe 10 Decembrie 2009 14:08 |
||
Am fost ocupati cu diverse activitati ca sa zic asa iar acum ne pregatim de sarbatori cum de Mos Nicolae am primut o multime de cadouri si abia ne-am invatat acum astaptam si pe Mos Craciun sa vedem ce ne mai aduce tuturor. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Decembrie 2009 14:17 |
||
sunt scuzele de riguare....si la noi la fel a venit Mos Nicolae iar nuielusa ce a primit-o Barbara ia gasit repede un proprietar E pentru Miky de la gradinita care e tarreee rauuuuu. | ||
alinakatt Postat pe 10 Decembrie 2009 14:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
data probabila a nasterii | 6 | De la: cristinajobs 20 Mai 2009 21:34 |
CAPUSHOR | 9 | De la: Alina80 15 Mai 2009 15:32 |
Sunt mamici si din Arad de forum? | 10 | De la: garbo245664 4 Noiembrie 2011 23:31 |
|
||
Copilul meu tuseste rau | 14 | De la: garbo_378959 26 Februarie 2016 16:17 |
salut | 1 | De la: kidz001398 23 Iunie 2009 00:16 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice