legat de subiectul,IMI DORESC UN BEBE,eu sunt in asteptare de cativa ani buni,simt ca nu mai am rabdare,putere si curaj sa mai sper.In fiecare clipa din fiecare zi doar asta imi imaginez,eu cu bebele meu in brate.Oare mai exista sanse?????Stiu ca in primul rand doar Dumnezeu va hotari,dar il rog neincetat sa se uite si la mine si sa-mi implineasca aceasta imensa dorinta,dar tot mai frecvent am nesansa de a cunoste femei cu aceeasi problema ca a mea,iar acest lucru ma deprima mai mult,ma descurajeaza si ma face sa vad si mai rau situatia,ce sa mai fac?la dr merg lunar,trat am facut tot ce mi s-a zis,ce sa mai fac???sunt disperata tare |
kidz005701 Postat pe 28 Noiembrie 2009 17:27 |
---|
nu trebuie sa disperi ca mai rau i-ti faci.nu stiu de unde am atata dorinta sa-i incurajez pe altii cand si eu sant in aceeasi situatie,incearca sa nu te mai gandesti.eu ma duc la doctor de 10 ori pe luna de un an si degeaba,luna de luna sper si ma gandesc ca odata si odata......sa speram ca dumnezeu ne va ajuta si cu asta,ca el e singurul in care mai cred......bafta si nu te descuraja,mergi inainte si mai scimba doctorul |
kidz004308 Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cumapra scaun bebe de un anisor.. | 1 | De la: cocco_1125 22 Septembrie 2009 13:13 |
buna ziua! am si eu o intrebare am o prietena care a avut contact sexual acum 6 saptamani si nu stie de ce ii vine ceva maro si ar vrea sa stie daca posibil sa fie insarcinata pentru ca luna trecuta ia venit normal mestruatia | 6 | De la: garbo_446242 18 Februarie 2019 07:26 |
Sfaturi, va rog | 2 | De la: pinicuta 4 Decembrie 2009 17:01 |
|
||
lichidul amniotic | 1 | De la: marimihai81 4 Decembrie 2009 17:51 |
Intrerupere de sarcina prin medicatie | 52 | De la: kidz004086 3 Februarie 2013 00:31 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri