Buna seara!!! Stiu ca nu prea intru pe forum, dar acum am simtit nevoia sa impartasesc bucuria mea si cu voi. Am o fetita de 4 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata ![]() ![]() Va pup si va doresc sarcina usoara si copiii frumosi!!! |
||
monaduca Postat pe 1 Decembrie 2009 17:19 |
||
---|---|---|
Bravo,felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos,o sa fie o diferenta foarte buna intre copii 4 ani si....poate o sa mai facem si noi un bebe peste cativa ani,momentan avem o fetita de 1 an si jumatate,este timp,avem de facut si altele.o seara buna ![]() |
||
anafaraon Postat pe 1 Decembrie 2009 19:30 |
||
Buna!!! Gata, azi am fost la doctor si mi-a confirmat sarcina.Avem 4-5 saptamani si e totul in regula pana acum. Sper sa fie bine pana la capat. Va pup si sarcina usoara tuturor!!! |
||
|
||
monaduca Postat pe 4 Decembrie 2009 20:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
asi dori sa imi raspunda cineva repede la intrebare | 31 | De la: Luminita_Carabulea_1 5 Februarie 2017 15:53 |
tutunul in sarcina | 29 | De la: kidz001185 24 Septembrie 2019 01:03 |
interpretare de analize | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 09:59 |
|
||
doua sarcini oprite din evolutie | 3 | De la: ale_micutza 6 Iulie 2009 07:03 |
steriletul si sarcina | 1 | De la: irinutza 27 Martie 2009 11:05 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an