Buna seara!!! Stiu ca nu prea intru pe forum, dar acum am simtit nevoia sa impartasesc bucuria mea si cu voi. Am o fetita de 4 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata . Sotul meu isi dorea foarte mult un al doilea copil, eu fiind mai rezervata deoarece momentam suntem putin in criza. Dar cand mi-am facut testul,3 teste mai bine zis, si au iesit pozitive, m-am bucurat mult. Sincer imi era dor de perioada cand am fost insarcinata. Ne gandeam la al doilea copil undeva peste 2 ani, dar daca Dumnezeu a vrut sa vina acum ii multumim si il asteptam bucurosi pe urmatorul membru al familiei, mai ales ca fetita mea isi doreste de mult o "fratioara" . Am fost si la control, dar la eco endovaginal doctorita mi-a zis ca nu se vede nimic, e posibil sa fie prea mica sau sa nu fie extrauterina, si m-a chemat vineri la inca un eco.Sincer m-a cam bagat in ceata si abiaastept sa vina vineri sa vedem ce zice. Va pup si va doresc sarcina usoara si copiii frumosi!!! |
||
monaduca Postat pe 1 Decembrie 2009 17:19 |
||
---|---|---|
Bravo,felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos,o sa fie o diferenta foarte buna intre copii 4 ani si....poate o sa mai facem si noi un bebe peste cativa ani,momentan avem o fetita de 1 an si jumatate,este timp,avem de facut si altele.o seara buna | ||
anafaraon Postat pe 1 Decembrie 2009 19:30 |
||
Buna!!! Gata, azi am fost la doctor si mi-a confirmat sarcina.Avem 4-5 saptamani si e totul in regula pana acum. Sper sa fie bine pana la capat. Va pup si sarcina usoara tuturor!!! |
||
|
||
monaduca Postat pe 4 Decembrie 2009 20:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imoprtanta sistemului imunitar | 3 | De la: silviu_m74 5 Mai 2009 19:24 |
testu de sarcina | 3 | De la: garbo_398565 15 Martie 2014 08:48 |
i-mi este frica | 2 | De la: pinicuta 6 Decembrie 2009 17:50 |
|
||
intrebare | 2 | De la: matza_blanda 5 August 2011 22:51 |
Despre sterilet | 2 | De la: vasilicasavoiu 2 Aprilie 2009 15:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară