Sebi are trei anisori shi inca-i punem scutece,pt ca am incercat sa-l lasam fara dar nu se poate,pt ca urineza fara sa ne anunte(in timpul somnului) si va datzi seama...este un dezastru.Cum trebuie sa procedam sa-l invatzam sa se trezeasca sa faca pipi?trebuie sa precizez caci dansul consuma 2l de lapte diluat cu inca 1l de ceai(pt ca nu vrea sa bea ceai,ci laptic)pe timpul somnului(somnul de seara si cel de dupa amiaza)plus apa plata pe timpul zilei...astept un raspuns urgent |
||
sumobrosteni Postat pe 5 Decembrie 2009 01:12 |
||
---|---|---|
bea 2l de lapte noaptea ? daca se trezeste sa bea lapte , trezeste-l sa faca si pipi . Si de ce diluezi laptele ? e bine ca bea multe lichide . scoala-l de cateva ori noaptea si pune-l sa faca pipi si vezi ce se intampla. | ||
ion_cristina Postat pe 11 Decembrie 2009 01:43 |
||
Scuze , acum am inteles de ce diluezi laptele , am citit problema cu greutatea de la celalalt topic , 31 de kg la 3 ani inseamna f mult , dar cred ca deja stii asta :) altfel nu te-ai ingrijora . Personal nu am fost adepta teorieI " trebuie sa ii dai si copilului din mancarea ta ca pofteste " fiecare cu mancarea lui, asta e parerea mea , are trei ani trebuie sa ii poti modifica cum doresti tu alimentatia vezi un nutritionist pentru ceva sfaturi si da-l la un sport . | ||
|
||
ion_cristina Postat pe 11 Decembrie 2009 01:48 |
||
multzumesc,sper sa mai tzinem legatura pe viitor.sfaturile sunt bine venite oricand.multumesc inca o data | ||
sumobrosteni Postat pe 11 Decembrie 2009 23:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Tabara Medievala pentru copii | 1 | De la: Medieval 15 Ianuarie 2010 11:01 |
va rog informatii | 3 | De la: haihui 4 Aprilie 2009 23:09 |
Haine copii | 1 | De la: kidz004868 31 Octombrie 2009 18:00 |
|
||
cine cauta bona pentru vacanta?????? | 5 | De la: Sonia 29 Iulie 2009 11:02 |
scoala,un pas important.....dar varsta? | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară