mi-a transmis asistenta medicului de familie ca tre sa trec pe la cabinet sa imi faca ceva vaccin.. stiti despre ce vaccin e vorba?,,.. poate am inteles gresit dar no.. nus.. intreb si eu.. :) | ||
adryaana Postat pe 5 Decembrie 2009 14:37 |
||
---|---|---|
ce vaccin? eu nu am facut nimik deact ecografii si analize de sange si urina.oare ce vaccin vrea sa iti faca?in cate luni esti?ai probleme cu sarcina? | ||
mada_sabina Postat pe 5 Decembrie 2009 15:12 |
||
buna...in ce luna esti?...ai cumva rh ul neg? eu una nu am facut nici un vaccin inainte de a naste si nici pe perioada sarcinii,in afara de dozarile cu anticorpi k am rh ul neg.pop si nastere usoara | ||
|
||
carter Postat pe 5 Decembrie 2009 15:13 |
||
buna.. am rh negativ si mi-am facut de 2 ori analizele pentru anticorpi si au iesit negativ..absenti.. au zis acelea de la centrul de transfuzii ca nu trebuie sa fac nimic daca is absenti.. in rest nici o problema cu nasterea.. sarcina mea e mare.. 38 de saptamani.. poate a inteles sotul meu gresit ca e vb de vaccin.. trec luni sa vad despre ce e vorba.. | ||
adryaana Postat pe 5 Decembrie 2009 15:21 |
||
Si eu am RH-negativ si am doua nasteri bine prin cezariana dar fii linistita ca totul e OK daca nu tiau iesit anticorpii. Succes draguta de tine |
||
lumi_store Postat pe 5 Decembrie 2009 18:23 |
||
multumesc lumi.. sunt linistita in ce priveste faza cu anticorpii doar ca nu stiu la ce vaccin se refera.. de aceea am deschis subiectul:) | ||
adryaana Postat pe 6 Decembrie 2009 16:01 |
||
adryana vacinul de 8 luni asa face medicul de famile la toat gravidele | ||
raluca08_kidz Postat pe 7 Decembrie 2009 14:34 |
||
Ce vaccin de 8 luni? cum se numeste si pentru ce e? Eu stiam ca femeia gravida chiar nu tb sa ia medicamente decat cele necesare sau imperios obligatorii... | ||
IriCris Postat pe 7 Decembrie 2009 15:00 |
||
Nici eu nu am auzit de nici un vaccin la fel ca si cristinajobs stiu ca nu se face nimic dar .....ma rog, multi medici multe cazuri cam asa e mai nou. Succes fetelor... |
||
lumi_store Postat pe 7 Decembrie 2009 17:07 |
||
Este vorba de vaccinul dT (diftero tetanos) se face la gravide la unele o singura doza, la unele in doua doze, difera in functie de vaccinarile gravidei din copilarie, daca le are sau nu pe toate. Este un vaccin care se face in luna a 8-a si daca e nevoie si in luna a 9-a, un vaccin care intr-adevar se face prin medicii de familie gratuit. Eu tocmai l-am facut saptamana trecuta si ce m-am chinuit sa fac rost de el ca medicul de familie de o luna se chinuia sa-l ia de la casa de sanatate si nu a reusit. Sunt si persoane care nu l-au facut, nu este absolut obligatoriu, este un vaccin care protejeaza mama si fatul de o eventuala infectie la nastere. Si este un vaccin permis in timpul sarcinii. | ||
kidz000722 Postat pe 7 Decembrie 2009 17:37 |
||
ei fetelor am aflat despre ce vaccin era vorba...kidz000722 are dreptate, antitetanosul era..eu nici nu stiam ca trebuie facut.. mi sa explicat si mie intradevar ca e necesar pentru a/l feri pe bebe de eventuale infectii.... mi la facut gratuit si nu parea ca la obtinut greu:).. | ||
adryaana Postat pe 7 Decembrie 2009 20:33 |
||
Buna fetele, am facut si eu vaccinul antitetanos, in doua doze, una la 7 luni si alta la 8 luni, la sfatul medicului de familie. Cele care sunteti insarcinate intrebati din timp, din cate stiu eu se pare ca e un vaccin optional, nu e obligatoriu si de aceea unii medici uita sa-l recomande. E foarte bun pentru ca il protejeaza in primul rand pe bebe de eventualele infectii din maternitate. Multa sanatate si sarcini usoare! | ||
aly_raz Postat pe 7 Decembrie 2009 22:54 |
||
fetelor.. oare vaccinul si-a facut efectul? mie mi sa facut cu o zi inainte sa nasc.. lunea mi sa facut, martea seara am nascut... | ||
adryaana Postat pe 25 Decembrie 2009 23:06 |
||
fetelor exista un vaccin pe care poti sa-l faci la 8 luni e ca si tetanusul,si eu am intrebat-o pe ginecooaga mea si a spus ca acest vaccin se facea cand nasteau femeile pe camp dar acum cand nastem in spital si totul e steril nu e necesar |
||
Szilvia_kidz Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:32 |
||
silvia... in prezent nu nasc femeile pe camp dar.. nus ce sa zic.. in unele maternitati.. nu e chiar asa steril.. la mine nus cat a fost de eficient ca eu a doua zi am si nascut.. dar no.. mai bine sa il faci ca nu se stie nici o data:) | ||
adryaana Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut | 1 | De la: kidz001398 23 Iunie 2009 00:16 |
indemnizatie de crestere a copilului | 2 | De la: garbo_6690 4 Septembrie 2012 08:25 |
ce parinti are copilul asta? | 10 | De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 16:39 |
|
||
lipsa poftei de mancare | 6 | De la: Szilvia 14 Decembrie 2009 20:53 |
RH NEGATIV LA VIITOARELE MAMICI | 30 | De la: adryaana 19 August 2011 08:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice