Mosule drag, Ma numesc daniela ...si am 32ani,cred ca deja ma cunosti ...in fiecare an ma gaseai asteptandu-te linga bradutul frumos impodobit. Am trei copii,doi baieti si o fetita,lumina ochilor mei.(doi baietei gemenie Eduard si Robert de 5 ani si ofetita de 8 ani Alessia) Ei (copii) ti-au trimis scrisorica,cred ca deja ai primit-o si ramane la aprecierea ta daca merita sau nu ceea ce isi doreau de la tine te asteapta linga fereastra,isi lipesc obrajorii de geam si se uita in zare si apoi imi zice,,nu vini mossu,,. Nu stiu exact cine esti. Stiu doar ca poti sa indeplinesti dorinte, ca poti sa aduci fericirea... Nu iti cer nimic prin scrisoarea pe care ti-o trimit in afara poate de... multumirile mele ca existi.Scrisoarea mea catre tine,, Mos Craciun,, este una in care iti multumesc pentru acest cadou permanent, FERICIREA ca sunt alaturi de cei dragi mie,Te rog sa-i ajuti si sa-i ocrotesti pe cei care scriu pe acest site..despre problemele lor...te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc,iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti fericire...acolo unde exista indoiala, te rog sa le daruiesti incredere..unde exista o nevoie, te rog sa le-o indeplinesti...si mai ales nu uita sa pui in fiecare cadou macar cate un gram de iubire pentru fiecare suflet de pe pamant... Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit.....macar acolo in suflet. la multi ani!!!! |
aschiuta43 Postat pe 17 Decembrie 2009 20:37 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand sterilizator CHICCO pt. biberoane la doar 50 lei. TRANSPORT GRATUIT | 1 | De la: luckymamy 29 Octombrie 2009 15:06 |
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte | 1 | De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38 |
Vand carucior sh HABERKORN Easy TUV | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
|
||
Vand Carucior 7 in 1 TAKO Drifter | 1 | De la: AnaGabi 9 Iunie 2010 00:03 |
Alimentatia bebelusilor | 94 | De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice