buna seara.cine ma poate ajuta si pe mine cu sfaturi ca sa slabesc.am 67 kg si vreau sa fiu ca inainte de 53,54. va rog mult ajutati-ma,de mancat nu mananc mult,nu mananc dulciuri,doar mancare gatita si fructe.credeti ca e pe baza de stres?am o fetita de 1 an fff rea.oare de asta nu pot slabi?dupa nastere la vreo 2 luni si ceva reusisem sa dau jos 14 kg,f usor.acum dc nu mai pot?ma puteti ajuta? | ||
mada_sabina Postat pe 17 Decembrie 2009 20:54 |
||
---|---|---|
Salut. Cred ca acuma in prag de sarbatori asta e cea mai mare dorinta a femeilor. Ideea e ca e posibil sa slabesti foarte usor pentru ca masa ta corporala nu a depasit prea mult limita. In general daca zici ca mananci sanatos, ramane doar sa arzi stratul adipos care te deranjeaza. Uite am postat pe blogul meu o reteta de slabit 100% naturala si f usor de facut: http://alexiadecor.blogspot.com/ inscrie-te pe blog la persoane interesate daca vrei, iar eu voi mai posta cateva sfaturi in curand. MS | ||
lencik86 Postat pe 18 Decembrie 2009 06:58 |
||
buna dimineata.uite cum a mers la mine:3,5 l apa plata zilnic,lapte batut cu paine neagra mai mereu cand ma lua senzatia de foame si ou fiert+piept de pui cu salata.ceaiuri muuuultefara zahar si.....cam atat:-).in 3 luni am ajuns de la 64 kg la 53 .sarbatori fericite si multa sanatate! | ||
|
||
chanty Postat pe 18 Decembrie 2009 08:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre vaccinul hepavax si tetraxim | 3 | De la: kidz007899 26 Iunie 2010 18:04 |
Animale de companie | 14 | De la: roberta 21 Februarie 2010 18:07 |
BRAILENCE ???? PE AICI??? | 49 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 08:20 |
|
||
bebelusii de 1 an | 2 | De la: anaROBERT 5 Martie 2010 15:46 |
acte pt indemnizatie | 5 | De la: dianecrii 8 Mai 2009 14:23 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri