buna seara.cine ma poate ajuta si pe mine cu sfaturi ca sa slabesc.am 67 kg si vreau sa fiu ca inainte de 53,54. va rog mult ajutati-ma,de mancat nu mananc mult,nu mananc dulciuri,doar mancare gatita si fructe.credeti ca e pe baza de stres?am o fetita de 1 an fff rea.oare de asta nu pot slabi?dupa nastere la vreo 2 luni si ceva reusisem sa dau jos 14 kg,f usor.acum dc nu mai pot?ma puteti ajuta? | ||
mada_sabina Postat pe 17 Decembrie 2009 20:54 |
||
---|---|---|
Salut. Cred ca acuma in prag de sarbatori asta e cea mai mare dorinta a femeilor. Ideea e ca e posibil sa slabesti foarte usor pentru ca masa ta corporala nu a depasit prea mult limita. In general daca zici ca mananci sanatos, ramane doar sa arzi stratul adipos care te deranjeaza. Uite am postat pe blogul meu o reteta de slabit 100% naturala si f usor de facut: http://alexiadecor.blogspot.com/ inscrie-te pe blog la persoane interesate daca vrei, iar eu voi mai posta cateva sfaturi in curand. MS | ||
lencik86 Postat pe 18 Decembrie 2009 06:58 |
||
buna dimineata.uite cum a mers la mine:3,5 l apa plata zilnic,lapte batut cu paine neagra mai mereu cand ma lua senzatia de foame si ou fiert+piept de pui cu salata.ceaiuri muuuultefara zahar si.....cam atat:-).in 3 luni am ajuns de la 64 kg la 53 .sarbatori fericite si multa sanatate! | ||
|
||
chanty Postat pe 18 Decembrie 2009 08:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Spalatul pe dinti | 9 | De la: alinakatt 10 Decembrie 2009 14:21 |
sarcina oprita din evolutie | 4 | De la: kidz000970 9 Iulie 2009 11:03 |
despre nasteri si sarcini | 4 | De la: Aly_Fab 18 Februarie 2010 18:11 |
|
||
indemnizatia pentru cresterea c opilului la barbati | 2 | De la: ERICK 23 August 2010 23:02 |
avem oxiuri | 11 | De la: ildy28 24 Aprilie 2009 19:38 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice