Dragi mamici, as vrea sa va spun un secret pe care il practic de cativa ani.In fiecare Ajun de Craciun, la geam, in secret, pun o scrisorica cu ceva dorinte pe care le am, pentru anul ce vine.La mine functioneaza intotdeauna, asa ca va doresc si voua sa vi se indeplineasca dorintele pentru anul ce vine. La multi ani cu sanatate! Pentru mine, sarbatorile de iarna sunt cele mai minunate, cele mai pline de mister si pline de emotii, de ganduri bune si speranta pentru noul an care va veni.Lumea magica a Craciunului intotdeauna a avut un loc special in inima mea.As vrea sa ii transmit si copilului meu aceeasi stare de basm care m-a cuprins in fiecare an, in aceasta perioada a anului. As vrea sa stiu ce poezii mai stiu copiii pentru Mos Craciun si as vrea sa spun si eu o poezie pe care o stiu de la 4 ani si care o stie si Calinel de un an incoace. Bradulet, bradut dragut! Ninge peste tine. Haide, haide- n casa mea, Unde-i cald si bine. Pom de anul nou te fac, Ah! Ce bucurie! Cu beteala am sa te-mbrac, Si stelute mie! |
||
ramona_andronic Postat pe 18 Decembrie 2009 12:46 |
||
---|---|---|
Da iubita poate ti le citeste mos craciun sau ..... mai stii ? Poate chiar egzista mos craciun...........? doamne ce figura esti, rid singura aici, tine-o tot asa daca functioneaza treaba. pupici si nu te supara bine... |
||
lumi_store Postat pe 18 Decembrie 2009 13:27 |
||
simt la fel ca tine:-).pe cand eram copil ma cuprindea inca de la primii fulgi de zapada o stare de vis.in preajma craciunului ma simt intotdeauana mai buna si de ce nu? asa mai ...visatoare.e frumos sa mai crezi in mos craciun atunci cand tu la randul tau ai copii.imi doresc din suflet sa-i pot transmite aceleasi frumoase sentimente si fetitei mele.Sarbatori fericite! | ||
|
||
chanty Postat pe 18 Decembrie 2009 18:56 |
||
Din an in an sosesc mereu,La geam cu mos ajun, E ger cumplit,e drumul greu,da-i obicei strabun!E sarbatoare si e joc in casa ta acum,Nu-i nici o casa fara foc,de ziua lui Craciun!!Azi cu stramosii cant in cor,Colindul sfant si bun,Tot MOS era si-n vremea lor,Batranul MOS CRACIUN! | ||
chanty Postat pe 18 Decembrie 2009 19:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ALOCATII PTR.COPII SI ALTE STIMULENTE | 2 | De la: oto_otto 28 Martie 2009 14:50 |
indemnizatia pentru cresterea c opilului la barbati | 2 | De la: ERICK 23 August 2010 23:02 |
ziua de nastere | 6 | De la: kidz000970 17 Iunie 2009 14:56 |
|
||
pestele la bebei | 4 | De la: tanase_claudia 16 Martie 2010 07:03 |
crize de nervi la copil de 2 ani | 29 | De la: alinaro2006 6 Septembrie 2018 02:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice