fetelor mi am descoperit acum cateva ore o umflatura pe sanul stang putin mai jos de mamelon...abia maien ajung la medic...dar am impresia k o iau razna ma gandesc la ce e mai rau. nu m a durut pana acum...mentionez k eu alaptez si dak m a durut nu am bagat de seama ptr k fiikmea ma mai si apuca cu gingiile si ma musk sau nu tine sfarcu bn in gura si ajung in stadiul in care ma doare sanu k nu l goleste bn...etc...cert este k dak palpez ma deranjeaza nu durere mare ....si este fff proeminent..este exact k o galma....maien merg la ginecologul cu care am nascut....ati patit asa cv?ce emdici buni stiti?ajutati ma k nu stiu ce sa fac!! pop si multa sanatate | ||
carter Postat pe 20 Decembrie 2009 23:57 |
||
---|---|---|
sincer sa iti spun si eu am avut asa dar de fapt era de la lapte! dak vezi k bebica nu suge tot atunci mulgete pt k ti sa infundat canalul! apasa de ea si mulgete! succes si sper sa fie si la tine problema asta si nu un nodul! | ||
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 13:14 |
||
toata noaptea i am dat sa suga din acelasi san si de dimineata am observat k nu mai era..cred k de la lapte mi se trage...vai dar ce m am speriat ..toata noaptea nu am dormit .sper sa nu se mai intample k toate scenariile de groaza mi au trecut prin cap .pop | ||
|
||
carter Postat pe 21 Decembrie 2009 16:06 |
||
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 18:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Doamna Stefania maltrateaza silnicește copiii | 2 | De la: __trumfulic____ef_James_1 21 Decembrie 2016 13:15 |
grupa pregatitoare | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Ianuarie 2010 08:37 |
BONA BABY SITTER | 1 | De la: marimari1301 23 Iulie 2010 18:06 |
|
||
Sondaj: Ti-ai vaccina fetita contra HPV? | 1 | De la: iulia_dibu 19 Decembrie 2008 14:23 |
buna | 1 | De la: maryynela2010 20 Ianuarie 2012 10:08 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn