fetelor mi am descoperit acum cateva ore o umflatura pe sanul stang putin mai jos de mamelon...abia maien ajung la medic...dar am impresia k o iau razna ma gandesc la ce e mai rau. nu m a durut pana acum...mentionez k eu alaptez si dak m a durut nu am bagat de seama ptr k fiikmea ma mai si apuca cu gingiile si ma musk sau nu tine sfarcu bn in gura si ajung in stadiul in care ma doare sanu k nu l goleste bn...etc...cert este k dak palpez ma deranjeaza nu durere mare ....si este fff proeminent..este exact k o galma....maien merg la ginecologul cu care am nascut....ati patit asa cv?ce emdici buni stiti?ajutati ma k nu stiu ce sa fac!! pop si multa sanatate | ||
carter Postat pe 20 Decembrie 2009 23:57 |
||
---|---|---|
sincer sa iti spun si eu am avut asa dar de fapt era de la lapte! dak vezi k bebica nu suge tot atunci mulgete pt k ti sa infundat canalul! apasa de ea si mulgete! succes si sper sa fie si la tine problema asta si nu un nodul! | ||
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 13:14 |
||
toata noaptea i am dat sa suga din acelasi san si de dimineata am observat k nu mai era..cred k de la lapte mi se trage...vai dar ce m am speriat ..toata noaptea nu am dormit .sper sa nu se mai intample k toate scenariile de groaza mi au trecut prin cap .pop | ||
|
||
carter Postat pe 21 Decembrie 2009 16:06 |
||
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 18:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
After School Cuore 400 RON | 1 | De la: karmenmou 18 Decembrie 2008 13:29 |
program bebe de 1 an | 51 | De la: iulya120787 29 Noiembrie 2017 19:28 |
alocatia de gemeni | 2 | De la: kicsisziv_79 16 Octombrie 2009 13:02 |
|
||
cresa sau gradinita Craiova | 4 | De la: fleurentina 29 Ianuarie 2010 08:43 |
pedepse | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 7 Iunie 2010 21:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice