HIDROCEFALIE

Baietelul fratelui meu are 6 sapt. si in urma operatiei de spina bifida a facut hidrocefalie. Medicii spun ca deocamdata nu e cazul de operatie. As vrea, daca cineva s-a confruntat cu ceva asemanator, sa-mi scrie. Ma intereseaza sa stiu cum au fost operati alti copii, la ce varsta, de unde au achizitionat drenul pentru operatie, costuri etc. Va rog sa raspundeti pt. a putea sa-i ajutam pe acesti parinti care se confrunta cu astfel de probleme.
kidz006182
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:24
Buna,imi pare rau sa aud ca nepotelul tau asa mic a trecut printr-o operatie, nu cunosc absolut nimic despre hidrocefalie,poate te ajuta alta mamica cu niste sfaturi sau incerca sa intri pe net sunt o gramada de siteuri cu medici care iti pot spune o parere,noi ii dorim sanatate multa nepotelului si multe bucurii.
rab
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu bb in chirie 7 De la: istrateirinacristina 22 August 2009 15:12
ce sa fie? 12 De la: Lidiaolteanu 11 August 2011 13:54
steriletul si sarcina 4 De la: TATUSILVIA 24 Aprilie 2009 17:36
DRAGA STEFI ITI MULTUMESC PT CA TE-AI IMPLICAT IN CEA CE MA PRIVESTE PE MINE IMI PARE RAU CA ATREBUIT SA TRECI PRIN ATATEA ,IERI AM FOST LA DR.M-A CONSULTAT SI MI-A SPUS CA SUNT OK LA PRIMA VEDERE DAR SA FIM MAI SIGURE A SPUS SA FAC SECRETIA VAGINALA SA V 9 De la: kidz000486 23 Decembrie 2009 02:52
banii de bona 2 De la: pinicuta 18 Iulie 2009 23:11
Setari Cookie-uri