Buna fetelor. Eu si sotul meu ne dorim un bebe ..incercam de un an de zile . in luna martie am rams gravida . insa am pierdut sarcina < avort spontan > in luna iunie dupa pierderea sarcinei nu mi-a venit ciclul pana in luna septembrie in luna noiembrie c.m. mi-a venit pe 30 , apoi in decembrie pe 19 � prea devreme , iar pe data de 1 ianuarie am avut o sargerare � 2 picaturi de sange roz . Pe 7 ianuarie mi-am luat sotul un test barza pe care l-am facut seara< avand stari de voma / dureri de cap / de spate � dureri care se lasa pe picioare in jos / nu am simt bine )dar a iesit o singura liniuta ! E posibil sa fii facut eu testul de sarcina prea devreme ? am avut contact sexual cu sotul meu aproape din 2 in 2 zile . multumesc mihaela |
||
kidz006295 Postat pe 11 Ianuarie 2010 17:54 |
||
---|---|---|
Buna De obicei nu am sintome inainte de menstruatie saptamana trecuta m a durut burta mi au crescut sanii si sunt putin sensibili si imi curge un lichid din san,oare sunt gravida |
||
nela_kidz Postat pe 11 Iunie 2010 18:16 |
||
dute la un doctor si vezi.. e posibil.. dar poate fi si alta cauza! incearca totusi un test de sarcina si vezi poate poate... | ||
|
||
ale_micutza Postat pe 11 Iunie 2010 19:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
e bine sau nu? | 8 | De la: tatusilvia 6 Iunie 2009 16:20 |
i-mi este frica | 2 | De la: pinicuta 6 Decembrie 2009 17:50 |
salut sant noua pe acest site si am si eu o intrebare ultima menstruatie a fost pe 5 feb 2013 pe 10 martie am fost la eco si medicu mia spus ca am 9 sapt si sarcina arata de 5 6 sapt sa ma programat pe data de 16 aprlie la alt control este posibil sa fie | 6 | De la: garbo_12945 8 Mai 2013 19:12 |
|
||
vreau sa am un copil..caut mama | 157 | De la: mihaik2 20 August 2013 13:42 |
cum sa ramai insarcinata | 106 | De la: acmc 19 Octombrie 2019 18:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri