Buna ziua mamici.Stiu ca nu e locul intrebarii mele aici dar chiar nu stiu.In mai o sa cununam si nu stiu de care oglinda sa ii iau finei.Am inteles ca nu se mai poarta dar ea a zis ca vrea.Sincer m-am dus sa caut dar nu existau decat de baie si din acelea mici,mici,mici.se gasesc cumva prin supermarketuri?Ajutor!!! | ||
ina_rebeca Postat pe 2 Februarie 2010 12:54 |
||
---|---|---|
Buna, Incearca in praktiker, acolo am vazut niste oglinzi, poate gasesti ceva care sa iti placa. |
||
bb28263 Postat pe 2 Februarie 2010 12:59 |
||
Buna dimineata dragelor! FLEXASHOP BUCURESTI va invita in showroom-ul din Galeriile Mobexpert Baneasa, pentru a cunoaste gama noastra de mobilier modular si accesorii ce se adapteaza perfect tuturor necesitatilor copiilor in crestere. Acelasi mobilier poate fi folosit de la 2 pana la minim 14 ani. Va asteptam :) | ||
|
||
flexashop Postat pe 6 Februarie 2010 10:53 |
||
incearca in magazinele cu produse cosmetice sau in cele cu accesorii si jucarii, sunt unele chiar dragute cu rama si picior, merg de minune pt ce vrei tu... | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Februarie 2010 19:47 |
||
eu am gasit in carrefour | ||
bianca4you Postat pe 11 Februarie 2010 17:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mie rusine dar mno... | 3 | De la: tuka 17 Noiembrie 2009 16:31 |
Vreau ca fiicele mele sa castige concursul, ma jutati, va rog? | 1 | De la: sorinheisu 18 Iulie 2009 10:32 |
Metode de contraceptie in perioada alaptarii? | 21 | De la: garbo_381836 7 Octombrie 2014 14:03 |
|
||
PAUZA DE ALAPTARE - AM dreptul? | 8 | De la: clipa 7 Ianuarie 2011 23:32 |
Mamica din Irlanda | 15 | De la: adi27 25 Septembrie 2010 23:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice