Exista riscuri mari sa nu ramai insarcinata daca fumezi? Stiu ca nu face bine copilului, este recomandat sa nu fumezi in timpul sarcinii (chiar daca unei prietene chiar ginecologul i-a zis ca poate fuma 4-5 tigari pe zi in timpul sarcinii). |
||
2na_kidz Postat pe 5 Februarie 2010 11:38 |
||
---|---|---|
Buna dimineata dragelor! FLEXASHOP BUCURESTI va invita in showroom-ul din Galeriile Mobexpert Baneasa, pentru a cunoaste gama noastra de mobilier modular si accesorii ce se adapteaza perfect tuturor necesitatilor copiilor in crestere. Acelasi mobilier poate fi folosit de la 2 pana la minim 14 ani. Va asteptam :) | ||
flexashop Postat pe 6 Februarie 2010 10:56 |
||
eu consider ca nu are nici o legatura fumatul cu sarcina,chiar si mie mi-a recomandat dr sa fumez ce e drept mai rara si mai putin dar nici intr-un caz sa nu ma las de tigari brusc pt ca nu se poate constrituie o pofta si se pot intampla altele....copilul este protejat de o membrana(placenta)in momentul in care mama fumeaza imbatraneste placenta foarte putin sau deloc daca ajunge la bebel | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Februarie 2010 10:57 |
||
WOW...STOP FUMAT!!! | ||
carminaM Postat pe 20 Septembrie 2010 03:05 |
||
Si eu am fost fumatoare si stiu cum e...dar cand am aflat ca am fost insarcinata am renunant pur si simplu ptr ca nu am vrut sa imi expun puiul la toxinele din tigari. Dar ma doare cand vad o gravida care nu ii pasa. .....Sincer am vazut gavide cu tigara la gura...ba altele cu un paharel, cica rau nu face...e doar un paharel de vin..Am avut o pritena care fumase pe tot parsul sarcini si dupa nastere avut o gramada de complicatii, asta inafara de placenta imbatranita. Ce sa spun ca dupa ce nascuse s-a lasat de fumat... Ma supara asta...nu e placut deloc sa vezi cata indiferenta zau asa. Eu zic ptr respectul, dragostea acelui bebelus...te poti lasa din dragoste..asta nu exista ca nu se poate..Sincer fumatul asta e un viciu pacatos, va spune asta o fosta fumatoare. Daca planuiti sa aveti Bebei mai bine renuntati la acest viciu.Fiti purnice si nu lasati un viciu sa va conduca. |
||
carminaM Postat pe 20 Septembrie 2010 03:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O noua sansa O noua viata.Tu si 2 ochisori | 1 | De la: garbo_stefy 10 Septembrie 2010 12:31 |
Idei de cadouri pentru pitici | 2 | De la: tessy78 5 Decembrie 2009 09:27 |
o carte pentru conceptie | 5 | De la: cristinamoldovan11 26 Octombrie 2009 23:29 |
|
||
infectii dentare | 9 | De la: Aly_Fab 13 Februarie 2010 23:01 |
oare sunt gravida | 266 | De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 11:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice