Bebele meu are 4 luni si jumatate si am aflat de curand de la pediatra ca are fontanela prea mica.Mi-a zis sa maresc doza de Vigantol de la 2 picaturi la 4,si sa incep sa-i administrez calciu.Am citit despre fontanela si sunt oarecum contrariata,intrucat unele fete spuneau ca au procedat exact invers adica au micsorat doza de Vigantol sau chiar au suspendat-o | ||
mela_mel Postat pe 8 Februarie 2010 10:04 |
||
---|---|---|
Asa e,daca ii dai calciu si ii maresti doza de vigantol fontanela se micsoreaza si mai mult,ducand la inchiderea acesteia prea devreme.Fetita mea la 4 luni si jumatate avea fontanela 3/3.Mai mergi la un medic,asta-i sfatul meu. | ||
kidz004460 Postat pe 8 Februarie 2010 11:22 |
||
Si noua ne-a zis pediatra ca fontanela nu trebuie sa se inchida pana la un an sau chiar mai mult. stiu ca eu imi faceam griji ca e mare, dar ne-a zis ca e foarte bine. | ||
|
||
aliadi_kidz Postat pe 8 Februarie 2010 11:55 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
magazin online pentru pitici www.epitic.ro | 3 | De la: epiticro 12 Septembrie 2010 18:12 |
buna | 2 | De la: pinicuta 18 Septembrie 2009 13:40 |
mamici din brasov | 1 | De la: flo09 5 Noiembrie 2009 12:52 |
|
||
sarcina joasa,col scurt si deschis la 32 sapt | 19 | De la: cristina_voicu 20 Septembrie 2014 13:22 |
fontanela mica | 4 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară