Bine v-am gasit,dragele mele.As avea si eu o intrebare,poate stiti voi ceva...Am un pitic de 3 ani,si pe langa faptul ca NU VREA NICI IN RUPTUL CAPULUI sa puna mana pe lingurita aia,nu mananca decat pasat! am incercat de pe la 6 luni ,si eu,ca omu,sa-i dau ceva sa rontaie...nimic...sa i las bucatele in mancarica...isi face senzatie de voma,si daca insist vomita...Nu mai stiu ce sa fac... Help... |
irinuk_kidz Postat pe 8 Februarie 2010 16:34 |
---|
Buna.mda,asa a fost si la noi.fetita mea(4 ani jumate)a venit pe lume ffff mica.i-am dat mereu pasat,la sfatul medicului.cand a mai crescut(aproape de varsta de 2 ani)am incercat sa-i dau cate un biscuite in manuta sa-l rontaie.Nu-l lua nici in ruptul capului.nici macar supica nu vroia fiindca erau bucatile de fidea prea mari ptr ea.M-am dus la medic si m-a trimis la logoped,ffindca EA nu stia si nu invatase sa mestece.La medic nu am ajuns,dar am incercat eu acasa fel si fel de metode.i-am dat biscuiti unsi cu cioco sau miere,mult dupa ora mesei,cand stiam, ca-i este foame,iar mancarea solida am inceput s-o tai in forme diferite,faceam adevarate opere de arta la ea in farfurie.a durat ceva timp,dar a functionat .va doresc sanatate si multa bafta |
chanty Postat pe 8 Februarie 2010 17:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute bio pentru copii... | 1 | De la: danielatontsch 23 Noiembrie 2009 13:15 |
am nascut un baietel | 3 | De la: diana_maria 19 Februarie 2010 11:31 |
cazaturile la copii | 11 | De la: tatusilvia 16 Septembrie 2009 16:21 |
|
||
dermatita atopica | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:31 |
cresa sau gradinita Craiova | 4 | De la: fleurentina 29 Ianuarie 2010 08:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice