Bun� ziua, V� rog frumos s� m� informa�i sau s�-mi da�i un punct de reper �ntr-o problem�. Dac� am intrat �n concediu prenatal (la termen normal) am dreptul s� primesc salariu �i de la locul de munc� unde sunt angajat� cu cumul? Dac� am dreptul v� rog s�-mi da�i informa�ii �i despre baza juridic�. V� mul�umesc mult, Gabriella |
||
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 13:38 |
||
---|---|---|
kidz006909 eu n-am inteles prea bine intrebarea. Ce stiu este ca odata intrat in Concediu prenatal patronul iti plateste prenatalul si postnatalul si el primeste banii de la CAS. |
||
bau Postat pe 16 Februarie 2010 13:45 |
||
Eu sunt angajat� cu norm� �ntreag� undeva, dar mai am �i cumul (o jum�tate de norm�) la o �coal� unde predau. �ntrebarea mea este: dac� am sau nu dreptul la venit pe parcursul concediului prenatal �i de la �coal�, unde sunt angajat� cu cumul (sau doar de la locul de munc� unde am baza)? | ||
|
||
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 14:06 |
||
M-am interesat �n mai multe locuri �i e bine de �tiut pentru to�i care au primit salariu de la dou� locuri de munc� (codul muncii permite �i dou� norme) au dreptul la salariul �n perioada concediului de maternitate (prenatal+postnatal) de la ambele locuri de munc�. Asta pe baza legii 158/2005 (art.23). Deci nu v� l�sa-�i m�micilor, fiindc� �i mie mi-au acordat acest salariu foate greu, necunosc�nd bine legile �n vigoare, dar p�n� la urm� am reu�it. |
||
Gabica_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 16:49 |
||
ma bucur sa aud asta...am stiut eu ceva dar nu eream sigura | ||
bau Postat pe 22 Februarie 2010 16:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna! | 1 | De la: Rodika_Albertina 9 Iulie 2010 20:32 |
SEX LIFE - Spune si povestea ta ..!! | 1 | De la: shivashante 21 Februarie 2009 19:14 |
Mamica in luna August | 1 | De la: RazaDeSoare 23 Decembrie 2008 14:46 |
|
||
Sarcina si soarele | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Martie 2010 10:38 |
DISPERAREEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! | 9 | De la: anflo 10 Februarie 2009 17:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural