Bun� ziua, V� rog frumos s� m� informa�i sau s�-mi da�i un punct de reper �ntr-o problem�. Dac� am intrat �n concediu prenatal (la termen normal) am dreptul s� primesc salariu �i de la locul de munc� unde sunt angajat� cu cumul? Dac� am dreptul v� rog s�-mi da�i informa�ii �i despre baza juridic�. V� mul�umesc mult, Gabriella |
||
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 13:38 |
||
---|---|---|
kidz006909 eu n-am inteles prea bine intrebarea. Ce stiu este ca odata intrat in Concediu prenatal patronul iti plateste prenatalul si postnatalul si el primeste banii de la CAS. |
||
bau Postat pe 16 Februarie 2010 13:45 |
||
Eu sunt angajat� cu norm� �ntreag� undeva, dar mai am �i cumul (o jum�tate de norm�) la o �coal� unde predau. �ntrebarea mea este: dac� am sau nu dreptul la venit pe parcursul concediului prenatal �i de la �coal�, unde sunt angajat� cu cumul (sau doar de la locul de munc� unde am baza)? | ||
|
||
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 14:06 |
||
M-am interesat �n mai multe locuri �i e bine de �tiut pentru to�i care au primit salariu de la dou� locuri de munc� (codul muncii permite �i dou� norme) au dreptul la salariul �n perioada concediului de maternitate (prenatal+postnatal) de la ambele locuri de munc�. Asta pe baza legii 158/2005 (art.23). Deci nu v� l�sa-�i m�micilor, fiindc� �i mie mi-au acordat acest salariu foate greu, necunosc�nd bine legile �n vigoare, dar p�n� la urm� am reu�it. ![]() ![]() |
||
Gabica_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 16:49 |
||
ma bucur sa aud asta...am stiut eu ceva dar nu eream sigura ![]() |
||
bau Postat pe 22 Februarie 2010 16:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cati copii vreti? | 191 | De la: bau 14 Aprilie 2010 15:31 |
PSIHOLOGIE COPII SI ADULTI | 1 | De la: garbo185480 9 Februarie 2011 03:42 |
scaune la babici! | 1 | De la: anammarie09 28 Iunie 2009 12:29 |
|
||
recomandari pt dr strajean elias | 3 | De la: zarraza 7 Decembrie 2013 13:22 |
recoltare celule stem | 4 | De la: garbo_406571 1 August 2017 15:39 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an