sant noua am fc toete analizele bune au iesit mia dat sa iau dufhaston si vit e de un an si nimik am loat 1 luna si nimk cemi recomandati voi ceva noi va pop mersi mai vb | ||
garbo108102 Postat pe 17 Februarie 2010 16:22 |
||
---|---|---|
buna ziua! nu prea inteleg ce ai scris! dar ma gandesc k dc nu ramai gravida? | ||
ale_micutza Postat pe 17 Februarie 2010 17:11 |
||
buna crazzy_cata2008 sa inteleg ca faci tratament ca sa ramai insarcinata....cam asta inteleg din ce ai scris . si eu m-am chinuit 3 ani de zile sa fac un bebel si am umblat prin doctori si acelasi rezultat:tratament cu duphaston eu nu avem un ciclu menstrual regulat si dupa ce am urmat acest tratament fara rezultat am incetat sa mai sper si m-am dedicat carierei iar cand speram mai putin sa intamplat minunea am ramas insarcinata si acum am un bebe . cred ca trebuie sa ti tratamentul cu duphaston maxim 3 luni de zile dupa care sa te prezinti la dr pentru alt tratament sau alte controale. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 18 Februarie 2010 01:30 |
||
buna..am patit si eu, dar la a 2-a sarcina. In primul rand stresul trebuie evitat - acesta era dusmanul meu (inca este - dar nu mai incerc sa raman). Medicul mi-a spus ca nu mai stie ce sa-mi faca - am facut tratament, histero etc. Aveam un baietel si mi-am concentrat toata atentia asupra lui, incercand sa ma consolez cu gandul ca totusi sunt norocoasa comparativ cu fetele ,cu care impartisem saloanele de spital ,care nu aveau copii. In februarie m-am externat si doua luni mai tarziu s-a intimplat minunea. Acum am doi baieti, la o diferenta de 4.5 ani. Incearca sa iti ocupi timpul astfel incat sa nu mai stai cu gandul la acest lucru si se va intampla. Multa bafta! | ||
forbiden Postat pe 19 Februarie 2010 15:52 |
||
multumesc de raspuns | ||
garbo108102 Postat pe 20 Februarie 2010 16:10 |
||
Buna tuturor ,sunt noua pe forum si imi doresc si eu un bebe dar nu prea vrea sa vina.Cam de 6 luni incercam dar nimik.Nu am stat pe ganduri si am facut programare la doctor,mi-a facut ecograf si mi-a zis ca totul pare in ordine,mi-a scris vitamina E,acid folic si clostilbegyt(pt stimularea ovulelor),am facut analize de sange,acum astept rezultatele.Inca sotul mai trebuie sa mearga la spermograma.sper sa iasa toate bine si succes va doresc tuturor. | ||
angi_kapa Postat pe 28 Martie 2010 11:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Va rog sa-mi recomandati un doctor bun in Constanta! | 69 | De la: 2na_kidz 22 Noiembrie 2017 13:46 |
Sarcina sau menopauza? | 13 | De la: Ioana_B__rjovanu_1 4 August 2016 10:38 |
buna | 7 | De la: garbo_10033 1 Ianuarie 2013 17:52 |
|
||
probleme cu scanul? | 2 | De la: alfheim 1 August 2011 15:28 |
Despre conceptie si doctori. Putin ajutor! | 1 | De la: Alida 19 Noiembrie 2009 22:42 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn