mony, tu cat ai alaptat pe ala micu? | ||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:48 |
||
---|---|---|
are 10 pana acum fara astia de jos care ies acum, dar nu are caninii ci premolarii acu ma astept sa iasa si caninii | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:48 |
||
adry, nu, ma refer la carticele cu retete pentru bebe . da adresa sa ti le dau | ||
|
||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:49 |
||
aaa.scuze, ok cred ca despre acelea e vorba! inseaman ca le ai si tu! | ||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:50 |
||
apropo de alaptat am citit azi petopicul de alaptat ca una are baietzel in clasa a 4 si incaii da sa suga. sa ma fereasca d-zeu. Al meu a supt 7 luni jumate ca atat am avut... | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:50 |
||
Noapte buna adryaana.Asa e cum a spus vio,creste-l cum crezi tu de cuvinta.Instictul de mama uneori e mai bun decat o mie de pareri. aly_fab multumesc pt ceai. E bine ca ai laptic ,e minunat. Eu la urmatorul bebe (daca o sa-l fac ) as vrea sa-l alaptez cat mai mult cu putinta . Sucul de citrice ....eu i-am dat portocala cu banana la blender pe la 7 luni.Sunt persoane care au dat si mai devreme. S-ar putea sa aiba dureri la stomacel de la ele,dar difera de la copil la copil. |
||
bau Postat pe 28 Martie 2010 23:50 |
||
aly_fab cum sta bb cu gurita i-au mai trecut aftele? | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:52 |
||
deci ii are pe majoritatea, asta e bine vio. ai scapat de un necaz. incearca sa-i faci masaj tu la gingii cat poti de des...ajuta..si calgelul inmoaie gingiile si dintisorii ies mai repede prin gingii.. Np adryana! |
||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:52 |
||
Adry ai un bebe smecheras? Aly_fab eu din pacate l-am alaptat doar pana la 6 luni,din cauza mea ca nu m-am chinuit sa-mi mentin lactatia mai mult timp. Vio nici chiar asa , pana aproape de 2 ani ar fi ideal,dar ce-i prea mult strica. |
||
bau Postat pe 28 Martie 2010 23:53 |
||
pfff... vio, nici chiar asa, eu zic ca e suficient pana la cel mult un an, atunci e si diversificarea aproape completa. | ||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:54 |
||
am siropel calma baby e super bun Geluri am calgel, dentinox si calma gel, dar vad ca noaptea doarme. Azi a cam fost mofturos cu mancarica. Am facut supa cu galuste, morcovi fierti in supa cu piept de pui, gratar, piure de cartof, si pana la urma i-a luat tata mititei si aia i-a mancat si mar ras. |
||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:55 |
||
vio, multumesc, sa stii ca e mai bine. probabil nu il stergeam cum trebuie.... prin toata gurita... sper sa treaca! | ||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:55 |
||
cititi raspunsurile ca i-au raspuns o gramada si eu am zis k voi. Cam in jur de un an ca dupa aia e foarte greu intarcatul,la mine si asa a fost greu... | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:57 |
||
si eu pe primul tot pana la 6 luni, dupa a trebuit sa-l intarc vrand nevrand Oricum, mie doctorul ginecolog, (nush cum veni vorba de alaptat cand m-am intalnit cu el) mi-a spus ca e suficient pana la varsta de 6 luni...timp dupa care zicea el, laptele isi pierde din consistenta si e mai indicat laptele praf. Eu i-am dat milupa, si ii mergea bine cu el! | ||
aly_fab Postat pe 28 Martie 2010 23:58 |
||
Al meu a facut de la antibiotic si i-a trecut in 3 zile, da il frecam bine, stiu ca nu e placut dar altfel nu trece | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:58 |
||
eu ii dau de vaca si de pe la 1 mai il trec pe capra. | ||
viobregar Postat pe 28 Martie 2010 23:59 |
||
mie cand eram mica, ai mei lucrau la statia meteo din Vf Omu imi dadeau lapte de magarita!!! | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:01 |
||
se psune ca cel mai sanatos lapte este cel de bivolita. ce-i paradoxal in romania, este ca nu gasesti in supermarketuri asa ceva, desi la noi in tara mai exista bivolite, este una dintre putinele tari in care mai exista aceste animale... Adica eu una nu am vazut pe rafturi asa ceva. | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:02 |
||
fetelor va las Good night k imi pica ochii in gura Si maine mai am curatenie k numai jumate casa am facut. |
||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 00:03 |
||
oare pe unde umbla ana?? | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:04 |
||
Ii bun de bivolita dar e foarte gras, mai sunt cateva la soacra in sat si cand mai mergem aducem, e foarte gustos si foarte gras. Smantana e ca untul | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 00:04 |
||
aly_fab isi modifica consistenta in functie de nevoile lu bebe,deci este cel mai bun lapticul de mama. Acum pe multi doctori nu prea ii intereseaza ce lapte ii dam,din pacate. | ||
bau Postat pe 29 Martie 2010 00:04 |
||
Noapte buna Vio!! | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:04 |
||
Vio somnik udhor. Ana probabil asteapta sa termine odata soata jocul de poker |
||
bau Postat pe 29 Martie 2010 00:06 |
||
e gras, asa-i dai cel mai consistent ... dar se gaseste de cumparat prin magazine? | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:06 |
||
bau, cel mic mai e racit? in orice caz, laptele de bivolita nu-l recomand decat atunci cand creste bebele mai mare, dupa 2 ani poate... | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:08 |
||
eu n-am vazut prin magazine. Imi fac un ceai rapid si revin. Bine aly_fab ,sa nu fugi. | ||
bau Postat pe 29 Martie 2010 00:08 |
||
eu nu am mai vazut-o pe aly_raz, daca o vedeti s-o salutati din partea mea! bau, mai are bubite? eu am observat la al meu ca are niste buite minuscule, pe abdomen mai ales, dar ii apar si ii trec spontan... Ok. ma duc si eu sa-mi fac un ceai, de zmeura cred ca am! | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 00:10 |
||
si eu m-am gandit ieri la ea,ca nu o mai dat pe la noi de ceva vreme. Nu mai e racit piticul meu,cel putin asa cred,numai are mucusori,nu mai are febra,mananca f bine,ma tuseste dar rar. Bubite nu mai are,deci marti avem toate sansele sa facem vaccin. De zmeura am si eu |
||
bau Postat pe 29 Martie 2010 00:19 |
||
sal fetelor,ce faceti? am vazut ca a revenit nicol_s in calitated e mamica , bv nicol_s felicitari sa iti traiasca |
||
anaROBERT Postat pe 29 Martie 2010 00:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Slabitul | 4 | De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10 |
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:14 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24 |
|
||
Tratare timiditate - psihoterapeutul este cea mai buna solutie? | 4 | De la: ana_pop 28 Decembrie 2015 16:02 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 26 August 2009 15:36 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural