sunteti norocoase ca aveti neamuri la tara. noi nu mai avem.au migrat toti la oras asta este situatia ne mulltumim cu ce gasim prin piete si marketuri. | ||
gaby8101 Postat pe 29 Martie 2010 12:56 |
||
---|---|---|
ia uite mai doar la mancare va sta capul ....nu aveti copii de crescut???? | ||
alinakatt Postat pe 29 Martie 2010 12:56 |
||
oooooo lume noua. alina.. a mea este la mama de sambata. a vrut sa ramana acolo asa ca sunt libera la mareeeeee | ||
|
||
gaby8101 Postat pe 29 Martie 2010 12:58 |
||
eu desi am sunt prea departe asa ca ma conformez tot cu piata si supemarketurile astea buna alina ce faci,esti mai calma ti-a trecut supararea cu soata ta? |
||
anaROBERT Postat pe 29 Martie 2010 12:59 |
||
fetelor eu va las,va pupacesc ma duc sa imi culc copilul si mai am putina ttreaba prin casa,mai vorbim mai tarliu. | ||
anaROBERT Postat pe 29 Martie 2010 13:02 |
||
spor la treaba ana. mai tarziu ma duc si eu sa-mi recuperez terorista,daca o sa vrea sa vina cu mine acasa ca ieri nu a vrut.daca nu o las acolo eu nu ma supar.... | ||
gaby8101 Postat pe 29 Martie 2010 13:04 |
||
fetelor. alte vremuri eau cand eram copii..acum parca ne stapanesc epidemiile si virusii.. parca nu mai pot fi tinuti in frau cu toate antibioticele si vaccinurile inventate.. cel mai bine e sa ne ferim cat putem si sa nu facemexcese.. iar cand e vorba de copii nu cred ca trebuie sa exageram in nici o privintza.. nici sa ii expunem in mod intentionat ca s-ar putea sa avem copii mai sensibii si sa le facem rau dar nici sa ii cocolosim ca devin mult prea sensibili.... grea munca de parinte.. dar si frumoasa.. sa ne dea Dumnezeu intelepciune sa stim cum sa ii crestem.. va pup.. plec sa ne pregatim sa iesim la plimbare | ||
adryaana Postat pe 29 Martie 2010 13:07 |
||
Buna Dimineata fetelor! Adryaana, virusi si epidemii au existat intotdeauna, doar ca s-au descoperit antidoturi, stiinta si medicina au ajutat, acum au aparut altele, sub alte forme. Aici este rolul si mass mediei, acum 20 de ani tovarashu` Ceausescu nu dadea voie sa se scrie nimic despre vreo pandemie, chiar credeti ca nu existau?? Nu eram noi romanii asa norocosi sa ne ocoleasca bolile pamantului, erau subiecte tabuu, si poate ca era intr-un fel mai bine, pentru popor. | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 13:50 |
||
buna fetelor, ce mai faceti? | ||
ionela_miruna Postat pe 29 Martie 2010 15:17 |
||
sall fetelor acum am terminat si eu treaba...iar am de recuperat... | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 18:29 |
||
fetelor, stie careva ceva leacuri babesti pentru scaderea febrei? | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 19:40 |
||
pt bb? impachetari cu apa rece, adica calaie mai mult rece decat calda galbenus de ou la incheieturile mainii si ale picioarelor comprese cu otet |
||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 20:11 |
||
aly_fab mai esti? |
||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 20:12 |
||
aly_fab leacuri babesti 1.asezam copilul in pozitie sezut in cada, apa fiind la o temperatura cu doua grade mai joasa decat febra. Intr-o canita punem spirt si apa in parti egale si frictionam toate inheieturile copilului. Incepem cu incheieturile mainilor, frecam energim si clatim imediat cu multa apa. Urmeaza coatele, gleznele, genunchii, burtica si pieptul si insistam pe spate si gat. Se clateste cu apa din abundenta imediat ce am frictionat o zona. Toata baia dureaza maxim 5 minute. Se plica apoi pe piept si spate pulmex sau ulei fiert si se imbraca in pijamalute. Copilul va transpira mult si de aceea trebuie sa fie pregatite schimburi. 2.un dush cu apa calaie |
||
bau Postat pe 29 Martie 2010 20:18 |
||
St�rile febrile se pot trata cu maxim� eficien�� cu plante medicinale cu ac�iune puternic sudorific�. � Ceai de r�d�cin� de brusture - o linguri�� de r�d�cin� m�run�it� la o can� de ap� - se las� 12 ore, se strecoar� si se bea pe tot parcursul unei zile 1-2 c�ni. � Ceai de cre�isoar� - o linguri�� de plant� uscat� la o can� de ap� clocotit�. Se beau dou�-trei c�ni pe zi. C�nd febra este provocat� de abcese deschise sau r�ni purulente, in afar� de ceaiul b�ut se fac si sp�l�turi ale pl�gilor cu acelasi ceai. � Ceai de muse�el - se beau dou�-trei c�ni pe zi. O linguri�� de flori la o can� de ap� clocotit�. � Infuzie de salcie - 10 g coaj� de salcie fiart� 10 minute in 250 ml ap�. Se iau 3 linguri�e pe zi, inainte de mas�. � Ceai de soc - infuzie din una-dou� linguri�e de flori la o can� de ap�. Se beau trei-patru c�ni pe zi. � Frec�ie cu o�et de ienup�r - 100 g fructe puse in 100 ml de alcool de 70 grade. Se las� trei zile, dup� care se adaug� un litru de o�et de vin si dup� 7-8 zile de macerare se poate intrebuin�a. Poate fi preg�tit si se poate p�stra in cas� la loc r�coros. � Frec�ie cu o�et de trandafir - 100 g petale macerate timp de cinci zile in 100 ml alcool de 70 grade, peste care se adaug� 900 ml o�et de vin si se mai las� la macerat 10 zile. Se foloseste de 3-4 ori pe zi si este bine s�-l ave�i permanent in cas�. � Tinctur� de t�t�neas� - se beau 30 de pic�turi de trei ori pe zi, cu bun efect in tratarea febrei. � Tinctur� de �intaur� - 30-40 de pic�turi pe zi de 3-4 ori pe zi. � Amestec de plante - flori de soc, flori de tei, �intaur�, p�p�die, coaj� de salcie, conuri de hamei, toate in p�r�i egale, din care se pun 4 linguri�e si se fierb 10 minute intr-un litru de ap�. Se strecoar�, iar ceaiul se bea pe tot parcursul zilei. |
||
bau Postat pe 29 Martie 2010 20:19 |
||
uite si site-ul asta f interesant http ://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/febra.htm (pauza dupa http) | ||
bau Postat pe 29 Martie 2010 20:21 |
||
am vrut sa zic albus nu gaslbenus Sall Mony |
||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 20:28 |
||
Buna vio ,ce mai faceti? | ||
bau Postat pe 29 Martie 2010 21:02 |
||
am facut baitza si bb ii stresat ca ii ies premolarii de jos, ma termina maselele astea nu au iesit bine alea de sus ca si iasa astea de jos. | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 21:34 |
||
Buna seara fetelor! Pentru baietelul meu mai mare vio, care dupa o tuse foarte urata, a facut febra azi noapte, 38.7 iar azi, cand parea in regula febra a crescut la 39.4 Nu i-as da antibiotice, pentru ca nu este chiar lipsit de vlaga, desi nu are pofta de mancare, dar asta nu-i o noutate. Am sunat Doctorul de familie (aici poti face consultatie prin telefon) mi-a zis sa-i dau calpol, si acum i-a scazut febra! a ajuns la temperatura normala, 37. Dar e interesant cum creste asa, dintr-o data.... | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 22:00 |
||
asa am patit si eu cu al meu, dar era de la vaccin. Daca mai creste pune comprese cu apa rece pe funduletz ca ii scade cam in 10min | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 22:04 |
||
Si astia fac consultatie prin tel, dar asta nu inseamna ca si stiu ce fac. Al meu a facut febra de la vaccinul de 6 luni 40,4 si am sunat medicul de fam si a zis sa ii dau zinat(antibiotic foarte tare) si i-am dat dar seara ne-am dus cu el la urgente ca stam chiar langa spital si a zis medicul pediatru ca nu trebuia sa ii dau antibiotic...dar asta e in Romania | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 22:07 |
||
scuze de raspuns intarziat. vio, voi unde locuiti? | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 23:45 |
||
alba-iulia. Oare copiii cati dinti au? |
||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 23:47 |
||
ei stiu ca 8 sus si 8 jos | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 23:49 |
||
sau poate ma insel? | ||
aly_fab Postat pe 29 Martie 2010 23:49 |
||
cu masale cu tot? nu-s prea putini? | ||
viobregar Postat pe 29 Martie 2010 23:52 |
||
cati dinti are pana in prezent puiu tau vio? | ||
aly_fab Postat pe 30 Martie 2010 00:24 |
||
8 dintisori 4 sus si 4 jos. SI 2 maselute sus si acum ies 2 jos, dar nu are caninii | ||
viobregar Postat pe 30 Martie 2010 00:27 |
||
10 sus si 10 jos sunt in total buna fetele |
||
bau Postat pe 30 Martie 2010 00:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Administratoarea forumului Babycafe se lupata cu cancerul | 2 | De la: atabeica 27 Septembrie 2008 23:32 |
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
mamici nascute in februarie | 18 | De la: Mony08 30 Noiembrie 2009 03:02 |
|
||
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
loc de joaca | 2 | De la: pinicuta 29 Iulie 2009 16:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural