te cred, nu reactiona asa este ceva normal fimiu face din 2 in 2 sapt rosu in gat,am avut bronsita cronica asmatica bagati la cronici sub observatie si datorita unui tratamanet de imunitate foarte bun ne-am revenit doar ca a ramas mai sensibil cu gatu si raceste imediat. de joi iarasi luam tr de imunitate inca 3 luni. nu reactiona asa te cred este greu si dificl si te doare dar asa cresc si capata imunitate si anticorpi. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:16 |
||
---|---|---|
ai cu ce a-ti reusit sa scapati de febra? | ||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:17 |
||
in seara asta dupa ce ca azi m-a terminat cu nervii nervosi de tot ....a fost campioana pligaciosuilor nu i-am intrat in voie cu nik ...acum radea acum plangea , alta belea am observat ca a facut o iritatie pe fata gat si piept niste bubita rosii ca de la transpiratie asa.../ | ||
|
||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:18 |
||
iritatie de la ce anume?i-ai dat ceva sa pape ce nu ia priit? | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:19 |
||
poate sa fie de la febra acele bubite sau o fi facut alergie la ceva. | ||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:19 |
||
de febra am scapat cu nurofen luat alternativ cu panadol la 4 ore | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:20 |
||
nu de papat zilele astea nu a vrut decat tzitzi si asa ocazional doua trei lingurite de supa sau pireut de legule sau fructe dar nu o masa ! | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:22 |
||
voi ati luat sirop de tuse EURESPAL? | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:23 |
||
Inseamna ca ai fost mamica tare,da asa am auzit si eu ca se scade febra cel mai repede da am luat eurespal de tuse ,la mine nu a facut alergie al mic de la el,dar la varamea face alergie de la el .Si cand ii da eurespal ii da si aerius pt alergii. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:24 |
||
ma gandesc ca o fi de la siropul asta ca altceva nu ii mai dau decat sterimar in nasuc , de la papa nu e sigur sper sa nu fie vreo boala a copilariei........ca mor | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:25 |
||
si eu i-am dat eurespal si nu am avut probl.boala a copilarie nu cred ca aibe este prea mica desi mai bn te duci la un control sa nu se intinda sau cine stie.. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:27 |
||
daca papa tztzi e f bine. Numa un dermatolog sua doctorita pediatra ar putea sa-ti spuna. De obicei daca bubitele sunt ca niste blande ar fi urticarie. Dar totusi tre sa sti sigur,ca daca e vreo boala a copilariei de obicei nu ai voie s-o scoti afara. Eu totusi cred ca e ceva in aer de cand a inceput primavara,ca majoritatea copiilor fac diferite iritatii. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:28 |
||
ce mamica tare .daca mai tine inca un pic situatia asa si nu o vad repede bine fac poc deja simt ca nu mai pot imi este asa greu sa o vad ca nu poate respira pe nasuc si se ineaca si tuseste da i idau si lacrimile .va spun sincer ca ma intaresc pe moment dar cand doarme si sunt in pauza pic gata imi vine sa plang | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:29 |
||
ar fi bine daca ai putea s-o duci la un orl-ist sa o desfunde bine. Eu vreo 3 zile am fost la orl-ist sa-l desfunde,apoi i-o trecut si tuse si mucusori. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:31 |
||
asa am patit si eu cu al meu si eu am reactionat la fel dar trebuie sa fi tare o sa mai fie dinatea o gramada nu este ultima.e greu stiu te cred si te inteleg dar nu te lasa,ea e mica isi revine repede mai ales ca o si alaptezi. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:32 |
||
ai incercat cu ceapa in camera . Apropo cat are a mica ,ca am uitat? |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:32 |
||
si ce ma oftic cel mai tare ...exact cu o zi inainte sa inceapa problemele ma laudam la o colega de la serv ca nu am nici o prb cu fata si ca e super tare ..ca are imunitate buna da la tzitzi lu mami bla bla bla ........si uite ce am patit..alta data o sa imi tin gura sa nu ma mai laud | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:33 |
||
avem 10 lunite si jumate.....si da miine o sa merg neaparat la orl | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:35 |
||
bau ce e cu ceapa? ca nu stiu... sincer | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:36 |
||
Multe inainte. Ana mai esti? |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:36 |
||
cred ca slabit in astea 10 zile de boala .......bine ca a avut de unde .....va multumesc mult ptr incurajari ..ce bine este sa ai cu cine vorbi. | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:38 |
||
Se ia o ceapa ,se decojeste si se pune in camera taiata in 4,8 depinde cat e de mare si se pune in apropierea copilului. Eu acum o folosesc ca si al meu are mucusori si vad ca a dat roade,respira al mic f bine. Sper sa dea roade si la tine.Probabil nu o sa tina toata noaptea. Ce mai e bun pt respiratia de noapte a lu bebe cu mucusori, karvol sau inhalant baby, se pune o pastiluta pe o batista aproape de bebe. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:39 |
||
E bine sa mai auzim una alta, eu cele mai multe lucruri le-am aflat de la fetele de pe net restu de prin carti. | ||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:40 |
||
am sa incerc si cu ceapa.mersi mult si o sa iau si inhalant ca eu pana acum nu i-am dat decat cu spray sterimar si atat ca doctorita imi mi-a zis sa ii pun ser fiziologic si am preferat sa iau spray nazal | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:44 |
||
karvol sunt picaturi de nas ? | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:44 |
||
da fetelor sunt,am fost la si eu v-am spus am facut cu ceapa si mi-a respirat foarte bine in noaptea respectiva,incearca cory_emy ca nu are ce pati. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:45 |
||
Ana sa anunti cand mergi la tigara ca mai speriat ca m-ai parasit fara sa-mi dai de noapte buna Cory karvol sunt tot pastilute,se pun pe o batista aproape de copil,dar nush daca se mai fabrica sub denumirea asta,si inhalant baby e acelasi lucru. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:47 |
||
fetelor voi cam cat stati cu bebicii afara cand e timpul mai frumos sa zicem 17-20 grade ........ma gandeam ca oi fi tinut-o cam mult pe afara | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:47 |
||
am inteles o sa merg miine la farmacie sa ii iau si acum ii pun ceapa | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 01:49 |
||
cum sa plec fara sa imi iau la revedere de la voi,nu face fata asa ceva doar stiti ca VA IUBESC cory_emy noi stam cam 2 ore sau 2 ore jumate cam asa apoi intram in casa papam,dormim si mai iesim o tura dar mai scurt jumatate de ora sau o ora. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Poezii... poete... | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:27 |
Calendre personalizate cu fotografiile dvs. preferate! | 2 | De la: tessy 28 Noiembrie 2009 08:13 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27 |
|
||
V-ati saturat de jucariile imprastiate prin toata casa? | 1 | De la: PiticulVesel 23 Octombrie 2008 00:00 |
Tratament amigdalita | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural