Cory eu am iesit si cand a avut al mic febra si surpriza ,nu o mai facut febra dupaia,daca e timp frumos si nu bate vantu poti sa stai cat mai mult timp afara ca e bine si sanatos pt ei. Eu de obicei stau cam 3-4 ore ,dar sunt zile cand stau si mai mult.Problema e sa am mancarica la mine |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:51 |
||
---|---|---|
mony am simtit un pic de ironie la tine pe topicul...........vand pompa....? | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 01:55 |
||
de ce?? am intrebat ce mai face baietelul lui ca nu a mai raspuns la topicul icter si am vrut sa stiu. dar de ce spui ca ironie,eu nu vorbesc ironic Eu incerc sa fiu prietenoasa,chiar daca cateodata nu imi iese |
||
|
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 01:58 |
||
asta nu o stiam de topicul icter ma gandeam ca pe un site de copii el intra si vinde pompe ,si tu ironic la ce mesaj a postat l-ai intrebat de copil ,ca eu asa as fi facut nu de alta |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:01 |
||
scuze de intarziere am fost sa ii pun ceapa si i-am dat si sa pape ca se trezise....bebicii vostri ce varsta au ? scuze dar am uitat....si am vazut ca ana a scris ca bebicul ei se trezeste de 4-5 ori pe noapte papa laptic si face nani in continuare...exact asa face si bebelina mea si ma intrebam pana cand | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:04 |
||
Nu Ana ,e un tatic,care ne-a ntrebat in ianuarie pe topicul icter despre icter la bebelusi.Numa ce se nascuse baietelul lui si eream curioasa ce mai face. Cory bebelu meu are 8 luni (face joi) . La mine doarme toata noaptea fara nici o trezire de la 3 luni. Nu doarme noaptea cand e racit sau cand ies dintisori,in rest nu am probleme cu el. Sper sa-si faca efectul ceapa si la voi . Ana am gasit pe net tantum verde spray,dar tre sa precizezi la farmacie ca vrei pt bebelusi,nush daca e acelasi lucru.Mai caut pe net sa vad ce gasesc. |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 02:09 |
||
al meu are 1 an si 5 luni dar nu se mai trezeste asa des de ceva vreme,doar de 2 sau 3 ori papa laptic sau bea ceai si face nani inapoi. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:10 |
||
asa mai mony,ce m-as face eu fara tine....tantum verde se cheama e spray da da gata am notat,uitasem mai fetelor stiti ca maine seara la 21:00 va fi cutremur?au anuntat la realitatea a declarat marmureanu. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:13 |
||
sa ve traiasca si sa fie sanatosi....ana esti o fericita ca doarme toata noaptea ....eu visez la noaptea cand o sa dorm 8-10 ore fara sa ma trezesc dar crestem si o sa vina si acea noapte | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:15 |
||
poate daca facem noi cutremur Va las fetele,fug si eu la somnik ca dimineata imi da trezirea baietii care acum dorm Va pup ,somnik ushor si multa sanatate la bebeci si voua |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 02:16 |
||
eu nu sunt o fericita ca se trezeste de 2 sau 3 ori mony e cea fericita al ei pil doarme toata noaptea.lasa ca o sa vina si vremea noastra,trebuie. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:16 |
||
aaaaaa mony te-ai prins de pacaleala de 1 aprilie ,ce hoata esti. ok te pupic dulce somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:17 |
||
eu i-am cumparat tantum verde spray pentru ca mi l-a recomandat de la spital cand am fost dar nu scrie pe el ca se da si la bebei si cand am intrebat-o pe farmacista mi-a spus ca se da fara prb dar ca nu au actualizat prospectul.....mie mi-a zis sa ii dau cate un puf de trei ori pe zi......dar nu i-am dat | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:18 |
||
pai de ce nu i-ai dat sau de ce nu ii dai,am auzit ca este foarte bun,maine am sa ii cumpar si eu sa il am in casa pt orice eventualitate. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:20 |
||
asa e scuze ana defapt mony e fericita cu somnicul toata noaptea scuze de confuzie de la oboseala ma du c sa fac nani langa pui .pupici si somnic usor | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:21 |
||
pai nu am mai apucat sa ii dau ca zis ca e bine cu gatutu ca la inceput mi-a fost asa sa ii mai dau si ala ca saraca o bombardasem cu nurofen panadol augumentin hidrasec si am zis ca ii dau dupa ce ii trece febra si nu a mai fost cazul | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:24 |
||
aaa aha ami nteles.ok somnik usor si eu ma nag la somn pupici somn usor | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 02:25 |
||
noapte buna ....atat cat a mai ramas, din ea si poate ne mai vorbim si miine seara!! pupicei | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 02:26 |
||
buna mamici de pititci ce faceti?nimeni on-line? se doarme | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 12:02 |
||
Buna ...nu se doarme,se lucreaza Ce mai faci Ana? |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 12:19 |
||
bine fac mony ce lucrezi?crosetezi ? | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 12:24 |
||
curatenie zilnica in camera noastra Si ma gandeam si la ceva de papa. Ce ai facut azi de post? |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 12:30 |
||
de post ,cum m-am trezit am papt niste fursecuri ,ce post |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 12:36 |
||
pai n-ai zis ca saptamana asta ti post | ||
bau Postat pe 31 Martie 2010 12:39 |
||
,euuuuuuuuuuu de la a zice si pana la a face e cale lunga ,nu pot sa tin. | ||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 12:41 |
||
Buna dimineatza fetelor! ce faceti? noi tot ne mai luptam cu mucii...iar afara e foarte frig, vant si ploaie!! eu sunt ca la raliu, pentru ca mi-a intrat ieri un virus de toata minunea, care-mi opreste brusc calculatorul... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 12:49 |
||
Buna dimineatza fetelor! ce faceti? noi tot ne mai luptam cu mucii...iar afara e foarte frig, vant si ploaie!! eu sunt ca la raliu, pentru ca mi-a intrat ieri un virus de toata minunea, care-mi opreste brusc calculatorul... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 12:50 |
||
||
||
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
taiatul motului!!!!!!!!! | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:25 |
carucior si haine bebe super preturi! | 1 | De la: liona 29 Iunie 2009 10:38 |
mamici nascute in septembrie | 18 | De la: kidz003535 10 Aprilie 2010 21:39 |
|
||
Vand Mobila pentru camera copil | 1 | De la: larisa_ana 3 Decembrie 2009 14:30 |
pentru mos craciun | 1 | De la: ionelutza 13 Decembrie 2009 14:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural