anarobert, si tu esti insomniaca ca mine ? la mine toti dorm numai eu sunt huhurez...pasare de noapte hihi | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:26 |
||
---|---|---|
daaaaaaaaa eu mereu am o problema,ziua dorm si noaptea cutreier paginile de pe net dar ma bucur ca nu sunt singura | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:27 |
||
hai noroc si la mai bine :)) | ||
|
||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:31 |
||
sa-mi zici si mie daca gasesti ceva interesant. eu sunt cu bebele intr-o mana, si tastez de nebuna cu degetul mijlociu :))) |
||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:32 |
||
am aici o sticla de bere....goala de la sotu tocmai a savurat-o eu dau noroc cu ea e goala dar nu conteaza | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:32 |
||
vorbesti de lucruri sfinte ana hihihi... se zice ca daca bei bere ai lapte mai mult, asa o fi??? ce-as bea o bere :)) | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:35 |
||
da si eu asa stiu ca berea si ceapa stimuleaza lactatia in timpul alaptarii dar eu am depasit faza asta si ce-i drept nici nu ma impac cu berea,odata am baut si eu acum cativa ani nu eram maritata si m-am imbatat eram asa ametita incat era sa cad de la etaj ma tineam de balustrada plus ca a doua zi o durere de cap,nu imi mai trebuie | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:38 |
||
ai amestecat-o tu cu ceva hihi...la mine berea place tare :P dar inca sunt la interzis ca dau cu tzatza-n bebe :PP | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:41 |
||
poate imbeti copilul glumesc evident | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:45 |
||
Texas bine ai venit printre noi. Fetele noi am incercat sa dormim azinoapte dar nu prea am reusit din cauza unui bebel caruia ii placea sa dea treziri dese . Vad ca aveti pofte de bere,usor usor asteptati-ma si pe mine ca n-am mai baut bere,nici nu-i mai stiu gustul. |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 10:11 |
||
fetelor pe unde umblati,am nevoie de voi | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:05 |
||
eu scriam la alt topic sall | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:07 |
||
buna viobregar,unde este restul echipei,suntem doar noi pe bancuta,rusinica lor. eu vreau sa fac musaca astazi,mie nu imi place dar sotul o adora si sincer habar nu am cum sa fac asa ca daca ma puteti ajuta cu o reteta v-as fi recunoscatoare |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:09 |
||
sunt aici Ana | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:15 |
||
mony m-ai parasit azinoapte si ieri pe zi unde mi-ai umblat,ce faceti,ce iti face pilu? | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:16 |
||
Este bine pilu,dar un neastamparat, si ieri dupa ce ca ma simteam rau a fost toata ziua matait. M-am bucurat si eu ca s-a culcat la 22 si am zis hai sa ma pun si eu sa dorm,ca eream rupta de oboseala.dar toata noaptea sa trzit sa-l mangaiem pe spate ca sa doarma,si la 4jum dim avea chef de joaca,intr-un final a adormit.Si ne-am trezit dim tot la fel de zombi cu ne-am culcat.Si acum nu are stare,are prea multa energie.Sa vezi ce ii mai place spanacul. Voi ce a-ti mai facut? |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:21 |
||
trebuie sa te obisnuiesti asa sunt ei energici,e bine ca ii place spanacul fimiu nici sa nu il vada si imi pare rau ca este bun si contine fier. noi ce sa facem am fost la mama mea ieri si am papat pana nu m-am mai putut misca . eu vreau sa fac musaca astazi din ordinul sotului dar nush cum se face,ai vre-o reteta? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:25 |
||
fetelor am o problema bebele meu se trezeste noaptea cam de 5-6 ori maraie ii bag sticla cu lapte in gura si adoarme la loc. Oare sa ma duc cu el la pediatru? | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:28 |
||
moni ti-am scris tarifele la spital privat pe topicul cu bagajul... | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:30 |
||
pai cat are bebele tau poate ii ies dintisorii si fimiu se trezeste noaptea si la fel maraie ii dau sticla de lapte sau ceaiul si adoarme la loc. | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:30 |
||
10 luni jumate. Dinti are 8 am fost la medicul de familie si o zis ca mai dureaza pana ies caninii desi mie mi se pare ca dau sa iasa. Am ceva de rezolvat sapt ce vine in cj si cred ca il duc la pediatru cu care am nascut. | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:33 |
||
many cum ii pregatesti spanacul ca eu nu i-am dat niciodata si as incerca sa vad desi eu nu-l pot suporta | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:34 |
||
dintii nu au ore sau zile cand ies sa ti se spuna ca mai dureaza fimiu la 6 luni i-au iesit primii 2 dintisori si poi unul dupa altul si canini si maselute fara sa imi dau seama si are gurita aproape plina,se poate sa ii iasa dintisorii daca nu face febra,nu are temperatura,nu face scaune tari sau moi,nu vomita atunci nu te speria nu are nimic se poate sa fie de la dintisori | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:35 |
||
viobregar tarifele sunt in euro sau in lei? | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:35 |
||
lei, in euro e cam mult pt Romania | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:37 |
||
Spanacul :fierb cateva frunze de spanac si un morcov si un pastarnac si apoi le amestec toate la blender si ii place asa de mult. spanacul poti sa-l faci si doar frunze de spanac fierte plus cateva linguri de lapte. |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:40 |
||
la al meu primi 2 dinti i-au iesit la 5 luni si apoi pana la 6 luni jumate au mai iesit 6 si de atunci nimic. | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:41 |
||
fetelor eu va pupacesc ma duc sa imi culc copilul,si apoi sa ma apuc de mancare mai vb mai incolo pa pa | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:41 |
||
anaROBERT gasesti pe google f multe retete .Eu am retete de musaca dar pt musaca care o poate papa si copii de 9 luni sau de 1 an. | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:42 |
||
merci mult mony o sa incerc sa vad. Eu i-am dat sa manance cam ce mancam noi, dar trebe sa-i dau si ce nu-mi place mie. | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior titi 3 in 1 | 1 | De la: luiza74ace 5 Decembrie 2009 19:20 |
Mana admortita... | 3 | De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:02 |
Slabitul | 4 | De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10 |
|
||
joburi la domiciliu-chiar se poate lucra de acasa | 1 | De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:17 |
Vand premergator Brevi | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural