Buna dimineatza fetelor! ce faceti? noi tot ne mai luptam cu mucii...iar afara e foarte frig, vant si ploaie!! eu sunt ca la raliu, pentru ca mi-a intrat ieri un virus de toata minunea, care-mi opreste brusc calculatorul... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 12:51 |
||
---|---|---|
Buna dimineatza fetelor! ce faceti? noi tot ne mai luptam cu mucii...iar afara e foarte frig, vant si ploaie!! eu sunt ca la raliu, pentru ca mi-a intrat ieri un virus de toata minunea, care-mi opreste brusc calculatorul... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 12:51 |
||
buna aly ce faceti,tot va luptati cu raceala,naspa se vede ca ai virusi ai trimis unm esaj de 5 ori sau mai mult ,formateaza comp daca nu ai un antivirus bun. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 13:03 |
||
buna fetelor ce faceti?noi doar ce am venit de afara,i-am dat sa pape si peste vreo jumatate de ora o bag la nani si eu ma apuc de curatemie | ||
ionela_miruna Postat pe 31 Martie 2010 13:06 |
||
ce faceti fetelor? sunteti ocupate cu piticii? eu sunt parasita de copil.e la mama de sambata nu vrea sa vina acasa cu mine deh acolo are companie ,si cu cine sa se indemne la nazdravanii, cu nepoata mea sunt de aceeasi varsta. | ||
gaby8101 Postat pe 31 Martie 2010 13:44 |
||
buna fetelor , suntem suparate tare tare... avem RUBEOLA dupa toate pataniile de 10 zile incoace asta mi-a pus capac!!! | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 13:57 |
||
chiar nu imi dau seama cum am reusit sa ne captusim cu rubeola ptr ca noi mai mult stam pe acasa in curte doar duminica mai ies in parc si atunci ne plimbam cu caruciorul, nu avem copilasi in anturaj deci singurul meu gand e ca am luat-o de la spital cat m-am plimbat saptamana trecuta !!! | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:00 |
||
voi ce mai stiti despre asta......eu am mai citit in mama si copilul despre rubeola dar daca mai stiti cate ceva sunt numai ochi si urechi | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:01 |
||
imi pare rau sa aud asta cory,inseamna ca febra probabil de aici o fost. gaby nu mai vrea fetita acasa? ionela la voi e vreme frumoasa? ca la noi e urat. aly_fab imi pare rau ca ai virusi in comp,sper sa scapati de ei si sa revii printre noi. Noi ne-am apucat de curatenie,ca o venit mama mea pe la mine sa ma ajute. va pup |
||
bau Postat pe 31 Martie 2010 14:02 |
||
Fetelor, scuze ca am suprapopulat cu mesajul meu, nu am vrut, nush ce naiba are ...mie imi aparea ca nu-l trimite... Este un virus foarte puternic, care face ce vrea el.... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:05 |
||
ana, l-as formata, daca m-ar lasa, fi-ar sa fie ce virus, dar nu ma lasa ... cand vreau sa-l formatez imi cere detaliile de la cartea de credit!! | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:06 |
||
voi cum mai stati cu raceala? | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:10 |
||
cory, emy imi pare rau sa aud asta, acum trebuie sa stati in casa? cum se manifesta boala asta? este tot la fel cu rujeola sau pojarul? | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:11 |
||
dupa cate imi dau seama nu sunt singura cu prb .vad ca aly se lupta cu raceala.....offf ce bine ar fi daca nu s-ar imbolnavi bebicii niciodata | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:13 |
||
aly rubeola este in termeni populari "pojarelul" deci ca un pojar numai ca este o forma mai usoara , ca si manifestari este asemanatoare cu pojarul dar cu o oarecare ususrare | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:15 |
||
asa-i, am avea o viata linistita si lipsita de griji... din nefericire se intampla si necazuri din astea... ce varsta are copilasul cory? | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:15 |
||
trebuie sa stam in casa cel putin o saptamana si luam antitermice, ambroxol ptr tuse si pivalone ptr nas .primele semne ale bolii au fost ca de raceala abia in a patra zi de "raceala " a erupt, eu initial credeam ca e alergie la vreun medicament avem 10 luni jumate |
||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:18 |
||
saracuta de ea...se zice ca e mai bine pentru ei sa aiba aceste asa numitele "boli ale copilariei"... acum nush ce sa zic, ca parinte stiu cum este...a facut cumva si febra? | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:19 |
||
pe la voi la constanta cum e vremea ?ca la bucuresti e tare urat!!! | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:19 |
||
nu stiu, sa ne spuna ana! cand vine vara ?! | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:20 |
||
si bebele meu tuseste, si saracutul se ineaca cu mucozitatile alea, si cand doarme se trezeste tusind, dar mititelul tot nu plange, eu cred ca daca as fi in locul lui as plange.... | ||
aly_fab Postat pe 31 Martie 2010 14:22 |
||
saracutii .cand ii vezi asa micuti si sufera ...nu stiu mie una imi este f greu. si a mea la fel tuseste rau cu nasul numai spun ca e plin mereu , acum o aspir in 2 minute iar se aud.. si la fel se ineaca cu mucisori si nu se poate odihni dar in ciuda situatiei asta ea tot mai are puterea sa rada chiar daca ochisorii o tredeaza | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:27 |
||
saracutii .cand ii vezi asa micuti si sufera ...nu stiu mie una imi este f greu. si a mea la fel tuseste rau cu nasul numai spun ca e plin mereu , acum o aspir in 2 minute iar se aud.. si la fel se ineaca cu mucisori si nu se poate odihni dar in ciuda situatiei asta ea tot mai are puterea sa rada chiar daca ochisorii o tredeaza | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:27 |
||
scuze aly iar am facut confuzie credeam ca si tu esti din constanta dar cred ca aly_raz e de acolo sory | ||
cory_emy Postat pe 31 Martie 2010 14:29 |
||
fetelor in lo sa intru pe forum sa va vad linistite si sa mai schimbam o vorba in spirit de gluma se intampla contrariul aly du pc la un service ceva trebuie sa existe o varianta,daca il lasi asa risti sa iti buleasca placile pe acolo. eu sunt din constanta si este frig si innorat si ploua,cand o veni vara va prindeti voi ca nu mai stau prin casa cory sincer nu te speria nu este nimic de speriat din contra esti norocoasa ca a facut rubeola acum si nu mai tarziu.sunt boli ale copilariei pe care multi nu le fac si le fac cand sunt adulti dar cu forme mai severe.nu este nimic de speriat este ceva normal in 2 sapt maxim va va trece va trebui sa o ti izolata fara iesiri afara.va pup si sa va faceti bine,tine-ne la curent. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 16:29 |
||
rujeola asa mica? Imi pare rau cory_emy | ||
viobregar Postat pe 31 Martie 2010 16:48 |
||
ana,sa stii ca eu am iesit cu miruna afara si nu era asa de frig.am iesit o data pe la 11 si era putin mai frig,dar am fost prin magazine nu am stat afara,si a doua oara am iesit pe la 16 si acum doar ce am venit,dar sa stii ca este chiar bine acum ca nu prea bate vantul | ||
ionela_miruna Postat pe 31 Martie 2010 17:27 |
||
buna seara, GretaPopescu am intrat si eu pe acel site si e intradevar interesant, te rog doar daca tu gasesti sa-mi dai si mie acel linck cu desenele animate Lebedele/the wild swans de Hans Cristian Andersen, eu una nu le-am gasit, merci frumos. | ||
lidya Postat pe 31 Martie 2010 21:32 |
||
buna seara mamici ce faceti,ce va fac bebeii va astept si sper sa imi veniti cu vesti mai bune. e plin topicul de viroze ,si eu care credeam ca sa aerisit |
||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 00:24 |
||
buna dimineta mamici. ce faceti incondeiati oua?eu le-am facut dar pt cine nu stiu ca oricum acasa nu stam dar sa fie acolo in casa.va invit la o cafea si o cine se baga? | ||
gaby8101 Postat pe 1 Aprilie 2010 09:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutorrrrrrrrr!! | 1 | De la: garbo159235 2 Iulie 2010 07:22 |
mamici nascute in aprilie | 20 | De la: lumini21 7 Aprilie 2010 15:03 |
hainute noi 0-8 ani | 1 | De la: kidz001252 9 Iunie 2009 12:49 |
|
||
VOTEAZ-O PE MAYA.. | 2 | De la: Nicholas 23 Martie 2010 16:36 |
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural