O sa incerc ses,chiar daca nu stie gustul vinului Stiu ca ereau preoti care certau mamele ca copii lor nu ereau obisnuiti cu gustul,mi se pare o prostie,daca nu-i place nu-i place,doar nu i-oida eu vin acasa |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:12 |
||
---|---|---|
Sa iei si copilu'... sa aduni racelile la toti. Pff.. macar ia-ti lingurita ta de acasa. |
||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:13 |
||
Vai ses,am realizat ca-s cam blonda la radacini,m-am prins mai greu cum il impartasesti tu pe baietelul tau | ||
|
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:14 |
||
ses citesc o indiferenta fata de religie sau doar fata de biserica si preotii in sine....sau doar mi se pare? | ||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 16:15 |
||
La manastire da cu lingurita de plastic noua,la fiecare copil. | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:15 |
||
La propriu, nu-l. Dar la biserica, am vazut ca popa da cu lingurita. La voi da cu paharu' ? | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:16 |
||
Ses bine faci nu moare daca ii dai sa guste un picut, abia doarme mai bine. Ma stresaza asta mic, nu vrea numai in brate...Si acum nu mai vrea sa se joace decat cu telefonul k il pune la ureche si zice daaaaaaa |
||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:16 |
||
Ai dreptate cu racelile la cuminecat, aduni dupa altii | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:17 |
||
Fiecare face cum crede cu religia. Eu pe varamea o tot conving,cand incepe sa-mi zica ca nu crede,ii intorc cuvintele si apoi imi da dreptate I-am zis eu ca daca vorbeste mult cu mine o fac sa creada | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:18 |
||
Eu fac de pasti mancari traditionale friptura de ied drop tot de ied, cred ca sarmale ca vrea sotu, maine fac vreo 3 feluri de prajituri si ciorba de ied | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:18 |
||
noi am fost saptamana trecuta....au fost destul de multi.....lam intrebat pe bunicu si zice ca si maine se fac spovedanii si poimaine | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 16:19 |
||
La biserica da cu aceasi lingurita la toat lumea ,la manastire,unde am fost eu dadea cu lingurita de plastic (nu cu paharul ) | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:20 |
||
mai fetelor in special mony e cam cu dus sin intors cu biserica asta..nu spun ca nu cred cred si eu in ceva mio-e teama si mie de ceva da nu de bisrica sau de popa sa fim serioase. in viziunea si mentalitatea mea biserica se bate cu istoria si istoria cu stiinta este un cerc inchis asa ca nu va obositi. am dreptate? |
||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 16:20 |
||
Deci eu ii dau ocazional. Dar la biserica nu-l duc sa-mi chinui copilul in aglomeratie. Dc vreau, vin am si acasa. Si nu ne calca nimeni in picioare. La biserica am vazut o lingurita, care cica e de aur, bla bla... mi se indoaie, ca tot unii dupa altii se bea din ea. Deci, daca la voi e cu cea de plastic, bv voua. Da vio, doarme mai bine. Dar nu am facut obicei din asta... extrem de rar se-ntampla. E totusi mic. Ia-i un telefon de jucarie sau o macheta. Eu am primit cateva de la magazinele astea de telefoane. Defapt fimiu, ca tragea de toate acolo si i-au dat fetele. Oricum, tot ala real e mai misto, ca se aprinde. Vrea in brate? Sau cum? |
||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:21 |
||
Mony, cu mine nu ai avea nici o sansa. | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:23 |
||
Daca il pun jos striga iei si trebe sa il iau, telefoane are 3 de jucarie, are unu care canta, un celular de jucarie si unu care canta si se aprinde da nu-s bune numai fixul e bun... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:24 |
||
al meu se tot taraste prin casa.....deabea astept pastile....il duc pe asta mic la nasica lui sa o stropeasca.... | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 16:24 |
||
Nimeni nu o zis Ana sa crezi in biserica,eu vorbeam de religie Uneori chiar ajuta sa faci anumite slujbe,nu mergi la biserica,nu te inchini la tablouri , nici macar nu vorbesti cu popa ,alta e treaba,dar nu ma pun acum sa dau in altele. Vio fain asa,ai mult de lucru. Noi nu le avem cu mielul asa ca zicem pas. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:24 |
||
Eu nu am zis sa ii dai des dar daca bei tu si te vede trebe sa ii pui si lui macr un picur pe buzute | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:25 |
||
Paivio, scoate-l din priza si da-i-l pana se satura. Cat poa' sa dureze. Si cu luatu' in brate, nu-l mai lua asa des, una doua, in brate... Ca va creste si te va rupe la spate. Ana, bag sama ca esti atee, a? |
||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:26 |
||
Mie imi place, sotu numa friptura deaia am zis ca ii fac sarmale. M-as dce si eu la nasa sa o stropesc dar nu am nasa numai nas...asa ca sa vina el |
||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:27 |
||
am incercat si eu cu picuru...si dupaia tot ii mai trebuit.... | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 16:27 |
||
Da vio, asta am zis si eu, pe buze.. | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:27 |
||
N-as avea nici-o sansa sa-mi dai dreptate Este posibil |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:28 |
||
Deja ma rupe ca are mai bine de 11 kile. Asta deala fara priza portabil asa ca e tot la el... i-am dat si dealea cu priza dar asta e bun...Am fost cu el la tata si vreau sa zic ca s-au saturat amndoi si tata si nevastasa ca numa striga iei si l-au mutat toata ziua de la unu la altu in brate... eu il mai si las, il pun in premergator si zice de cateva ori apoi ma lasa in pace... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:29 |
||
Da' ce? E vreun obicei de Pasti acum cu nasii? Intreb ca nasa e in fapt rau cu biserica. Sa stiu daca are asteptari de la mine |
||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:30 |
||
nu sunt atee dar nici credincioasa nu sunt,sunt prea multe care se bat cap in cap si prea multe intrebari fara raspuns nu are farmec sa ma contrazic acum cu nimeni ca nu va reusi nimeni sa ma convinga ce mare credincioasa sunt daca ma duc la biserica,ma spovedesc ma impartasesc,tin post pup mana la popa si icoanele?eu cred ca credinta consta in cu totul si cu totul alceva o porti in suflet nu sarutand icoane si maine,nu tinand post si de fapt injurand pana nu mai poti. |
||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 16:31 |
||
Pai degeaba nu il mai iei tu daca le permiti lor sa-l tina numai in brate. Zi-le si lor sa inteleaga ca nu e bine si ca tot tie iti fac rau daca il invata asa. Eu l-am dezvatat, dar greu. Zicea mereu "sus".. si ai mei imediat sus. Si ma luam de ei sa nu il ia si asa am scapat. Dar eu sunt deja cu coloana in pioneze. Vrei sa ma urmezi? | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:32 |
||
nui nici un obicei din cate stiu eu cu nasii dar vreau si eu sal invatz cu mersu la stropit....cum asteptam si eu stropitorii cand eram mai mica | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 16:32 |
||
Ai dreptate Ana pana la un anumit punct. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
rinichi cu dublu pielon | 14 | De la: pinicuta 26 Mai 2010 15:45 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design | 1 | De la: XEMONIA 7 Septembrie 2008 22:29 |
Vind aparat fitnes pentru abdomen Ab Rocket | 17 | De la: guritza_casi_ionut 24 August 2009 16:40 |
|
||
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18 |
vand carut hauck rosu roz/patut roz | 2 | De la: flory_sica 11 Ianuarie 2013 19:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural