ana, nu-ti fa griji, nu incerc sa te conving de nimic. Ca fiecare e cu credinta lui. Pana si sa fii ateu, e o credinta, nu? | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 16:35 |
||
---|---|---|
A doua zi de pasti d]se uda si am zis k m-as duce la nasa la udat da nu am nasa. Eu le tot zic dar si-au dat seama si singuri ca ii dureau spatele pe amandoi, pe mine ma doare salele... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:35 |
||
Pai vio cum ai ramas fara nasa? | ||
|
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:36 |
||
ai dreptate Ses si dupa parerea mea fiecare isi stie credinta...deaia nici nu am zis nimic... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:37 |
||
JNe-a cununat un priten bun care nu e casatorit si acu s-a despartit de tipa cu care era cand ne-am casatorit si asa nu avem nasa | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 16:38 |
||
voi nu sunteti cu stropitorii? nui asteptati? | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 16:39 |
||
Nasol si a putut sa va cunune fara sa fie casatorit mamica1maria nush ce-s stropitoriile. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:41 |
||
Va fac un suc de fructe natural,sa va racoriti putin | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 16:45 |
||
a dar nu am spus ca vreti sa ma convingeti doamne feri ca nu aveti cum ,am spus doar parerea mea.si la mine aici in cta in d obrogea nu prea sunt asa datini si obiceie | ||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 16:45 |
||
gata fetelor va las ma duc sa ma apuc de treaba,ca am o gramada mai vb diseara daca mai am forta pupici si spor la treaba |
||
anaROBERT Postat pe 1 Aprilie 2010 16:50 |
||
pai de ce sa nu poata sa ne cunune? I-am spus preotului care e prieten de-al nostru si a zis ca poate, si la botez a venit singur nasu si a facut ce face nasa si cu lumanarea s-a plimbat nepotul | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 17:10 |
||
Vio depinde acum de la preot la preot,in mod normal nasii trebuie sa fie cununati,dar mai sunt preoti care accepta si nasi necununati. Lasa ca poate gaseste nasul vostru vreo nasica | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 18:52 |
||
asta nu se insoara veci k zice ca de ce umbla femeile dupa el numai acu ca are bani si cand nu a avut nu il baga nimeni in seama... Oricum se cam apropie de 40 de ani... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 19:03 |
||
am revenit fetele....ce ati mai facut? | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 19:27 |
||
Buna fetelor. am scapt de virsusi Ce faceti? | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:30 |
||
Ati vopsit outzele?? | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:31 |
||
Buna fetele. Aly_fab am scapat de virusi si ne simtim f bine. Voi cum mai sunteti? Outze vopsim maine sau sambata |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 19:34 |
||
si la noi tot sambata vor fii ouale vopsite... tre sa pregatesc iepurasu:P |
||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 19:43 |
||
si eu tot maine. iepurashul nu stiu daca vine la cel mare, a fost tare neascultator azi....si mi-am ieshit din fire A intrat in vacanta, si are vacanta aproape 3 saptamani...iar azi, facea exact tot ceea ce stia ca este interzis.....isi lua singur scaunul si se urca la medicamente, vroia sa rupa scrisori, imi umbla in portofel, in geanta...pana m-a scos din sarite si i-am dat doua palmutze.... | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:48 |
||
bau, trebuie sa "rasfoiesc" cartea de la tine... si de asemenea trebuie sa ma inarmez cu foarte multa rabdare.... | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:49 |
||
bau si eu vreau un suc, sa imi racoresc creierii. si o tigara ar fi foarte buna!! | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:50 |
||
of of si eu care credeam caci copilasii pe la 4 ani sunt mai ascultatori. Ce faceti de sarbatori? mamica1maria ce aduce iepurasul? |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 19:50 |
||
suc iti dau,tigare nu-ti dau | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 19:51 |
||
asa de tare m-am enervat pe el, acum sta foarte cuminte, in pat, se uita la tv, nu am vrut sa se intample una ca asta, eu nu sunt de acord cu violentza.... si sunt suparata si pe mine ca am ajuns la asta... dar pur si simplu nu ma lasa sa fac nimic.... | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:54 |
||
de sarbatori, nu stiu, nu avem nici un plan... voi? | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:56 |
||
aly_fab cateodata nu ai ce face, bine macar ca s-a cumintit | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 19:56 |
||
vio, ce-ti fac fetitele? am inteles ca ai trei, sa-ti traiasca. eu am zis ca doi este suficient.... ..gata, no more kidz. | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 19:58 |
||
aly_fab ai cam incurcat borcanele,nu vio are trei | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 19:59 |
||
Noi o sa stam acasa si o sa asteptam musafiri | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 20:00 |
||
nu?? scuze, stau prost cu memoria... | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 20:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salina artificiala Timisoara SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24 |
Lectii de PIAN, CHITARA, CANTO, VIOARA SI PICTURA la ClubuldeMuzica.ro | 1 | De la: clubul_de_muzica 6 Februarie 2015 17:58 |
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56 |
|
||
Vand rochita fetita 2-3 ani pt. ocazie: nunta, serbare, petrecere. TRANSPORT GRATUIT | 2 | De la: ms99axl 16 Decembrie 2011 06:56 |
hainute la preturi mici | 1 | De la: miky_m 21 Februarie 2010 20:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural