ce faceti papa bun? | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 20:02 |
||
---|---|---|
eu am un baietzel, nu-mi trebe 3 copiii numai 2. Si noi am zis ca stam acasa | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 20:03 |
||
vio, si nasii nostri au divortat, iar botezul l-a facut doar nasa si cu baietelul ei, nu am avut nas. | ||
|
||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 20:03 |
||
si cu nasu cum va intelegeti? | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 20:05 |
||
Cory_emy stiu ca ar avea trei fete .Dar 2 sunt mari deja. De Paste supita,pireu,snitele , salata de beof ,oua umplute. Nu prea multe,facem ce mancam si noi. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 20:05 |
||
da, asa-i bau!! cory are trei fetite...Citeam undeva ca de sarbatori romanii cumpara de 10 ori mai multa mancare ca de obicei.. Baum, ce bunatati faci tu acolo , imi lasa gura apa!! | ||
aly_fab Postat pe 1 Aprilie 2010 20:08 |
||
Eee nu fac cine stie,dar daca iti plac te invit de paste la masa la noi Noi n-am cumparat mai nimic pt pasti,nu facem cine stie ce. Suc am luat si piept de pui pt snitele iau maine.In rest alimentele pt prepararea mancarii am in casa . Fac mai multa mancarica de pasti ca vin musafiri. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 20:15 |
||
eu maine dimineata ma duc la cumparaturi pt prajituri, trebe sa iau si eu suc, apa minerala, cozonac, mai vad eu maine ca sigur imi mai aduc aminte de ceva... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 20:17 |
||
si mie mi--ai facut pofta....oua umplute,snitele....?mmmmmmmmmm ce bnatati.... |
||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 20:18 |
||
Noi avem nasii tinerei si nu de mult timp casatoriti.Ne intelegem f bine si ne vizitam in fiecare saptamana.Il adora pe al mic si isi doresc si ei un copilas. | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 20:19 |
||
nasii micutzului meu au doi gemeni de 2 ani....deabea astept luni sa mergem la ei...nu`s prea mancaciosi dar cand iol vad pe ai mei li se face si lor pofta....:P | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 20:21 |
||
cand il vad pe al meu.... | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 20:22 |
||
cum stat cu baitza la bebei?la cat timp le faceti?le place?se joaca? | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 20:26 |
||
eu ii fac baitza de 2 ori pe sapt, sa joaca de numa da din maini din picioare toata apa o scoate... | ||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 20:48 |
||
Ce nu pot sa inteleg eu, este cum de puteti fuma cu bebei asa mici??? |
||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:05 |
||
Eu ii fac baita la bebel odata la 3 zile si ii place la nebunie la baitza,n-ar mai iesii din apa. ses cine fumeaza? |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:19 |
||
Pai n-am fost atenta, dar mai multe fete... | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:21 |
||
Tu nu? Daca tot ai intrebat.. | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:23 |
||
Eu nu ,nici nu m-as reapuca pt nimic in lume. Am fumat pana am ramas gravida si atunci am spus stop fumatului. | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:26 |
||
Bravo tie! | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:28 |
||
u ? fumezi sau ai ? | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:28 |
||
Ca si tine. | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:30 |
||
Pt sanatatea mea nu am fost in stare sa ma las,dar pt sanatatea copilului meu m-am lasat Nici sotu nu si in preajma copilasului meu nu se | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:30 |
||
Pai si cum il ia in brate dupa ce a fumat? | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:33 |
||
Sotu nu a fumat niciodata,am zis ca nici sotu nu fumeaza | ||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:35 |
||
Aaa, am inteles ca nu fumeaza in preajma copilului. Da am citit acum atent, asa ai zis. Da, foarte bine. Eu ma refer la cele ce fumeaza chiar ele ca mame si apoi fug la copil. | ||
ses Postat pe 1 Aprilie 2010 21:37 |
||
Nush ,fiecare mamica face cum crede. Eu de abia dupa ce am reusit sa ma las de fumat am realizat mai multe lucruri. In primul rand ii multumesc sotului ca m-o suportat asa atata timp. Eu acum n-as suporta un barbat fumator. |
||
bau Postat pe 1 Aprilie 2010 21:43 |
||
si eu ca si bau....am fumat pana cand am aflat ca sunt gravida....de atunci gata ...si va dati seama cat timp am stat cu tata copilului o luna jumate se fuma in casa....degeaba ii spunea oricine ca nui bine.....si stateam in garsoniera si veneau prieteni deai lui la el si fumau...el era cand fuma in camera....si tot el a fost cu gura mare si nui convenea nimik....acum ma ameninta ca vrea sami ia copilu....:((:(( |
||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 22:19 |
||
eu va las ca mergem la culcare(eu si bebe)....noapte buna si frumoasa sa fiti cuminti si sa visati frumos.....pupacei.... | ||
scolaritzas Postat pe 1 Aprilie 2010 22:21 |
||
eu sunt antifumat, dar sotu fumeaza pe balcon de cand s-a nascut bb. Dupa ce fumeaza se spala pe maini, dar il mai ia in brate cateodata...Si fumeaza cam mult parerea mea mai bine de un pachet pe zi. Nici eu nu ii inteleg pe aia care fumeaza pe langa bb, dar sunt oameni si oameni. Nb mamica1maria |
||
viobregar Postat pe 1 Aprilie 2010 22:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Petreceri Aniversare! @ www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 12 Februarie 2010 02:38 |
Castiga o tabara pentru copilul tau | 1 | De la: adventurecamps 2 Decembrie 2009 15:19 |
vand balansoar - ideal pt alaptat | 2 | De la: carmen_adriana50 8 Februarie 2011 15:44 |
|
||
You want a long life? | 1 | De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55 |
VAND CARUCIOR CHICCO 3 in 1 | 2 | De la: mirela19789 28 Februarie 2010 17:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural