mamici on line

Imi pare rau sa aud asta mamica1maria.

Vio, tot miroase a tutun. El nu realizeaza cat de mult. Dar cred ca ar trebui sa stai de vb cu el, ca nu face bine nici pt bebe nici pentru el. Daca mi-ar fi fumat, i-as zice ca ii dau sa tina sau sa se apropie de bb numai dupa ce face dus, daca a fumat. Si atunci alege singur, sanatate copil (si a lui) sau tutun si singur.

Bine, nu iti dau idei. Nu intelege gresit. Iti spun cum as fi facut eu. Am fumat tot un pachet si ceva pe zi si este enorm de mult. Pute tot in jurul tau. Si ma gandesc ca in casa miroase a bebelus... mmm. E pacat de mirosul ala. Ca in timp dispare..
ses
Postat pe 1 Aprilie 2010 22:44
buna, sarah. depide ce cauti.. daca vrei desene, sunt la "cartoons & anime" dai click si intri ... ce desene cauti? eu amcont si pt "lebedele" am faxut cerere.. dar, daca vrei ceva anume, cred ca poti sa cauti si in "search" (sus dreapta) si gasesti. eu caut in engleza ca vreau sa "prinda" repede fimiu, limba. dar au si "chestia cu steagurile" si poti cauta in romana. doar sa alegi steguletul nostru. Apoi e simplu. Apropo, Veronica (preferatul lui fimiu) are subtitrare in engleza. si, inca ceva.. daca iti faci cont, se misca mai bine site-ul.
hamham
Postat pe 1 Aprilie 2010 22:44
feteleor am revenit,cam obosita dar tot am revenit

voi ce faceti?
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 22:46
Nu stiu ce sa zic, se fereste cat poate el de bebe cu fumatul, e constient ca nu e sanatos mai ales ca are si ceva prob cu picoarele(i se incarceiaza noaptea). Eu i-am tot zis, dar zice ca nu se poate lasa. Problema ii nu ca nu se poate, dar cei cu care umbla toti fumeaza...
Si mama lui ii zice tot timpul si el ii raspunde ca de baut nu bea, de umblat la curve nu umbla macar sa nu ii mai zica de fumat...
Sal'tare Ana.
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 22:57
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:01
eu sunt o mamica care fumeaza si ce legatura are cu copilul>?

se fumeaza numai in alcon unde copilul nu are acces..deci....nu este in fumul meu deci nu inhaleaza.

ca mirosi a tigara langa copil este alta mancare de peste,nu are nici o treaba mirosul cu fumul ,nu il afecteaza cu nimic.
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:11
fetelor, cum ati petrecut 1 aprilie? ceva pacaleli?? copilasii ce va fac? ana, cum se simte robert??
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:25
nimic special de 1 aprilie aly o zi obosnuita iar pacalita nu ma las eu as usor ,m-am lasat odata acum nici o sansa

robert ce sa faca vad ca iar a inceput sa tuseasca si sa aibe mucisori de azi am inceput tratamentul de imunitate...singulair si aerius sper sa nu mai avem problem.

voi ce faceti tu copii si pc tau?
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:28
naspa cu racelile astea...
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:29
daaa nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa ii mai dau dar acum gata cu antib de acum o iau pe ceaiuri babesti si medicina naturista pe langa tr asta de imunitate si poate poate
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:31
bine ca nu mai ia antibiotice. ana, si mucusorii respectivi au rostul lor si contribuie oarecum la imunitate, cred eu...corpul uman este atat de bine organizat, nici nu ne putem da seama. si al meu mai tuseste....dar asta este, nu ii mai dau nici un medicament, o sa-i treaca...
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:34
am inceput din seara asta cu aerius sper sa aibe si rezultate dar antibiotic gata nu ii mai dau decat daca imi face febra mare si n uscade in 3 zile atat,ma fac eu doct lui de acum
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:36
Buna fetele.

mamica1maria imi pare rau ca treci prin asta

Vio inseamna ca sotul tau are ceva probleme,nu si-a facut analizele? Asa a patit mai un om care fuma de 35 de ani si i-a zis doctorul ca daca continua asa i se v-a aputa piciorul si astfel decat sa i se amputeze piciorul a preferat sa se lase de fumat.

aly_fab azi a fost o zi obisnuita si pt mine .

Nu v-am zis fetele ce efect bun a avut ceapa la noi,ne-a ajutat enorm.A doua zi eu eream fresh,iar bebe nu mai tusea.
bau
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:37
ses, buna.. cred ca era cu referir la mine, ai dreptate, e un miros urat, dar azi am avut o zi aiurea si le ziceam la fete ca ar merge o tigara...am o prietena care fumeaza si cand vine mai trag cate un fum, nu sunt obsedata de tigari, n-am mai fumat una intreaga de cand am aflat ca sunt gravida, in schimb recunosc ca savurez un fum cand am cu cine... nu dau socoteala, ziceam ca fapt devers
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:39
da chiar asa si eu fumez nu pot spune ca sunt o fumatoare inraita un pachet de tigari ma tine 3 zile dar niciodata nu fumez langa copil sau fumul sa ajunga la copil,asta nu iar mirosul inafara ca este neplacut n uafecteaza cu nimic si oricum nu miroase ca o tabachera

sal-tare bau ce faci?
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:41
pfff... divers. fumatul a fost singurul meu viciu...
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:43
uite am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti.
bau
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:45
si eu fumez si recunoasc ca nu ma pot lasa de ele si sincer nici nu vreau deocamdata sa fac pasul asta..de ce?inca ma simt bine
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:45
ana, daca chiar vrei te poti lasa sunt sigura, e alta poveste daca nu vrei...bebe meu de trei zile am inceput cu suc de mere...de fapt i-am dat azi pure de mere..nu suc, am un storcator trebuie sa bagi 1 kg de mere sa iasa ceva, si prefer blenderul...sper ca e ok pt el pure... vpi cu ce ati inceput, prima si prima data?
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:48
de reusit e cam greu sa te lasi ,trebuie multa voita.
Aly_fab
bau
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:49
eu prima data am inceput cu suculetul de mere amestecat cu suculetul de la un morcov,apoi am adaugat si portocala dupa 3 zile
anaROBERT
sal bau, ceapa poate face minuni...
aly_fab
ce nazdravanii au facut copilasii vostri azi?
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:52
asa ma gandeam si eu ana.
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:54
eu prima si prima data am facut suc de mar,aveam si eu un storcator pe atunci ca al tau , asa ca faceam pe razatoare si apoi storceam prin tifon.Cu morcovul o fost mai greu,dar am reusit.... Acum am storcator bun si bun face orice. Eu portocala am bagato mult mai tarziu.
bau
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:55
portocala asa repede ana? Eu am inceput cu suc de morcov la 3 luni si laa 4 supa de zarzavat.
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:56
Aly_fab nazdravanii face in fiecare zi ,atat de multe ca nici nu le mai stiu stiu neuronul e vinovat
bau
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:56
eu am si acum foile de la pediatra de cand am inceput diversificarea in fiecare luna imi scria saraca femeie ce si um si cat sa ii dau ,asa de grea de cap eram
anaROBERT
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:57
buna ideea cu tifonul, am uitat complet de tifon, merci bau
aly_fab
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:58
Al meu storcatorul e foarte bun...
La al meu bb ii ies maselutele de jos, dar sa zicem ca am reusit sa il fac sa doarma noaptea. Azi noapte a dormit de la 9.30 la 7 si la 7 a baut lapticul si a adormit pana la 9.30
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Litoralul romanesc 3 De la: Pitu 29 Ianuarie 2012 12:57
Pandantive argint cu cristale tip Swarovski 1 De la: dacris 30 Ianuarie 2010 19:31
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! 2 De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23
haine baiat 2 De la: raluk_geoargiana 8 August 2009 11:38
Carucioare Pierre Cardin la pret de importator 1 De la: piticulvesel 21 Februarie 2010 10:48
Setari Cookie-uri