Daca manca deastea nu il mai strsez cu ficatelul, sa vad acu is curioasa daca mananca drob. I-am dat si fier haussman acu o sapt, dar l-a constipat si am renuntat |
||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:22 |
||
---|---|---|
Ana e bun. Crenvusti ii dai? | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:23 |
||
vio, pai e bine...... numai sa nu i se aplece ...fetelor va las noapte buna voua si la bebici. mai vorbim! | ||
|
||
aly_fab Postat pe 2 Aprilie 2010 00:25 |
||
aly_fab pun lafiert morcov,pastarnac si spanac si itot la blender,il adora. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 00:26 |
||
aly_fab pun lafiert morcov,pastarnac si spanac si itot la blender,il adora. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 00:26 |
||
da vio ii dau crenbwsti de piept de pui ,carnati nu am incercat niciodata. aly te pupacesc i pe tine si pe copii tai .somn usor mai vorbim |
||
anaROBERT Postat pe 2 Aprilie 2010 00:26 |
||
Noapte buna aly_fab | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:26 |
||
stii din ce is facut crevustii de pui? Piele de pui sau pasare, toata pielea care ramane de la piept desosat, etc o baga in crenvusti. Pielea e foarte toxica... | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:28 |
||
Si iti spun chestia asta ca am o prietena care lucreaza la o firma de preparate de pui la crenvusti si ea mi-a spus. | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:30 |
||
somnik ushor aly_fab ,pacat ca ne parasesti. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 00:31 |
||
te contrazic voi difera de la crenbwsti la crenbwsti eu ii du numai din piept e pui numai de la gepeto care chiar sunt numai piept de pui,cere sa citesti prospectul. | ||
anaROBERT Postat pe 2 Aprilie 2010 00:31 |
||
nimeni nu o sa scrie pe prospect ca contin piele ca e interzis conform normelor comunitare dar de bagat tot baga | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:33 |
||
Acu tu stii cum e mai bine pt copilul tau. Eu urasc cremvustii k nu i-am suportat cand am fost insarcinata si acu daca ii vad mi se face scarba | ||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:34 |
||
Fiecare face cum crede,eu nu i-as da la bebele meu mezeluri ,carnati,drob si alte cele ,mai ales carne de porc si preparate din porc,exclus. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 00:37 |
||
porc si mezeluri exclus si la al meu copil din alimentatie dar acesti crenbwsti sunt minunati cat sunt de buni si ce miros placut au si nu cred ca asta este compozitia lor ar tebuii sa fie grasi dar...din contra | ||
anaROBERT Postat pe 2 Aprilie 2010 00:38 |
||
pai eu le prepar nu cumpar drob sau carnati. Si cum spuneam fiecare mamica stie cum e mai bine pt bb ei. Mno va las si eu nb. Mai intru eu maine seara daca nu sunt foarte obosita |
||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 00:39 |
||
pa pa voi somni usor | ||
anaROBERT Postat pe 2 Aprilie 2010 00:41 |
||
nb somnik ushor | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 00:48 |
||
bau stropitorii sunt barbatii care merg in vizita la femei si le dau cu parfum. Mai exact in prima si a doua zi de Pasti barbatii care vor merg la stropit. Se inarmeaza cu un parfum si merg ijn vizita la cunoscuti si pe femeia caree este in casa o "stropeste" cu parfum. Este un obicei unguresc, la noi in ardeal se practica dar in ultimii ani mai rar. Maria esti din Oradea? Imi pare rau pt situatia in care esti dar eu zic ca nu va reusi sa iti ia copilul. Va doresc Paste Fericit si multa sanatate!!! |
||
Pitu Postat pe 2 Aprilie 2010 08:17 |
||
Vio cred ca si eu o sa-i dau fetiteti mele sa guste din drob. Il face tata si este super. Inca nu stiu daca va fi din miel sau ied. Mai vedem. Oricum e bun si abia astept sa mananc.mmmmm | ||
Pitu Postat pe 2 Aprilie 2010 08:19 |
||
maria , gata am vazut ca esti din oradea si imi amintesc ca ne povesteai de tatal copilului. E un rau dar sa nu te lasi la el. Cum e cu scoala? Iti tin pumnii pe mai departe | ||
Pitu Postat pe 2 Aprilie 2010 08:22 |
||
Neata Mda, aseara am adormit in post. Deci Aly_fab, da.. te auzisem pe tine cu tigara si m-am gandit cum e. Dar dupa ce mi-ai raspuns am inteles. Nu e ca te justifici ca nu ti-am cerut socoteala. Eu zic de cele care fumeaza si au copii mici. Pai ma ana.. Nu ii face rau mirosul ci doar fumul ?? Ce vb e asta? Ia intreaba tu un nefumator daca ii face bine sau ii este macar indiferent mirosul?Ai idee ca sunt oameni care au dureri de cap doar de la miros? Oricum, asta mi se pare o chestie de egoism din partea lor. Si o spun, pentru ca stiu ca am fumat si eu si nu simteam cat de puternic este, decat cand m-am lasat si am simtit de la altii. Nu stiu cum pot ele sa mai mearga la bebe sa-l ia in brate si sa duhneasca a tutun Fac dush? Ca si in cur iti intra mirosul ala... scz de expresia intra... Ma rog, cand nu e un bebe cu care sa stai tot timpul in brate, poate mai e cumva, dar cand e asa mic... nush...chiar nu inteleg. |
||
ses Postat pe 2 Aprilie 2010 08:32 |
||
Neatza Ses mi-am amintit ceva cand ai zis ca mirosul face rau. I n anul I de faculta am stat in camera cu 4 fumatoare care fumau in camera cand eram eu acasa. Si ma-ntorc intr-o lune dimineata si putea in camera a tutun de iti venea sa vomiti, am lasat eu un pic geamul deschi dar eram obosita de pe drum si m-am culcat, m-am trezit cam peste o ora cu o durere de cap ingrozitoare, chiar am si vomitat...Asa ca ai dreptate si mirosul face rau nefumatorilor... Eu nu am pus tzigara in gura in viata mea si nici nu am de gand. |
||
viobregar Postat pe 2 Aprilie 2010 08:52 |
||
F bine vio, bravo! Eu am fumat si inca ma intreb de ce... | ||
ses Postat pe 2 Aprilie 2010 08:53 |
||
neata fetelor. vad ca vb de tigari. desi sunt fumatoare cand am fetita acasa nu fumez decat pe balcon cu usa inchisa sa nu intre fumul in casa.eu incerc sa ma lasa de ele dar nu prea reusesc.am redus numarul lor.eu inainte fumam 1 pachet pe zi acum 1 pachet la2 zile. cat am fost insarcinata si cat am alaptat nu am fumat deloc ca nu mai suportam fumul de tigare imi venea sa vars de la el.dar dupa ce am terminat cu alaptatul la o perioada de o luna cred eram in vizita si am luat si eu o tigare sa mearga la cafea si uite asa m-am trezit ca m-am apucat iar de ele. | ||
gaby8101 Postat pe 2 Aprilie 2010 10:07 |
||
Ai dreptate ses nu sunt nici eu de acord cu fumatul langa copil sau in apropierea copilului.Nu stiu cum se poate afirma ca daca fumezi pe balcon nu se simte. In momentu lin care ai intrat din nou in camera mirosi a fum de tigara. Si eu sunt fumatoare, fumez cam 3 tigari pe zi si numai dimineata la cafea. Mai sar calul cand sunt in vizita sau la un chef, in rest cam atat. Cand am fost insarcinata cu fata am fumat tot asa doar la cafa si in ultimele luni nu am mai fumat de loc |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Aprilie 2010 10:42 |
||
Neata fetele mai vin cu un mesaj in legatura cu tigarile. Nu stiu cum ziceti voi ca fumati afara pe balcon si ca nu se simte, nu va-ti pus intrebarea in momentul in care va luati copilul in brate credeti ca el nu simte? Eu zic ca da, iar in loc sa va desfatati cu mirosul lui de bebe, un miros pe care nu-l ve-ti mai simti niciodata, numai in cazul in care faceti altul, simtitim miros de tigara parerea mea. Nu va spun aceste lucruri doar asa dar ganditi-va ce frumos miroase un bebe. Va doresc Sarbatori Fericite si un Paste Fericit alaturi de cei dragi. Va pup tusi_Oli |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Aprilie 2010 11:00 |
||
buna dimineata fetelor.Va doresc un Paste Fericit! | ||
chanty Postat pe 2 Aprilie 2010 11:04 |
||
La fel voua un Paste Fericit si sa va aduca iepurasul multe, multe ,multe bucurii | ||
tusi_Oli Postat pe 2 Aprilie 2010 11:06 |
||
bla bla bla ca nu se simte fumul de tigara Mah...eu sunt fumatoare si ar trebui sa fiu ignioranta de-a dreptul sa cred o aberatie de genul fumez acolo si nu se simte in casa Pe mine ca sunt fumatoare ma deranjeaza dimineata daca simt fum de tigara dapai pe copil. Poti sa-ti speli dintii si gura pana iti sare zbaltu pe ochii ca in momentul cand te duci langa el pute de te ia zmaul...acu e mic dar peste vreo 3/4 ani iti zice el singur mama puti!!!! acasa aproape deloc fumez.... dar tot se simte ca iau fumul cu mine de pe unde umblu toata ziua si il bag in casa. Ar insemna sa ma schimb de n ori si sa fac dusuri de n ori...Eventual sa-mi montez vreo camera ca la NASA sa intru sa ma dezinfecteze si dupa sa ma duc mai departe. Bla bla bla Pasti fericit!!!! |
||
alinakatt Postat pe 2 Aprilie 2010 12:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
INVATA RAPID SI SIGUR! REZULTATE GARANTATE | 1 | De la: mariutza_mea 7 Februarie 2009 00:47 |
Lapte Humana 2 cutie de 1500 grame | 2 | De la: hranacopii 19 August 2008 16:10 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 1 | De la: tavibkk 4 August 2009 22:59 |
|
||
Lenjerii de pat moderne | 7 | De la: garbo_13920 27 Septembrie 2013 11:29 |
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural