Buna fetele. chanty sarbatori fericite alaturi de cei dragi lorena05 multumesc pt informatie,chiar nu am stiut de acest obicei. Fetele in legatura cu mirosul de tigare,tin minte cand eream graviduta ,mergeam in magazine si simteam cate unu ca duhneste a miros de tigare si ma strambam ca un copil mic,nu suportam sub nici o forma acel miros(ce o fi zis oamenii daca m-o fi vazut ca am cata cu capu ) Si acum cand vine un fumator la mine,chiar daca a fumat afara si vine la mine in casa,simt parca ca-mi lasa mirosul de tigare peste tot pe unde trece.Chiar nu mai suport mirosul ,chiar daca sunt constienta ca asa am fost si eu odata. Ii obligam pe ceilalti sa ma suporte asa.Nu concepeam ca femeie sa se uite urat la mine sau sa se strambe ca eu fumam sau miroseam a tigari si nu puteam sa stau fara sa fumez. E o realizare f mare pt mine ca m-am lasat de ele,ma gandesc cum era pt sotu meu sa ma duc la el sa-l sarut dupa ce fumam o tigare Acum imi dau seama cum isi dadeau seama parintii mei ca fumam,chiar daca inainte sa intru in casa imi luam guma,imi dadeam cu parfumuri,tot miroseam. Eu am inceput sportul asta de mica,ca si parintii mei au fumat cand eream noi mai mici si musafirii fumau,asa ca si noi am invatat sa fumam pe ascuns.Numai ca parintii mei s-au lasat de fumat si hop ne cam prindeau oricat de bine ne ascundeam. Eu fumam f mult ,uneori chiar si 2 pachete pe zi. Fetele daca reusiti sa va lasati de ele,nu va mai apucati, cafeaua am aflat de abia dupa 1 jum de nefumat,ca se poate bea si fara tigari Si numa daca te lasi dintr-o data reusesti,daca le scazi si cresti nu reusesti,ca eu am incercat de multe ori si pana am ramas gravida n-am reusit,si atunci m-am lasat dintr-o data,intradevar o trebuit sa fac multe schimbari in viata mea. Va place romanul meu ? |
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 13:27 |
||
---|---|---|
best seller de 3 ori m-am lasat de fumat perioade lungi de ani cam doi la numar si tot de atatea ori m-am reapucat....sunt fara speranta |
||
alinakatt Postat pe 2 Aprilie 2010 13:35 |
||
taree alinakatt . Nu vrei tu sa-ti lasi prietenul(tigarea) Eu nu acuz persoanele care fumeaza pt ca stiu ca asa am fost si eu si din viziunea unui fumator se vad lucrurile altfel. Eu ma cam amuz de ei,ca stiu ca si altii se amuzau de mine,de exemplu am mers la un drum lung cu masina cu un prieten de-al sotului, la fiecare oprire iesea afara si-si aprindea tigarea macar sa traga un fum Sau eu cand eream la scoala,ieseam afara,pe ploaie,ninsoare,frig de-mi ingheta mana,macar sa trag un fum Acum mi se pare asa de comic. |
||
|
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 13:44 |
||
Eu nu acuz fumatoriii dar ma dispera cand sustin aberatii de genul mai sus mentionate....sa fi fumator inseamna sa fi si constient ca indirect faci rau altuia mea culpa daca am fost acida |
||
alinakatt Postat pe 2 Aprilie 2010 13:48 |
||
Pai daca fumatorii sunt constienti ca fac rau altora,atunci de ce le mai fac rau? Ori nu sunt constienti de acest lucru,ori nu le pasa. |
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 13:52 |
||
Eu de exemplu cat am fost fumatoare nu imi dadeam seama ca ii fac rau sotului prin faptele mele. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 13:53 |
||
Mamici de pitici ce mai faceti? | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 13:59 |
||
buna mamici, va doresc un Paste Fericit! sa aveti liniste si caldura in suflet... cat despre tigari am impresia ca m-ati certat si pe mine ca si eu fumez, sper sa ma las si eu de ele ciocnim un ou si pentru voi de aici de la brasov |
||
Laura_M Postat pe 2 Aprilie 2010 15:11 |
||
Va uram si noi paste fericit si multa multa sanatate | ||
corina_dragoi Postat pe 2 Aprilie 2010 15:56 |
||
Eu sunt foarte foarte suparata ca in Romania nu se poate merge aproape nicaieri, restaurant, cafenea, terasa, etc fara sa te intorci acasa mirtosind a fum de tigara si fara sa te usture ochii si ce sa mai vorbim despre luat copii. In acest caz cei discriminati sunt nefumatorii. Exista legi in acesta privinta si nu le respecta nimeni. Eu nu mai locuiesc in romania si aici in Italia nu se fumeaza in nici un spatiu inchis si este super pt ca pot sa ies cu copii la restaurant sau pot sa-mi beau cafeau dimineata la bar (cafenea). Cat eram in romania eram disperata, chiar si fara copii imi era groaza sa ies pe undeva din cauza fumului. Imi cer scuze fata de fumatoare dar uneori persoanele care fumeaza sunt foarte egoiste si au inpresia ca li se cuvine tot. |
||
corina_dragoi Postat pe 2 Aprilie 2010 16:04 |
||
fiecare face cum crede ca e mai bine. Intradevar cand am fost gravida,am fost intr-un local la nefumatori si niste fumatoti s-au pus sa fumeze,m-am suparat si l-am intrebat pe chelner,unde ese de nefumatori,iar el mi-a spus ca acolo unde stateam eu, i-am zis ca eu il contrazic,ca vad ca se fumeaza,inseamna ca e de fumatori si atunci i-a luat pe acei copii si i-a dus in alta parte. Eream suparata ,ca nu mi-o fost deloc usor sa ma las de tigari,si daca am reusit sa nu mai fumez eu,nu vroiam sa fumez pasiv. |
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 17:44 |
||
Ce de mamicutze harnicutza.Nu mai e nimeni aici.Fetele mai luati o pauza de cafea | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 18:03 |
||
buna fetelor! Paste fericit!!! implinirea tuturor dorintelor si sa aveti bebeii sanatosi! asta e cel mai important, eu din pacate sunt extrem de suparata voi petrece acest paste cu emy la spital. | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:02 |
||
Paste fericit !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 2 Aprilie 2010 19:07 |
||
Mony, pune mana la treaba si pregateste oole, mielu'... nu mai sta pe forum! Nu ti-e rusine?? | ||
ses Postat pe 2 Aprilie 2010 19:08 |
||
voi ce mai faceti , ati terminat treaba ? eu din pacate nu am pregatit nimic acasa , noroc cu mama ca am trimis fetele la ea ! ca nu am apucat sa pregatesc nimic de ieri dimineata ne-am internat. | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:13 |
||
Cory pai de ce la spital? Ce s-a intamplat? Ses n-am deloc rusine Mancarica o fac maine...curatenie,mai am decat balconul,in rest,am fost harnicutza de dimineata |
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:14 |
||
Paste fericit salina | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:16 |
||
bau stii ca v-am povestit zilele trecute ce am patit si de la diagnosticul de rubeola am ajuns la rujeola si am venit la spital deoarece am citit ca rujeola la copilasi pana in trei ani poate da complicatii... dar surpriza aici mi-au spus ca de fapt a facut alergie la medicamente mai exact la augumentin .......dar sincer eu nu cred dar asta e important sa o vad pe emy bine cat mai repede | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:19 |
||
ce prostie,doamne ce doctori incapabili avem in Romania,nu stie cum arata rujeola si cum arata alergia,vai si amar.Si totusi care e adevarul.I-a facut analize sa vada,ca daca face analize poate afla cauza exacta,asta trebuia sa faca de la inceput. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:22 |
||
deocamdata si aici in spital la boli infectioase au vazut-o trei medici si acestia au avut trei variante diferite ....vom vedea rezultatul analizelor | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:25 |
||
eu ma mir de mine cum mai rezist nu dorm de doua nopti iar ziua nu am apucat decat sa atipesc vreo 20 minute in rest nu pot dormi cand vad cat de chinuita este si mai ales cand inca nu vad solutia cea buna ca de experimente m-am saturat | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:28 |
||
azi a trebuit sa o intepe de doua ori ptr analize ca asa e la noi ne mai vine o idee si hai sa vedem ce iese. Dimineate i-au recoltat analizele si la prinz cand a venit contravizita a intrebat sefa de sectie de ce nu i-au recoltat si test rujeolic si iata cum ne-a mai intepat odata ca plins micuta cum nu a plins ea de cand este | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:31 |
||
groaznic,deci nu-mi pot imagina ce cauta astfel de doctori in spitale,in medicina. Dupa ce ca dau antibiotice dupa cum ii taie capul,nici macar nu stiu sa evalueze o boala.Sunt tot ma dezamagita cand aud asa ceva.In ce localitate stai? Imi pare rau ca trebuie sa o chinuie pe micuta din cauza ca nu sunt buni de nimic. |
||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:32 |
||
vorba lui mircea badea traim in romania si...........sunt atat de amarata ca nici nu stiu ce sa fac....numai ma gandesc ca de doua saptamani am cheltuit atatia bani pe doctori si medicamente dar vreau sa o vad pe ea bine nimic altceva | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:33 |
||
stau in bucurestiul asta imputit si estree al doilea spital pe care il vizitez in decurs de doua sapt inafara de medicul de fam care e pediatra ei | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:35 |
||
Cand vin analizele? | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:36 |
||
asa este , pai cea care mi-a zis ca am intoxicat- o cu medicamente ,in masura in care eu nu i-am dat decat ce mi-au prescris ei "medicii eminenti" ii prescrie alt antibiotic acum ..azitromicina sirop pe care binenteles ca la vomat ca e super nasol la gust!!! dar eu ma intreb ptr a recomnda un antibiotic la copil nu trebuie sa faci niste teste sa vezi daca face vreo alergie ...nu asa ar fi logic? sau cum mai intai prescriem si asteptam sa vedem ce reactie are? | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:38 |
||
pai si nu ai intrebat-o pt ce i-a prescris antibiotic? Ai tot dreptul sa sti si sa-ti dai consimtamantul.Nu sa faca ei experimente pe fetita ta. | ||
bau Postat pe 2 Aprilie 2010 19:40 |
||
va rog sa ma scuzati daca am vorbit prea acid dar sunt disperata si ma simt neputincioasa in fata acestei prb , deci nu mai se pune prb de bani se pune prb de incompetenta unora care din pacate profeseaza ........din cauza lor in loc sa stam fericiti impreuna suntem fiecare in cate un colt , eu cu piti la spital ,fetele la mama si sotul acasa ........super nu ? sa nu iti vina sa mori? | ||
cory_emy Postat pe 2 Aprilie 2010 19:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
Am nevoie de sustinerea voastra ! | 1 | De la: creatza 11 Noiembrie 2008 19:16 |
Imunoglobulina Antihepatita B (HBIG) | 1 | De la: sonyscorpion 6 August 2008 00:34 |
|
||
Masa de infasat noua | 2 | De la: hranacopii 20 August 2008 16:47 |
Hainute &incaltaminte copii !!! | 1 | De la: bright 26 Iulie 2010 16:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural