anaROBERT te asteptam sa ne dai si noua musaca | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:42 |
||
---|---|---|
fetelor dragelor aici e atat de frumos!am fost la sanius,la h 16 avem curs cu prof la schi...sa vedem ce-o iesi .E si mama cu noi,azi dimineata la cafea,povesteam si zicea mama:,,Eii draga mea acum 33 de ani,la ora asta o asteptam pe Grete(o prietena de-a ei)sa vina la cafea.Dureri nu aveam desi eram cu apa rupta de cu seara....cand a ajuns Grete la mine m-a certat..esti nebuna? vrei sa moara copilul?imediat la spital!m-a dus la spital,era domnul doctor Lipeanu de garda care m-a luat,m-a urcat pe masa,m-a legat si sub asistenta a 12 studenti exact in minutele cutremurului...ai venit pe lume draga mea."....cam asa imi povestea mama azi dimineata:-).v-am pupat fetele,am plecat la masa,sa sarbatorim noi cele 3!(generatii) | ||
chanty Postat pe 4 Martie 2010 15:18 |
||
chanty LA MULTI ANI sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata. Chiar i-am citit si sotului ce a povestit mama ta si a zis ca si el a "simtit" cutremurul, era in burtica |
||
|
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 15:26 |
||
multumesc mony,si voi sa aveti parte de tot ce-i mai bun!!salutari sotului .te pup | ||
chanty Postat pe 4 Martie 2010 15:27 |
||
chanti la multi ani sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de realizari,te pup si sa va distrati frumos . da mony am luat de pe ''batranul google'' o reteta sper sa fi iesit buna nu am gustat-o pentru ca mie nu imi place si cum mi-a mai ramas carne am facut si cateva suberecuri nici alea nu imi plac dar sotul meu le devoreaza cand vine,v-as da si voua cu mare placere sper ca nu v-am facut pofta . |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 16:24 |
||
anaROBERT chiar n-am mai facut musaca de mult,mie imi place sa pun in loc de carne tocata,carne de pui. Mai este musacaua de dovlecei,musaca de vinete,dar cea de cartofi mie imi place cel mai mult. |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 16:40 |
||
chanty multumim,transmite si el salutari | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 16:41 |
||
nush de care este ca nu ma tenteaza niciuna eu am facut de cartofi cu carne tocata de pui. este a doua oara cand fac asa ceva |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 16:45 |
||
Ce tare esti , faci dar nu-ti place. | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 16:51 |
||
da nush de ce nu imi place in general nu imi place mancarea cu carne tocata da sarmalele le devorez si chftelele de asemenea dar in rest nu agreez alta mancare cu carne tocata,ce socata sunt | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 16:55 |
||
anaROBERT poti sa faci si fara carne tocata,cu piept de pui de ex este un deliciu..yamy yamy | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 17:01 |
||
imi imaginez ca este un deliciu nu am facut niciodata,asta e a doua oara cand fac cu carne tocata si sper sa nu mai fac deloc cu nici un fel de carne e prea complicata pentru mine . | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:02 |
||
eu sunt genu de perdoana care imi plac retele complicate | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 17:13 |
||
aaaaaaaaa da am si eu o prietena care la fel este,inventeaza ea acolo dar pana la urma iese bun ce face ea din mintea ei,mie nu imi place sa imi petrec mult timp la bucatarie | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:18 |
||
Eu din pacate nu am timp sa stau in bucatarie | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 17:24 |
||
nici timpul nu imi permite asa estematentia este orientata la copil si nu prea pot face mare lucru la buc cu el in preajma ca imi trage pe acolo,umbla la aragaz mi se urca la masa si mim ieste frica sa nu cada si nu pot fi cu un ochi l;a mancare si cu unu la el.dar cand doarme dupa masa pot face si o mancare si eventul o curatenie daca este cazul. | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:27 |
||
Stiu cum e Ana ,de aceea si mie imi este greu.Cand esta sotul cu al mic pot sa-mi fac treburile,dar in rets n-am nici o sansa,nici cand doarme,ca doarme cate o juma de ora si nici nu apuc sa-mi termin mancarea. | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 17:38 |
||
imi aduc aminte cand avea fimiu vreo 3 sau 4 luni in orice caz era perioada in care avea colici nu puteam face nimic dar absolut nimic,imi faceam dus cu el in carut cu mine in baie,sotu era la munca si imi amintesc ca faceam mancare noaptea sau mai ales cand dormea el bine dimineata la 4 atunci ma trezeam si faceam mancare si pachetu sotului | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:41 |
||
fetelor pe langa casa, mancare mai am si de invatat o gramada. In primul rand am de terminat lucrarea de disertatie pt master, apoi scriu un articol pt o revista si mai invat pt doctorat. Dar am noroc ca e bebele cuminte si intr-un fel sau altul reusesc sa le fac pe toate. | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 18:17 |
||
Felicitari.Si eu am faculta,examene si lucrarea de licenta si contabilitatea la mai multe firme,deci e de lucru | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 18:24 |
||
mony unde ai fugit? | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 18:27 |
||
sunt prin zona , am un pitic f matzait care incearca sa ma duca la limite,dar i-am zis ca nu reuseste. | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 18:32 |
||
tu ce faci Ana? | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 18:36 |
||
Ana multumesc mult pentru urari.te pup | ||
chanty Postat pe 4 Martie 2010 18:44 |
||
M-ai parasit Ana???? | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 18:51 |
||
Fetele am luat gel pt gingii,cum se foloseste? | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 19:03 |
||
am revenit,fimiu a reusit sa ma dispere astazi am transpirat . mony iti pui putin gel pe deget tu si il dai pe el pe gingiute dintr-un capat in altul si sus si jos |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 19:16 |
||
Multumesc Ana.Asa am facut si vad ca a si dormit putin si nu o mai marait. Cat timp se mentine efectul?Dupa cat timp pot sa-i dau papa? |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 20:10 |
||
nu exista o regula efectul si-l face imediat de papat poti sa ii dai oricand nu are treaba gelu cu asta. | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 20:17 |
||
Spunea cineva sa nu-i dau sa pape dupa ce ii pun gelu sa nu se inece de aia am intrebat.Dar a trecut oricum mai bine de juma de ora.Multumesc | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 20:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna mamici | 2 | De la: Alina80 13 August 2009 11:06 |
Preluare de celule stem | 2 | De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32 |
Vand rochita fetita 2-3 ani pt. ocazie: nunta, serbare, petrecere. TRANSPORT GRATUIT | 2 | De la: ms99axl 16 Decembrie 2011 06:56 |
|
||
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:13 |
VAND SCAUN AUTO INGLESINA NOU | 2 | De la: camy_angel4u 7 Aprilie 2009 00:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural