mamici on line

analizele vin abia luni! ca o parte au trimis la institutul cantacuzino
cory_emy
Postat pe 2 Aprilie 2010 19:43
am intrebat dar mi-a spus ca din cauza febrei mari nu o poate lasa fara antibiotic ptr a nu face si a;te complicatii
cory_emy
Postat pe 2 Aprilie 2010 19:44
Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta.Sper sa treceti cat mai repede peste asta.
bau
Postat pe 2 Aprilie 2010 19:51
va las ca s-a trezit printesa mea ...poate ne mai auzim daca nu sunteti prea ocupate inca odata Paste fericit!!!!
cory_emy
Postat pe 2 Aprilie 2010 19:52
v-ati culcat deja?
scolaritzas
Postat pe 2 Aprilie 2010 23:03
ms fetele...tinetimi pumnii sa pot sa scap de probleme...eu o sa ma rog...va pup...ms lorena05...
scolaritzas
Postat pe 2 Aprilie 2010 23:29
imi pare rau pentru cory...insanatosire rabnica.....va fii bine...
fetele...daca nu ne mai vedem va urez de pe acuma PASTE FERICIT SI LUMINA IN SUFLET...DUMNEZEU SI INGERII LUI SA VA PAZEASCA....MAICA SFANTA SI INGERASII SAI PAZEASCA PE BEBEI NOSTRI....
Vam pupat..
scolaritzas
Postat pe 2 Aprilie 2010 23:38
Buna fetele.
bau
Postat pe 2 Aprilie 2010 23:54
buna fetlor ce faceti eu unt rupta de cat am avut de munca astazi ,si cu un copil bolnav
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 00:25
Buna Ana. Pai iar a racit Robert?
bau
Postat pe 3 Aprilie 2010 00:27
da moni este infundat si tuseste foarte urat cu senzatie de voma,de fapt in seara asta mi-a vomitat de 2 ori nu mai stiu ce sa fac....
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 00:29
buna, fetele... alimente noi, in primul rand, cred ca e bine sa consultati pesiatrul... eu nu am facut nici un pas fara un telefon inainte.. apoi.. imi pare rau pt bolnaviori... Al meu a avut bronsiolita de curand si 10 zile am stat pe injectii destul de nasol ca deja invatase unde mergem si plangea inca de la intrare.. dar de atunci, la-m tinut in tricou si nu a mai avut nici urma de mucisori, tuse sau alte simptome, ba mai mult... nu mai tin pasul cu el. Lui i-a trecut tot si a uitat deja prin ce a trecut, insa eu.. am ramas cu imaginile in cap! insanatosire grabnica tuturor! Va doresc un Paste Fericit si SANATOS la toate mamicile si toate comorile voastre! Sper sa va gasesc maine p'aici ca... daca nu mai am nici o treaba.. in afara de bebel care doarme de 5 ori pe zi, nu mai am ce face.. ca taty nostru lucreaza!... Va pup pe toate! Sa ciocniti oua si virtual, va rog!
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 01:28
buna greta nu ai somnic la ora asta?

tare l-as trece si eu pe ijectii numai sa scapam odata de atatea raceli si atata tuse enervanta dar reunosc ca imi este frica
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 01:31
Pentru Lebedele Hans C A link in engleza (versiunea veche si frumoasa) http://www.onlinemoviestime.com/wild_swans_hans_c_andersen-t11168.html?p=14100#post14100

Pentru Lebedele versiunea in romana (aia puricata si diferita)

http://www.onlinemoviestime.com/wild_swans_hans_c_andersen_romanian_only-t11167.html

Sper ca a fost de ajutor. Iar in ceea ce ma priveste, URASC versiunea in ROmana!! e nasoala rau. Dar asa gandesc eu...
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 02:19
buna dimineata fetelor. haideti ca dau o cafelutza buna.cory_emy, imi pare rau ca situatia s-a inrautatit in loc sa fie totul bine... te asteptam sa ne spui ce-ai mai facut.
ana, robert tot bolnavior mititelul??? nu v-a mai trecut raceala aia nesuferita??
si noi ne mai luptam cu mucii, ieri nu am iesit deloc din casa
aly_fab
Postat pe 3 Aprilie 2010 10:57
netza.
Imi pare rau cory_emy pt bebita ta. Ana saracutzul de Robert
Aly_fab ce urat cu bb infundat
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 11:02
buna vio! ce faceti?
aly_fab
Postat pe 3 Aprilie 2010 11:50
buna fetelor cred ca aveti o gramada de treaba eu ma odihnesc un pic ca nu mai pot reactiona cu pamantul

da robert e tot racit nu stiu ce sa ii mai dau i-am luat luat o gramada de siropele si de sprayuri pentru nas dar nu scapam de tusea asta ,asa ca i-am luat de la plafar un ceai pentru tuse sper sa dea roade asta.

PASTE FERICT fetelor alaturi de copii vostri si de cei dragi
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:08
imi pare rau pentru copilasii bolnaviori:( ce-ati mai facut.....vati terminat treburile de pasti.....eu cred ca mai merg azi pana la magazin sami iau si mie lapte ca imi place foarte mult....si tot lipsa de calciu am....si cam atat...in rest ouale sunt gata...ciorbica gata...mai facem fripturica din pulpe si gata....maine cine vrea niste cartofiori langa....prajitura am cumparat...mai face mama salam de biscuiti...si cam atat pentru pasti
un platou langa ouale ciocnite tot maine facut proaspat..
scolaritzas
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:12
ceau ana banana
aly_fab
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:13
ceau aly .

ce faceti v-ati terminat treaba?
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:14
PASTE FERICIT ANA.....INSANATOSIRE GRABNICA LA ROBERT.....pASTE FERICIT SI LUMINAT.....
scolaritzas
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:14
multumim frumos la fel si voua mamica1maria
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:15
nu, treaba n-am sa o termin niciodata, am draci, barbatu-meu lucreaza azi si nu stiu cand o sa ajungem sa facem cumparaturi. aseara am avut musafiri si n-am putut merge... si tot asa...eu singura nu pot merge,ca sunt multe de luat, si n-am masina, masina e la sot..
aly_fab
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:23
nici noi nu am ajuns la piata sotu e liber dar face curat in wc de servici ca nu functioneaza si au scule acolo de la munca si o gramada de balarii si asa ca re treaba,piata mai tarziu nu avem cine stie ce lua dar imi trebuiesc pampersi la copil

anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:25
eu va pup fetelor ma duc sa il culc pe robert sa imi pot termina treaba si apoi sa ma odihnesc si eu putin.

paste fericit inca odata pentru toate mamicile si ne auzim dupa paste.

anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 13:27
Ana... imi pare rau pt pui, sincer iti zic... si, e normal sa-ti fie frica de injectii.. mie imi dadeau lacrimile cand il intepa.. N-as vrea sa ma i treaca o data prin asa ceva. In plus am ineles ca injectiile alea (cefort) dor al naibii... Dar, REPET, fimiu nu a mai avut nimic de atunci. Am iesit afara pe plaoie... Am fost in padure intr-un trening si un body si multe altele. Acum, sta fara caciulita cu geamul deschis... Au facut minuni... CU ADEVARAT. Eram adepta siropurilor si ceaiurilor inainte, dar acum stiu.. Un tratament k-lumea cateva zile si GATA! inca ceva... euu il tineam ca sa il intepe... mi se rupea sufletul...Multa sanatate!
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 15:38
inca ceva.. eu am inceput cu "babestile"... in aceeasi perioada cu injectiile, am facut inca ceva pt gatutz: iam taiat un cartofel, l-am stropit cu un picut (foarte putin) spirt si i l-am pus la gat. asa dormea cel mai bine. dua 2 nopti, nu am mai avut nevoie de cartof! bafta si sanatate multa!
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 15:42
Aly, nu fii morocanoasa de Pasti. Nu termini, asta e... nici al nostru scump tatic nu e acasa... tot la munci... asta e! O sa facem Pastele doar noi 2.. Dar nu-mi pierd speranta. sper sa termin treaba, chiar daca taty vine maine seara... nu-i bai.. mai sarbatorim o data si cu el stai linistita. lucrurile se rezolva de la sine. Vei vedea!
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 15:46
Buna fetele.
Eu am terminat mancarica,acum pot sa lenevesc.
Am facut supita,salata de beouf ,salata de vinete,oua umplute,snitele de piept de pui si cartofi natur.
Oua rosii avem .
Deci gata...de acum leneveala.
Va
Pate fericit !!!!
bau
Postat pe 3 Aprilie 2010 18:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rugam mult 19 De la: carmenn7 5 Noiembrie 2009 11:47
bebelusi nascuti in august 2008 1 De la: cinsarcinata 5 Iunie 2009 13:49
Hainute copii noi sau folosite dar in stare foarte buna 1 De la: elushk 8 August 2009 02:01
mamici in targoviste 6 De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:20
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Setari Cookie-uri