mamici on line

buna fetelor, va doresc tuturor Paste fericit si fie ca lumina sfanta sa ne lumineze sufletele!
noi azi am fost un pic mai bine nu am mai facut febra si bubitele de pe fata au mai palit , pe corp deocamdata sunt la fel . facem la 12 ore injectii in fundulet cu dexametazona si luam zyrtec picaturi. nu stiu de ce dar odata pe zi ii dau si 2 ml de azitromicina . mai facem si aerosol odata pe zi, cam atat despre noi
voi ce faceti gata pregatirile?
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 19:45
eu fac haz de necaz si spun ca sunt smechera ca am scapat de munca ....in spital!!!
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 19:46
Pate fericit tuturor!!!!!! Abia acu am terminat cu pregatelile si is rupta nu mai pot...
PT TUSE E bun ceaiul de nici adica o nuca sparta si fiarta in apa cu orice alt tip de ceai sau singura. Scapa de tuse garantat
Fetelor insanatosire grabnica, cory_emy sper sa scapati cat mai repede de spital, noi am fost internati odata 3 zile si mi s-a parut un secol.
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:02
mamica1maria cum adica iti ia bebele? Explica un pic situatia poate te pot ajuta cu un sfat. Ati fost casatoriti? A recunoscut copilul?
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:07
mamica1maria nu poate nimeni sa iti i-a bebicul, astea sunt doar metode de intimidare. la noi in romania mai rar se acorda custodia tatilor
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:15
hello din nou ....se vede ca sunt singura de pe aici care nu are treaba ....a adormit bibica si am mai intrat un pic pe forum sa vad daca mai este cineva ....o sa mai intru mai tz daca face nani bibi !
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:52
sall cory_emy
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:54
v- a externat? cum se simte fetitza?
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:56
buna vio ...ce faci ?
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:56
nu, din pacate suntem tot in spital, dar macar sunt multumita ca emy este mai bine si sper sa nu mai stam prea mult si asa ne-am stricat sarbatorile......dar santosi sa fim !!!
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:59
merge sotu la inviere si stau pana pleaca. Ce are pana la urma?
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:03
inca nu stiu nici ei exact ,i-au facut teste ptr rujeola dar rezultatele vin abia marti daca nu e rujeola merg pe varianta de alergie severe la medicamente
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:08
cel mai tare ma doare ca am chinuit-o asa mult ......intepaturi ptr ananlize de doua ori in aceeasi zi acum injectii plus medicamente pe gurita de doua saptamani a luat cat am luat eu in 10 ani cred ..groaznic pana la 10 luni nu am avut nici cea mai mica prb si acum ne-a lovit asa tare ....si nici macar nu stim ce e !!!!
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:13
pt rujeola si rubeola se face vaccin la un an. Pai super medicii nostri dar medicamente fara sa verifice inainte daca persoana este alergica, vreau sa zic ca al meu nu face bine rosu in gat ca hopa antibiotice...
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:14
asa este.....se dau antibiotice dupa ureche si din pacate se fac experiente pe copii nostri
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:16
astia is tampiti. Eu am fost internata cu silviutz pe la 5 luni jumate cu laringita. m-am dus la urgente si ne-a internat desi nu era f grav. A plans cand i-au pus branula si i-au luat analizele, am vrut sa intru pe ele, daca era sotu sigur le batea. Dar nu i-au pus branula, ca daca ii puneau nu mai trebuia intepata?
Si a doua zi i-au luat analize la bb din salonul vecin, au scos-o pe mama afara si ele nesimtitele povesteau intre ele in timp ce copilul ala se inegrea de pans.
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:18
nu i-au pus branula ptr ca au motivat ca e grasuta si ca nu pot ....cica si apoi cand am vazut cat de tare au chinuit-o cand i-au luat sange nu am mai insistat nici eu cu branula....niste nesimtite incompetente
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:26
degeaba le bagi bani in buzunare ca tot aia este
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:27
salut fetle ce faceti?
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:29
buna ana .....eu incerc sa imi omor timpul si nervii care sunt nervosi rau tu ?
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:30
nici eu nu prea sunt in apele mele,dar sunt trecatoare toate

am citit de fata ca este mai bine sincer ma bucur pentru voi si ca in sfarsit mai auzim si de bine,sper sa treceti repede peste si sa nu mai aveti probleme ca e tare greu si dificil cand bebeii sunt bolnaviori
anaROBERT
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:32
eu nu le-am dat nimic ca nu am vrut. Si care ii faza cu grasutz ca si al meu era grasut si abia i-au gasit vena, numai la picior i-au putut pune. Cate kile are?
Sall Ana care-i problema?
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:35
asta a fost pretextul lor ca mie nu mi se pare deloc grasuta este doar un pic pufi avem 11 kg la aproape 11 luni asa ca nu e asta dar nu au vrut sa se chinuie si sa isi bata capul
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:39
si acum colac peste pupaza de cand sunt in spital cred ca am racit ca ma doare rau in gat si nasul este infundat dar mi-e frica sa iau ceva sa nu ii dauneze lui emy ca si asa am bagat medicamente in ea sa nu mai ia si din lapte
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:42
va las ca vin sa ii faca injectia .ne auzim dupa ce o linistesc pe emy .daca mai sunteti
cory_emy
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:44
pai si al meu tot 11kile poate chiar trecut ca nu l-am mai cantarit de aproape o luna si avea 10,9kile si are 11 luni jumate. Cati cm are? Toate asistentele is tampite si se poarta mai urat decat medicii, medicii vorbeau frumos si veneau ele si hop...
Pe la 4 luni jumate bb a cazut din pat si ne-am dus la urgente si ne-a tinut peste noapte. nici atunci nu am dat nimic dar o asistenta a venit cred ca cam din ora in ora sa intrebe ce facem, chiar i-am spus sotului ca uite sunt si oameni de treaba dar am aflat mai tarziu ca e ruda de-a sotului...
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:44
ce bine ca inca alptezi . Eu am alaptat pana la 7 luni jumate si nu am mai avut.
viobregar
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:45
scuze fetelor am fost de am luat LUMINA si acum sunt libera,baietii dorm,unde sunteti toate ati iesit
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:20
Cristos a inviat! ce bine ana ca ai fost sa iei lumina ! s-mi trimiti si mie un pic
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:25
Adevarat a inviat!da iti trimit cu mare placere si din suflet.ce faceti ai adormit fata sa linistit?
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand produse brodate deosebite -merita vazute 1 De la: kidz006104margaretao 28 Decembrie 2009 17:58
dati un click ..mersi mult 1 De la: laurita6 20 Martie 2010 11:12
PRECIZARE 5 De la: office_salinasusesi_ro 14 Februarie 2010 10:24
dermatita atopica 1 De la: manuela_ela24 23 Iunie 2010 22:11
Vand patut de calatorie POGY SUNSHINE 2 De la: madusca 2 Iunie 2010 09:23
Setari Cookie-uri