mamici on line

da s-a linistit cu mami langa ea cu tati la telefon si uite asa a adormit ..ma doare sufletul de nu mai pot dar asta e trebuie sa fiu tare ptr ea
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:34
te cred si te inteleg al meu copil este racit de ceva vreme si numai tusea asta si senzatia cand il vad si mi se rupe sufletul,imi dau lacrimile de mila dar nu pot sa ii iau eu durerea ca i-as lua inzecit daca as putea.asta ne este rolul de mama sa mai trecem si prin astfel de neplaceri,oricum tot raul spre bine trebuie sa gasim putere sa mergem mai departe si sa multumim ca este doar atat.
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:38
asa este ana cred ca toate mamele simt la fel ptr puii lor cu exceptia animalelor da ce zic eu animale ca nici asa nu sunt cele care isi abandoneaza copii sau mai rau chiar ii omoara
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:43
este foarte grea meseria asta de mama , indiferent de varsta copilului suferi alaturi de el la greu este inevitabil.
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:44
daaaaaa punct ochit,nu pot concepe asa ceva am vazu cu ceva vreme in urma un caz la tv si sincer am plans ca sunt mama si stiu ce inseamna.

tot respectul nu vrei copilul,nu ai cu ce sa il cresti ti-a placut doar priocesul tehnologin si la consecinte nu te-ai gandit ...nu omori aces copil aceasta fiinta nevinovata dute si lasa-l la usa cuiva,la biserica fugi din spital sunt atatea posibilitati dar nu ii lua viata
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:46
din pacate sunt asa multe cazuri ca nici nu iti vine sa crezi
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:48
da asa este multe am auzit si eu si imi era atat de greu sa cred ca pot exista astfel de oameni fara suflet,in ziua de azi poti face un avort sa te lipsesti de necazuri si neplaceri,este chiar la moda,sunt metode de contraceptie si uite ca tot se intampla asa ceva.
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:52
eu una nu am fost in stare sa renunt la sarcina desi numai aveam in plan inca un bebe avand in vedere ca aveam deja doua fete dar nu stiu nu am putut sa ma gandesc sa ii iau viata
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 00:57
e cel mai penibil lucru sa iti permiti sa iei viata cuiva.poate multe mamici sunt care nu si-ar fi dorit copilul din motive mai putin obiective dar cu speranta mergi mai departe.

e frumos sa fi mama e un lucru minunat dar recunosc ca este si foarte greu
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:00
ce e mai scump pe lume decat un copil ptr o mama? eu cred ca nimic.
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:03
ana din pacate tre sa ies ca ma lasa bateria la laptop si nu pot sa fac zgomot ca se trezeste piti. o seara buna si inca odata, Paste fericit alaturi de cei dragi!
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:06
da automat ca nimic,un copil nu se compara cu nimic.

ai greutati,te simti rau ca oricine mai trece si prin momente dificile te uiti la copil si e ca si cum nu sa intamplat nimic.

eu sincer m-am chinuit ani de zile sa am un copil si timp de 3 ani nu am reusit,am plecat in spania mi-am gasit un loc de munca bun imi facusem planuri de viitor cu durere in suflet deoarece am ajuns sa ma pun in pat si sa ma intreb....de ce tocmai eu nu am copil?si sa intamplat minunea dupa 3 ani de chin si acum daca tipa cineva la copil chiar si sotu simt ca scot flacari pe ochi
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:08
paste fericit si tie si multa multa sanatate va pupacesc si mai vorbim ,somnik usor.
anaROBERT
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:09
HRistos a Inviat!
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 08:47
Ce faceti fetele,azinoapte nu a-ti avut somnik si acum dormiti,pai se poate asa ceva.
Hai sa ciocnim un ou!!!
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 09:07
Hristos a inviat!Cioc-cioc!Ce faceti?Ati inceput sa ciocniti ouale?Ati luat pastele?
scolaritzas
Postat pe 4 Aprilie 2010 09:40
neatza bau.....tu esti prima treaza?ce-ti face bebe?
scolaritzas
Postat pe 4 Aprilie 2010 09:41
Hristos a inviat!!!!!!!!!!!! Ce fac fetele dorm?
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:12
cory_emy mi-am amintit ceva. Incearca sa o pui pe emy la san cand ii da injectia, ca de obicei bb nu au nici o treaba cu lumea din jur cand sunt la san. Eu l-am pus pe al meu la vaccine si nu a avut treaba. Ei cand sug sunt concentrati pe supt, poate asa merge mai usor...
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:22
Adevarat a inviat!Bem cafeaua,ne trezim incet si ne gatim sa mergem la biserica.
chanty
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:23
Chanty ce mai faci cum te simti? Ti-ai scos ghipsul?
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:38
mai 5 zile de chin si gata!Pot sa invat din nou sa merg .Ma simt mult mai bine,e mama la noi,ma simt din nou copil,putin rasfatata .Aseara a venit si iepurasul!Doar timpul nu tine cu noi,ploua si e cam frig .Te pup Vio,pup si celalalte fete!
chanty
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:44
noroc cu mama, ma bucur ca te simti mai bine
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:47
In ce parte a Gemaniei stai?
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:49
Cam la 100 de km de M�nchen(pe langa Ulm)spre nord.Zona aceasta are locul 1 in Europa la puritatea aerului .Avem noroc sa locuim aici
chanty
Postat pe 4 Aprilie 2010 10:56
Am fost prin zona aia, chiar ca e curat aerul. Cred ca stiu si unde e Ulm, avem un prieten langa Ausburg si altul in Inglostad nu stiu daca asa se scrie.
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 11:33
hristios a inviat, mamici!!!! unde unteti? ati fugit? cred ca am dormit prea mult va pup pe toate! fetelor... o intrebare.. fimiu are 8 luni si 1 saptamana.. suntem pe mancare de 4 luni. dar inca mai papam titi... ii fac rau la burtica daca pap maioneza,, frisca, muraturi, etc??? am o pofta...
hamham
Postat pe 4 Aprilie 2010 11:57
sincer nush ce sa zic stiam de muraturi in perioada de colici, dar acum...
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 11:59
mersi vio... prind curaj!! acum... ce-o fi, o fi! am trecut noi prin raceli bronsiolite si altle... nu trecem de burtici suparate?!
hamham
Postat pe 4 Aprilie 2010 12:48
mamica1maria da ne-am culcat la 3 jum noaptea si la 7 dim surprize surprize,bebele se saturase de somn

bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hai sa scriem poezii. 57 De la: dancris 12 Mai 2010 13:56
Hainutze noi, de firma, pt piticei, aduse din SUA, sezon toamna-iarna 4 De la: Creatza 2 Octombrie 2008 16:48
bb-ei nascuti in august..la mai mult.... 25 De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:55
HAINUTE IEFTINE SI FRUMOASE! 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Vand scoica auto Primii pasi ieftin 1 De la: kidz008410 10 Iunie 2010 12:26
Setari Cookie-uri