mamici on line

Buna Ziua mamici!! Ce face un cal pe un lan de marihuana???
aly_fab
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:11
Raspuns: Paste Fericit!!!
aly_fab
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:11
Aly_Fab Hristos a inviat! Ce ai mai facut?
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:17
Adevarat a-nviat!! Bau suntem mai bine!! Voi sunteti ok?? Azi am ciocnit oua, dar fara pasca sau vin rosu... Doar oua!!
aly_fab
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:38
Aveti musafiri azi bau?? Noi suntem noi musafiri azi!! Cand eram mica, ziceam ca atunci cand voi fi mare o sa ma fac musafira, credeam ca a fi musafir e un fel de slujba!!
aly_fab
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:40
aly_fab asteptam musafiri. Noi ne facem musafiri maine
Si noi suntem bine decat un pic cam obositi dar rezistam.
E bine ca sunteti voi musafirii,mai va relaxati si voi.
Ce mai fac copilasii?
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:48
Aseara am lasato pe socrela cu bebelu acasa si noi am fost la inviere.Azi cat am mancat am trimiso cu el pe afara la aer si in sfarsit imi da dreptate si ma intelege ca imi este greu. O realizat si ea cat de greu s-a facut bebelu . Si cum s-o obisnuit in brate ma rupe de spate. Ma bucur ca o vazut, ca acum ma crede si ea.
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 15:42
ar fi bine sa am macar o socrela aici, cel mai bine ar fi maca-mea, sa mai las copii sa mai "evadam" si noi, dar din pacate sunt in Romania... Ar trebui totushi, zic eu sa te ajute mai mult cu copilul, nu asa din an in paste, si la propriu si la figurat!
aly_fab
Postat pe 4 Aprilie 2010 15:48
ce bine sa mai ai bunici cateodata....si eu am ciocnit un ou cu asta mic al meu mai de dimineata....apoi pe la 10 neam dus la biserica cu bunicumeu si cu micutu....apoi un somn de la 11 jumate la 2 si ceva....dupamasa niste pulpite cu pireu de cartofi...cam asta am facut....a venit si mama pe la noi in vizita....acum doarme .....bebe se joaca pe langa mine....noi aine ne facem musafiri.. :*
scolaritzas
Postat pe 4 Aprilie 2010 18:11
am revenit....pe unde sunteti?
scolaritzas
Postat pe 4 Aprilie 2010 21:01
buna fetele Hristos a inviat ! profit si eu de somnul lui piti sa mai stau un pic pe forum. a trecut asa greu ziua asta, si mai avem si miine cel putin de stat in spital ca miine nu sunt medici la fel ca si azi sunt doar cei de garda
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:12
emy e mai bine nu a mai facut nici azi febra iar eruptia s-a mai atenuat in intensitate , asa ca sunt tare fericita ....poate vrea Domnul sa plecam acasica. Azi au fost fetele si sotul la noi si am ciocnit oua si am papat impreuna, au venit saracii sa petrecem pastele impreuna!
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:15
Adevarat c-a inviat. Ma bucur sa aud ca emy e mai bine
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:20
scuze , se trezise...are somnul f agitat datorita injectiilor a prins frica si se trezeste f des
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:47
trebuie sa stau langa ea sa ma simta ca altfel se trezeste ....dar mai fug cate un pic si la laptop
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:48
sunt rezerve nu ?
viobregar
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:50
da sunt rezerve, sunt singura .........of se pare ca momentan n-am nici o sansa sa mai stau cu voi...iar s-a trezit
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2010 23:03
Adevarat a inviat!
Cory insanatosire grabnica la fetita si sa mergeti acasa cat mai repejor

Vio ce mai faci? Ce ai mai facut?Ce mai face baietelul?
bau
Postat pe 4 Aprilie 2010 23:25
ceau fetle ce faceti,azinoapte nu am avut somn s i azi am fost in vizite,plecati toata ziua

maine asteptam noi musafiri acasa.

unde sunteti fetele?dormiti?cum ati petrecut astazi?
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:04
adevarat a inviat! cred ca m-am "trezit" tarziu sa va caut.. ufff ma bucur ca s-a terminat cu zapaceala... acum... nu-mi mai ramane dect sa curat ce a ramas in urma.. si de maine... duppa curatenie.. revenim la rutina zilnica. Taty la munca si noi ne jucam toata ziua...
hamham
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:50
da cam asta a fost o saptamana curatenie,cumparaturi si mancare pentru o zi care a trecut,iar de maine o luam de la capat cu curatenia si stransu in urma
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:52
sau cam asa ceva pe mine ma amuza rau situatia... sotul mi-a zis sa nu-mi bat capul ca Basescu nu vine pana la noi... cica e inzapezit in America dar m-am incapatanat sa fac un Paste ca la carte... si acum... de la capat cu munca!!! ehhh... asta e.. macar am pauza pana la Craciun... Uff mint... am motul lui fimiu in vara... nu am scapat!!! UAAAAAA!!!!!
hamham
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:24
asa vrem toate sa avem pe masa tot ce e mai bun cate putin din fiecare asa spune traditia

eu pana la craciun chiar iau pauza nu mai fac nici clatite macar
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:26
ufff... ce dulce park suna... fara munca tiranica 8 luni de zile da' de unde... park vad ca intr-o luna te lauzi cu noua prajitura... eu una stiu clar ca in cateva zile mai incerc o reteta asa is eu.. mai tacanita
hamham
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:40
da nici eu nu ma cred ce spun ,si eu ador sa fac retete noi sau ceva dulce ca desert decat sa cumpar din comert,asa ca ma mint singura

ma bag la somnic noapte buna greta,pupici somnik usor
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:42
Banuiam ca nu sunt singura careia ii place sa icerce ceva nou.. iar cand e vorba de dulciuri, parca in nebuna, nu alta sa fac tot ce e mai bun... nici nu vreau sa-mi imgainez cate prajituri o sa fac la motz la botez am facut 6 platouri, numai eu... a mai adus si nasa 3, si oscra-mea 2... era o masa plina numai de prajituri... au ramas... nu am cuvinte.. iar acum 3 ani, mi-am adus sotul de la 65 la 130 kg numai cu nebuniile mele... s-a chinuit un an intreg sa ajunga inapoi la greutate mi-a zis ultima data cand i-am zis ca fac ceva bun "sa faci pt mata! ca eu nu mai ma chinui sa slabesc o data!" asta se intampla in vara anului trecut, cand eram gravida. Nu am vorbit cu el 2 zile, ca nu a apreciat efortul ... Dar stiu ca tot eu eram de vina ehhh.. vad eu ce pap bun cu bebe si sapt viitoare ca taty a ramas la cura va pup, mamici... noapte buna... In sfrsit mi-am culcat si eu comoara... Asa se intmpla cand doarme dupa ora 19.. se trezeste la 00.00 cu chef de joaca
hamham
Postat pe 5 Aprilie 2010 02:48
HRISTOS A INVIAT
SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE
VA PUP TUSI_OLI
tusi_Oli
Postat pe 5 Aprilie 2010 11:49
Hristos a Inviat!
Szilvia_kidz
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:08
adevarat a inviat! szilvia ce faci,ce e cu tine esti tot mai rar pe forum,de ce?
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 14:28
buna ana!ma bucur ca am si eu timp sa intru pe forum de cand e vreme buna pe la noi n-am mai intrat ca de vreo trei ori iesim cu printesa ,vineri noapte am fost zombi am avut o noapte f grea ,fetita mea toata noaptea a vomitat ,si de atunci nu vrea sa manance is obosita voi ce mai faceti?
Szilvia_kidz
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare de la o mamica care are o bebelusa de o luna azi am implinit o luna 2 De la: Morena29 6 August 2010 15:09
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:50
Vand carut Hauck, nou, 280 ron 2 De la: ahsoka 2 Iunie 2010 16:23
Probleme cu sotul/soata/soacra. 42 De la: Axl_R 8 Martie 2017 12:33
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... 4 De la: ses 4 Mai 2010 00:05
Setari Cookie-uri