mamici on line

Buna fetele ce mai faceti?
bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:49
sal fetele, al meu bb a facut amigdalita grava cu febra 40 am fost azi dimineata la urgente, e a treia oara cand face amigdalita, nu doarme de treaba vrea numai in brate, suntem terminati su eu su tatsu si azi mai vin si musafiri....
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 16:45
szilvia ma bucur ca aveti vreme frumoasa voi si puteti iesi afara asa mult as vrea si eu sa fie mai cald dar...mai avem de asteptat.oricum mai fa-ti timp macar noaptea si mai intra si tu daca se simte bine fetita.poate ati racit sau va iese vre-un dintisor cine stie ,offf

imi pare rau vio sa te aud si pe tine spunand asta,eu sunt satula de cate ori mi-a facut rosu si chiar puroi in gat si febtra mare,ce o fi cu copii astia ai nostri de sunt asa sensibili.

bau facem bine voi ce faceti?cum ati petrecut ieri si azi?

fetele insanatosire grabnica la bebeii va
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 17:19
nasol ca sunt asa sensibil bebei...da cat au supt sau sau n-au supt?
noi tot sugem si acuma si in 20 luna asta facem 11 luni si avem si 7 dintisori....o singura data mia racit dar mai mult a fost nasucu infundat....febra deloc.....atunci avea vreo 3 luni si a luat raceala de la raceala de la mine....eu am fost rau atunci...fara febra...dar pe mine ma tinut 2 saptamani....de atunci nimica ca norocu....si luam vitamina d si fier in continuare...
scolaritzas
Postat pe 5 Aprilie 2010 20:56
eu i-am dat sa suga 7 luni jumate ca atat am avut. Al meu are la 11 luni jumate 8 dinti si 4 maselute. Mamica1maria de ce ii dai fier?
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:15
Buna Silvia imi pare bine sa te mai vedem pe aici.

Ana ce sa facem, am avut musafiri,am fost si noi in vizita,iar puiul meu are un nou program. Se culca la 23 seara si la 7 dim e in picioare,deci mai greu cu statul noaptea pe net.Vad ca si tu mai rarut pe net.Acum sunteti bine,Robert e mai bine?

Vio imi pare rau ca aveti problemioare iar.Multa sanatate

Maria dar fier ii dai in urma analizelor sau?

tusi_Oli Adevarat a inviat.

Greta sa ne dai si noua retete dulci

bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:19
probabil din cauza ca am avut eu probleme dupa ce sa nascut....ca mie nu mi sa oprit sangerarea si a trebuit sa ma reinternez atunci si probabil din cauza aia...ca am pierdut ceva sange...a fost nasol cu injectii....era sami pierd laptele...dar ca norocu nu mi lam pierdut....dupa doua saptamani dupe ce am iesit cu bebe din spital cand lam nascut..
scolaritzas
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:30
merci bau. Acum s-a mai linistit, dar azi toata ziua a stat numai la mine in brate, pe tatsu ii suparat ca i-a facut mai de dimineata impachetari cu apa rece si cand se apropia de el numai plangea...
Greta asteptam retete, eu acu de pasti am facut 3 tortuir, 2 prajitusi si chec...
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:39
aaa tie iti da sa iei fier,am crezut ca la bebe,dar si tie tre sa-ti ia analizele ca sa vada daca ai nevoie sau nu ca si in caz ca iei fier mai mult decat ai nevoie poti da in altele.
Vitamina E este singura vitamina care se poate lua in orice cantitate.
bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:43
Ma bucur sa aud ca e mai bine Vio.
bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:44
i-a dat si tratament de imunizare.
Voi ati folosit vreodata biotics baby?
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:54
Vio eu n-am auzit de biotics baby.

Noi probabil saptamana asta facem analizele de sange la bebe sa vedem daca stam bine cu toate.
bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:19
Biotics baby e un fel de medicament care regleaza flora intestinala, e recomandat in cazul administrarii de antibiotice sau daca bb are scaune prea dese sau prea rare.
Si eu am zis ca ii fac analizele numai sa treaca amigdalita asta. Oare trebe asteptat dupa antibiotice o perioada pana sa ii fac analizele?
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:35
Buna fetelor!! ce faceti? vio imi pare rau sa aud ca tot aveti probleme, stiu ce rau poate fi... Eu am biotics baby, se recomanda atunci cand copilul ia un antibiotic foarte puternic. Nu face rau, ajuta flora intestinala sa fie in regula. ORicum a se citi prospectul!
aly_fab
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:39
Fetelor, bebe meu e cam constipat..si cam plangacios din aceasta cauza...ce recomandari aveti pentru noi???
aly_fab
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:41
Mentionez ca am inceput diversificarea acum cateva zile, cu suc de mere si ieri am introdus si suc de morcov amestecat in sucul de mere... Foarte gustos, si apreciat de bebe, care l-a "devorat" ca sa zic asa...ar fi baut mai mult dar i-am dat cu limite... Voi ati patit asa, s-au constipat bebeii cand ati inceput diversificarea?
aly_fab
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:43
Sall aly_fab incearca suc de portocale si supozitoare cu glicerina. Morcovii de asemenea reglezeaza.
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:47
Si al meu la fel a patit, dar poti sa ii pui un pic de suc de portocala in celelalte suculete dar nu mult ca totusi e citric...
viobregar
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:49
Aly_fab de obicei morcovii constipa.Nu-i mai da un timp sa vezi daca isi revine.
bau
Postat pe 5 Aprilie 2010 23:05
buna fetelor am revenit si noi

ce faceti pe unde umblati mai mamicilor,ati lasat topicul de izbeliste gata sa aerisit destul
anaROBERT
Postat pe 5 Aprilie 2010 23:30
gretapopescu, imi prind urechile acolo, cum se face ca tot nu pot sa intru pe ce vreau multumesc anticipat!
lidya
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:44
lydia, zi-mi ce cauti.. linkurile nu au fost de ajutor? o sa caut sa las requesturi ... ai cont? eu am dat 5 $ ca sa fiu VIP si nu am necazuri. daca ai cont, dau eu sa fii VIP, poate merge mai bine. zi-mi ce cont ai. si... ce anume ai nevoie? mai dau linkuri, daca e nevoie.
hamham
Postat pe 6 Aprilie 2010 16:49
buna fetelor si noi am folosit biotics baby,ni s-a dat pt ca printesa mea nu a avut pofta de mancare ,si chiar ne-a fost de folos! stiu ca e bine si pt imunizare!
Szilvia_kidz
Postat pe 6 Aprilie 2010 18:11
fetelor.. am o intrebare.. pt scaunele foarte moi, in afara de : banana, orez, morcov, hidrasec si smecta, inclusiv ceai de menta, aveti vreo sugestie? Fimiu de vreo 4 zile imi face scaunele... NU moi... SPUMA... m-a zapacit... Nu plange, nu il doare burtica... nu nimic. E voios si fericit toata ziua, dar nu imi pica bine la suflet felul asta de scaun si vreau sa il "dreg" cumva... Sugestii?
hamham
Postat pe 6 Aprilie 2010 19:43
Greta biotics baby. Al meu a facut moale de sambata pana ieri i-am dat dimineata un plic de biotics baby si seara si azi nu a mai facut decat odata si normal. Duminica a facut de vreo 8-9 ori.
viobregar
Postat pe 6 Aprilie 2010 20:34
woooo... vio.. al meu face 1 data la 2 zile daca facea de 8 ori, deja ii rupam usa dnei dr... dar ms de sfat. imi trimit sotul la farmacie! sanatate multa!
hamham
Postat pe 6 Aprilie 2010 21:39
fetele.. inca o intrebare dupa astia 2 ani de stat acasaa pe bani... cum fac sa iau somaj? ce-mi trebuie? sper sa nu-mi ziceti nimic de fostul angajator... VA ROOOOOOOGGGG
hamham
Postat pe 6 Aprilie 2010 21:50
amajuns ieri dimineata la urgente cu febra 40
Eu ii mai dau si zeama de pe orez fiert cand are diaree.
Cu somajul ti-am raspuns pe celalalt topic...
viobregar
Postat pe 6 Aprilie 2010 22:38
ms, vio.
hamham
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:05
Nu ai pt ce
viobregar
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rame foto unicat, pictate manula pentru pozele celor dragi ! 1 De la: Lorenamistic 15 Februarie 2010 15:23
Concurs "Scrie-i lui Mos Carciun!" -www.piticulvesel.ro 7 De la: adivera 6 Ianuarie 2010 22:18
BUNA, MAMICILOR! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38
retete culinare 8 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:27
MARA BIANCA VA ROG UN VOT 3 De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37
Setari Cookie-uri