buna fetele cineva online pe aici? oricat ar sta geamurile deschise totnu se aeriseste bine |
||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:25 |
||
---|---|---|
Suntem pe aici cateva fete | ||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 23:26 |
||
ce faceti fetelor,gata a trecus si pastele revenim la vechea rutina . ce va fac bebeii,inafara de cel al lui vio sincer imi pare rau stiu cum te simti e greu sa ai puiu bolnavior,offf |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:31 |
||
buna seara fetelor iata ca a trecut si pastele.ce mai trece timpul asta... ce faceti? | ||
aly_fab Postat pe 6 Aprilie 2010 23:32 |
||
trece aly,toate trec si ne trecem si noi ,acum o luam de la capat...rutina | ||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:33 |
||
azi a fost o zi superba aici...ne-a, plimbarit, dar vorna anei, rutina de zi cu zi.... | ||
aly_fab Postat pe 6 Aprilie 2010 23:34 |
||
la noi e rece si innorat si disper cand o veni si la noi caldura sa ne saturam de stat afara????????? | ||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:35 |
||
da ana. rutina cateodata ma inebuneste...mai ales ca toti prietenii si prietenele care le am lucreaza...si eu cu copii acasa. aici astia dau concediu maternal doar pw 9 luni.... | ||
aly_fab Postat pe 6 Aprilie 2010 23:35 |
||
SAL FETELOR Ce mai faceti? Am scapt de febra cu bb acu urmeaza sa scapam si de amigdale, sper sa treaca in 2-3 zile | ||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:39 |
||
da stiu despre ce vorbesti si eu am avut astazi o stare tare proasta am fost nervoasa si pe mancare ,ca dupa vreme sa speram macar sa vina caldura sa mai schimbam foaia si programul ca tare m-am saturat de frigul asta . |
||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:39 |
||
nervi ce is aia? Eu as dormi o sapt in continuu mai ales ca ieri bb a stat numai la mine in brate ca tatsu i-a facut impachetari si dupa aia s-a suparat pe el si azi noapte s-a trezit la 2 si am facut cu schimbu. Azi am avut musafiri exact cand dormea bb si noi nu ne-am putut pune jos si acu imipica ochii in gura.... | ||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:43 |
||
nasol vio dar trec toate. ce tratament i-ai dat? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:44 |
||
Ospen, nurofen alternativ cu panadol, biotics baby ca l-a apucat si diaree. Si i-a mai scris cred ca septiliu de imunizare, dar cu asta incep dupa ce ne vindecam ca trebe 3 luni... Am vbazi cu soacra la tel si asa patea si ea cu cumnatu si ea a avut prob...Asa ca se mosteneste... |
||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:48 |
||
si noi avem tratament de imunitate pe 3 luni dar cu singulair | ||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:49 |
||
Buna aly_fab Vio imi pare rau pt puiutul tau,multa sanatate. |
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 23:54 |
||
cica asta e naturist. Acu sa il cumpar sa citesc prospectul. | ||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:54 |
||
nu am mai auzit de el eu am tratamentul asta cu singulair de cand avea fimiu 9 luni deci de aproape 9 luni ,si il mai tinem inca 3 luni pfff | ||
anaROBERT Postat pe 6 Aprilie 2010 23:55 |
||
vio cum mai e puiul tau? | ||
aly_fab Postat pe 6 Aprilie 2010 23:56 |
||
merci bau. Naiba sa le ia de medicamente si boli. Eu m-am saturat. |
||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:56 |
||
Acu e mai bine, doarme dus mananca bine am scapt de febra diaree...Noroc ca spitalul e aici vis-a-vis... | ||
viobregar Postat pe 6 Aprilie 2010 23:58 |
||
pff mie imi spui sunt satula eu nu am luat atatea in aproape 25 de ani de viata.am spus ca acum daca va mai raci sau va face rosu in gat gata cu antibioticul sper sa nu mai fie nevoie sa imi pun metoda in aplicare. noi am ramas cu o tusea cam urata pentru care mi-a dat sa ii dau aerius dar nici un rezultat.i-am luat de la plafar un ceai favitusin si tot fara rezultata,nush ce sa mai fac... |
||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:00 |
||
fetelor, copilasii vostrii erau fornaiti?? ca bebele meu tot fonait este, si sincer nu-mi dau seama cum...pare ca nasucul e plin de mucozitati si nu mai stiu ce sa-i fac. Cu cel mare, ieseam in fiecare zi in romania iarna cate 3 ore pe afara, cand era ger de crapau pietrele, dar cu bebe mic nu ies si am mare grija sa nu bata vantul sau sa ploua... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:00 |
||
vio, deci ati scapat de probleme?? scuze, sunt prea obosita sa dau cu scroll up, sa vad ce-ati mai scris | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:01 |
||
da aly si al meu a fost fornait o vreme destul de lunga si ma duceam cu el la pediatra lunar ca nu mai scapam de fornaiala si am bagat in el la sprsy si la ser fiziologic pana am scapat | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:02 |
||
urate mai sunt racelile astea interminabile... ana, baietelul mananca?? bau, bebele mai are bubite sau i-au trecut in totalitate? |
||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:03 |
||
ana, si eu ii dau spray cu apa salina, nu cred ca este deloc placut, am incercat pe propria piele, e super enervant...dar asta este...mai mult banuiesc ca nu se poate face... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:05 |
||
Ana e bun pt tuse ceaiul de nuci. SPARGI o nuca si o firbi cu coaja cu tot poti sa o amesteci cu alt fel de ceai. Merci aly bebele e spre bine. Va las nb ca am stat sa ii dau tratamentul... |
||
viobregar Postat pe 7 Aprilie 2010 00:05 |
||
fetelor uitati-va repede pe antena 1 (prind prin satelit!! repede :))))))) | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:06 |
||
Aly_Fab stai linistita,e normal sa fie fornait,mai ales ca nu de mult ai zis ca o luat putina raceala de la tine. E bine sa-l scoti afara,am vazut si la mine ca de fiecare data cand il scoteam afara ii curgeau mucusorii si i se desfunda nasucul,logic cand veneam in casa trebuia sa ii scot pe toti ca altfel se uscau,dar am ajuns la concluzia ca aerul este excelent pt copii. Si al meu dupa raceala aceea destul de grea, a avut mult timp mucusori si chiar mai sunt zile cand ii gasesc nasucul cu mucusori,dar e normal.Cum am fost la orl-ist si mi-a spus ca orice om are mucusori,important e sa nu fie in cantitati mari sau cand se aduna f multi sa fie dati afara. |
||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:06 |
||
e o "iepuroaica" care si-a introdus in gurita ei de playboy model , 3 morcovi grasi :)))) si ce scheme facea!!! :)))) ce gura mare avea :))) | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
copiii cu dizabilitati, uitati de societate | 6 | De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29 |
haine ieftine | 2 | De la: amy26 7 Iulie 2009 22:36 |
vorbe de duh | 67 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:06 |
|
||
Tot ce vezi la TELESHOPPING, dar la preturi ACCESIBILE | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
cabinet specializat copii probleme 0_6 ani iasi | 1 | De la: irinae 29 Septembrie 2009 17:34 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural